Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar.

indirip kurarak yaptım, kurulum asamasında da vpn sectim. gittim laptop'tan baglandım sorunsuz. ama oyun ekranını gostermiyor. yine de oyuna girebiliyorum ama sırayı goremeyecem.
Mesaj tarihi:
toggie said:

barbu said:

Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar.

indirip kurarak yaptım, kurulum asamasında da vpn sectim. gittim laptop'tan baglandım sorunsuz. ama oyun ekranını gostermiyor. yine de oyuna girebiliyorum ama sırayı goremeyecem.

ya sıra az ise, ve sen eve gelene kadar login ekranında disconnect yemiş olursan :((
Mesaj tarihi:
aynisini bana da yapiyordu, masaustunu falan rahat goruyorum ama tam ekran bi program baslayinca ekran karariyordu. Yukaridan ekran cozunurlugunu degistirince duzeliyor o sorun
Mesaj tarihi:
ben windowed yaptım.. bu arada işteylken sıra beklemeden girdim (16:45 falan) sadece 10 dakkada bir girip zıpladım arada follower yolladım sağa sola 10 dakka önce sıkıldım oyundan kapadım tekrar gireyim lvl kasayım dedim 2000 kişi sıra avrdı ahahahahah girdin mi çıkmamak lazım
Mesaj tarihi:
Baglandigin bilgisayarin ekran cozunurlugunu degil de, programda gosterilmesini istedigin cozunurlugu degistiriyorsun. Baglandigin zaman ustte cikan ayarlardan view kisminda olmasi lazim.
Mesaj tarihi:
Bizim guildde arkadaş script yaptı java ile çalışan. Çok eskiden Alterac valley de afk olmayıp honor almak için kullanırdım ama kaybettim. Şimdi bizim gült afk olduğu zaman açıyor javayı düşmüyor saatlerce.

Şukularsanız teraziye paylaşırım belkim.
Mesaj tarihi:
Item leveliniz eksik kalırsa nagranttan turnuva gearı alın (herclass için çalışmıyor bizim hunter arkadaşda olmadı misal) paladine denedim ben lv 100 olduğum gibi 90 gearla bile 630+ itl oluyor.
Mesaj tarihi:
toggie said:

barbu said:

Çözünürlük değiştirince geçiyor diyorlar da, ben screenshot alıp klasöre gidip screenshot'a bakarak gördüm sayıyı yokluktan :p Bir alternatif.
Mesaj tarihi:
handynotes haritada yerini gosteriyor ama rare bulmak icin addon arıyorsanız npcscan'den daha iyisi yoktur sanırım.

Baggio said:

toggie said:

barbu said:

Çözünürlük değiştirince geçiyor diyorlar da, ben screenshot alıp klasöre gidip screenshot'a bakarak gördüm sayıyı yokluktan :p Bir alternatif.

ss iyi fikirmis hic aklıma gelmedi gormedigim bi seyin ss'ini almak. wow'u windowed yaptım su an gorebiliyorum, kotu kalitede de olsa.
Mesaj tarihi:
dün akşam geldim eve 4k sıra vardı, girdim sıraya yattım arada tahmini alarm ayarlayıp bakıodum en son 20dk var diodu sonrasında uyuya kalmışım gece 11 gibi geri kalktım bi 2k daha sıra vardı onada yaklaşık 1,5 saat falan bekledim abv böle oyunun ya.
  • Yeni Oluştur...