manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 gezinirken suna denk geldim, pis cinliler ddos yapiyor ben de burdan izliyorum, cnbc'den korfez operasyonunu izlemek gibi bisey. http://map.ipviking.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 şu an online olup da bana invite atabilecek var mı? low pop tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Bugün saat 2 de başladım. akşam 9 da 97-100 oldum. o kadar lag da nasıl kastım niye kastım hiç bi fikrim yok. ama mekanlar falan panda dan sonra ilaç gibi geldi aktı gitti. lagdan bir kaç q i 40 dakikada tamamlayabildim. kasacak olanlara tek tavsiyem sanırım, garrison dan uzak durun bırakın 100 olduktan sonra yapın onu.garrison a giden 2 saatten önce giremedi oyuna tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 abi server kapandı ne onlaynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 6 saat bakim var gene :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 servera ram ekliceklermiş lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 başka servera invitela gittiğinizde xrealm sanırım 2x kişi yeri kaplıyorsunuz, oda qeue sebep oluyor. yanlış mı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 of cok yorgundum yattım. kalkınca oynarım dedim. erkenden uyandım bi de canım oyun cektigi icin. kalktım serverlar yok. bi de gayet iyiydi bizim realm dun gece boyunca. umarım biseyi bozmazlar dune gore bizim realm icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 hardware update yapıyorlarmış twitterdan yazdılar. planlamalarına sokayım afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ksça kadarmış ya 12'ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yuh gene mi 12:00 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 sıçacam ek paketinize ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 sitesi geri geldi en azından lag ı falan bi kenara koyarsak suana kadar en begendigim expansion bu oldu. garrisondan cıkmak istemiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Garrisonu levellarken kasmak ile sonra kasmak arasinda bi fark var mi? Bu aralar o kisimlar pek lagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 dün lag var erken kalkıp oynarım dedim hay sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 O kadar agladiniz ki dün burayı sel bastı hahaha. Exp haftasonu çilesi çeken arkadaşlara selamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 a'dal velen miymiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 daha cile cekemedik ki serverlar kapalı. bu arada dun aksam cok iyiydi. artık kac kisiye limitledilerse hic lag yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 eveeet üstünden 3 gün geçtiğine göre bugün başlayabilirim wod a. mopta ilk 3 gün aşırı server probleminden bunalmıştım bu sefer bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yavas basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Ben de yolda wow un yeni kitabı war crimes a bakiyorum. Mop dan wod a geçiş arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 açılmış sörvırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 acıyolar serverları galşiba bizimki daha gelmemis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 acilio serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Oyunu ucuz nereden aldınız gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar