S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 garrisonlara hangi binaları yaptınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 emenike. isten geldim 4K sira var TN'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 4k varsa gece yarısı gibi anca girersin. Benim 3kdan 2.2k ya 1 saatten fazla sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sylvanas sırası nasıl bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 barbu said: Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar. indirip kurarak yaptım, kurulum asamasında da vpn sectim. gittim laptop'tan baglandım sorunsuz. ama oyun ekranını gostermiyor. yine de oyuna girebiliyorum ama sırayı goremeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bizim guildte rfc'ye bırakanlar var hala, niye program kasıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 account'u locklıyormus blizzard oyle diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 toggie said: barbu said: Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar. indirip kurarak yaptım, kurulum asamasında da vpn sectim. gittim laptop'tan baglandım sorunsuz. ama oyun ekranını gostermiyor. yine de oyuna girebiliyorum ama sırayı goremeyecem. ya sıra az ise, ve sen eve gelene kadar login ekranında disconnect yemiş olursan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 olmaz ya. saat 5.30'da sıraya girdim hala 234 kisi var onumde. eve gelmeden 2 bucuk saat once acarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 aynisini bana da yapiyordu, masaustunu falan rahat goruyorum ama tam ekran bi program baslayinca ekran karariyordu. Yukaridan ekran cozunurlugunu degistirince duzeliyor o sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 baglandıgım pc'den yapabiliyor muyum bunu? yoksa evdekine mi bisi yapmak lazım? onun yerine wow'u windowed yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben windowed yaptım.. bu arada işteylken sıra beklemeden girdim (16:45 falan) sadece 10 dakkada bir girip zıpladım arada follower yolladım sağa sola 10 dakka önce sıkıldım oyundan kapadım tekrar gireyim lvl kasayım dedim 2000 kişi sıra avrdı ahahahahah girdin mi çıkmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Baglandigin bilgisayarin ekran cozunurlugunu degil de, programda gosterilmesini istedigin cozunurlugu degistiriyorsun. Baglandigin zaman ustte cikan ayarlardan view kisminda olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bizim guildde arkadaş script yaptı java ile çalışan. Çok eskiden Alterac valley de afk olmayıp honor almak için kullanırdım ama kaybettim. Şimdi bizim gült afk olduğu zaman açıyor javayı düşmüyor saatlerce. Şukularsanız teraziye paylaşırım belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hmm battle id'n elimde, paylaş public olarak ya da ticket atarım ^^ ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 vermicem vermicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 instance da war mode da bırakmak işe yaramıyor mu artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 geldim keyi girdim ilk defa geçtim gateden questleri yapıyorum 0 lag sıfır sorun blizzard yine mükemmel oyun yapmış belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Argoel said: instance da war mode da bırakmak işe yaramıyor mu artık ? calisiyor hala bende, benimki 4 saattir deadmines da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Item leveliniz eksik kalırsa nagranttan turnuva gearı alın (herclass için çalışmıyor bizim hunter arkadaşda olmadı misal) paladine denedim ben lv 100 olduğum gibi 90 gearla bile 630+ itl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 MyRareFinder HandyNotes HandyNotes Draenor Treasures maplerdeki bütün gizli resourcelar, itemlar, elitler için addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 toggie said: barbu said: Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar. indirip kurarak yaptım, kurulum asamasında da vpn sectim. gittim laptop'tan baglandım sorunsuz. ama oyun ekranını gostermiyor. yine de oyuna girebiliyorum ama sırayı goremeyecem. Çözünürlük değiştirince geçiyor diyorlar da, ben screenshot alıp klasöre gidip screenshot'a bakarak gördüm sayıyı yokluktan :p Bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ascraeus said: MyRareFinder Handy notes un yaptığı iş değil mi bu? Ekstradan ne olayı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 handynotes haritada yerini gosteriyor ama rare bulmak icin addon arıyorsanız npcscan'den daha iyisi yoktur sanırım. Baggio said: toggie said: barbu said: Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar. indirip kurarak yaptım, kurulum asamasında da vpn sectim. gittim laptop'tan baglandım sorunsuz. ama oyun ekranını gostermiyor. yine de oyuna girebiliyorum ama sırayı goremeyecem. Çözünürlük değiştirince geçiyor diyorlar da, ben screenshot alıp klasöre gidip screenshot'a bakarak gördüm sayıyı yokluktan :p Bir alternatif. ss iyi fikirmis hic aklıma gelmedi gormedigim bi seyin ss'ini almak. wow'u windowed yaptım su an gorebiliyorum, kotu kalitede de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 dün akşam geldim eve 4k sıra vardı, girdim sıraya yattım arada tahmini alarm ayarlayıp bakıodum en son 20dk var diodu sonrasında uyuya kalmışım gece 11 gibi geri kalktım bi 2k daha sıra vardı onada yaklaşık 1,5 saat falan bekledim abv böle oyunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar