Soris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ozii_x said: Hadi size bug söyleyim bilenler bilmeyenlere anlatsın. Sınırsız garnizonda Herb , mine farmlayabilirsiz. Mesela mine veya herb garden seviye 1. Günlük 1 kere toplama hakkınız var bir daha ertesi gün çıkıyor. Şimdi nasil yapıyorsunuz anlatak.. Seviye 1 olan maden veya bahçeyi seviye 2. yapıyorsunuz ve iptal ediyorsunuz. Harcadığınız gold ve kaynak geri geliyor. Ve topladığınız kaynaklar ertesi günmüs gibi respawm oluyor. İstediğiniz kadar yapın. Banlanırsanız bağane :) Bilmeyenler için de heroic veya normal dungeonlar için belirli bir item lvl var malum. Nagrand da ring of blood da bir vendor pvp itemleri satıyor 630 yada 660. Adet başı 50g ilvl yükseltmek için taze kan. Hadi boş durmayın teraziye. Kardeş şu vendorun yeri ve detaylı bilgi alabilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ulan gece yarısı BL de 3500 kişi sıra mı olur !!!! Quest yaparken 10 kişi görmedim, nereye giriyo bu 3500 kişi çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Soris said: Kardeş şu vendorun yeri ve detaylı bilgi alabilirmiyiz ring of blood abi işte daha nasıl bi detay istiyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ozii_x said: Hadi size bug söyleyim bilenler bilmeyenlere anlatsın. Sınırsız garnizonda Herb , mine farmlayabilirsiz. Mesela mine veya herb garden seviye 1. Günlük 1 kere toplama hakkınız var bir daha ertesi gün çıkıyor. Şimdi nasil yapıyorsunuz anlatak.. Seviye 1 olan maden veya bahçeyi seviye 2. yapıyorsunuz ve iptal ediyorsunuz. Harcadığınız gold ve kaynak geri geliyor. Ve topladığınız kaynaklar ertesi günmüs gibi respawm oluyor. İstediğiniz kadar yapın. Banlanırsanız bağane :) bu dediğin olay olmuyor yalnız. Düzeltmiş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 samaella said: ulan gece yarısı BL de 3500 kişi sıra mı olur !!!! Quest yaparken 10 kişi görmedim, nereye giriyo bu 3500 kişi çok merak ediyorum. 7 saat sonra girebildim.. BL dolu baya .. Nerden çıktı bu adamlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 aquila said: yav bu olaylarin basini filan anlatan bisey var mi, garrosh nasil buraya geliyo, nerden haberimiz oluyo da biz de geliyoruz thrall filan napmis arada, naruto olmadan once. https://www.youtube.com/watch?v=XTWgfWgXXqI&index=1&list=PL6037698E84060287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Hayır yani baya pvp gear mı bu honor kasmıcaz mı biz şimdi ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Büyük bir ihtimal lagı engellemek için server kapasitelerini kıstılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 akşam 8 de sıraya girdim hala 800 kişi var önümde. oyuna giriyim sevincimden alt f4 çekip çıkacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Saeros said: Soris said: Kardeş şu vendorun yeri ve detaylı bilgi alabilirmiyiz ring of blood abi işte daha nasıl bi detay istiyosun sdf onlar işe yaramıyor galiba edit:yarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ring of blood'a git diyen ben değilim zaten ring of blood'ın nerde olduğunu bilmemesine şaşırdım ben sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 o pvp itemlar sadece pvpde aktif yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 benim hanım 9 saat bekledi oyuna girmek için.. saat 1.30 da girebildi server'a.. server message geldi saat 3 te shut down server diye.. süper ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 hangi server o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 http://www.reddit.com/r/wow niye kapanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 BioHazarD said: o pvp itemlar sadece pvpde aktif yalniz ilvl yükseltiyor ama bombilo said: http://www.reddit.com/r/wow niye kapanmış? The World of Warcraft subreddit has been made private and will remain so until the game is again functioning correctly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 nasıl sadece pvp de aktif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sabahtan aldim yerimi TN'de daha da birakmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 pvp item vendoru daha yok mu ashranda? veya başka bir yerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 nagrand ta sanırım pvp vendor arena nın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 War Crimes baya iyiymiş. Lore ilginizi çekiyorsa okuyun. Bu gece geliyorum serverlarini arindirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ben antalyadan aldım kutulu Yarın gece dönünce eve girebilcem ilk defa allahım nasip ederse :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sabah Draenor'a girdim. 5 dakkada bir zıplıyorum iş yaparken. Gİttiği yere kadar böyle takılıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 o ringdeki 50g'a satilan silahlar war games only, bg bile degilmis. bosa para harcamayin aktif olmuyor. bide nedir bu TN cilesi ya sabah 11de 1400 kisi sira var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 RFC'de mobların aggrosunu alıp afk olunca account'u kilitliyor blizzard. Server problemlerini çözeceklerine böyle glitchleri fixliyorlar sağolsunlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar