yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 2 saat bekledim 2300 kişiyi girdim ve 0 lag.. akıyorum şu an.. :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi butun aksamdir oynuyorum. hatta bi ara afk a birakip tv izledim biraz cok hafif lag spike oluyo arada ama canavar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 guzel marketin strategy, insanlarin wowa ilgisi azaldi adamlar expension launchda kapasiteyi dusurdu, kiytirik mekana rezarvasyonsuz almiyoruz diyen bodyguard gibi oyun hype yapti, herkes geri dondu baksana tum serverlar locked! lag olmasin diye kapasite azaltilirsa cozum olarak yeni server acilir ancak amac lag olmamasi degil. Kizgin ingiliz abimiz sonuna kadar hakli bu arada. ikinci bir olayda hayvani realm transfer feeleri. lvl 90 karakter 40 GBP oyun 34 gbp, acarim botu bani yersem yeni bi acc alirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi inanılmaz, ama oynuyor millet çok ilginç ben bile 2 sene sonra oynasam mı dedim, direk vazgeçtim launch da.. yani 4 saat de 100 nedir abi şaka mı la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Lurdlespor Customer Service We're continuing to work on these issues right now, and our network team is investigating potential fixes for this. We don't have further news just yet, but our work into resolving this issue continues and we will update with more updates when we have more information on this. Thank you. ___________________________________ Let me know how I'm doing! https://www.surveymonkey.com/s/Lurdlespor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12618184614 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 QQ moar bitches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Valla 5 buçukta hala sorunluydu sunucular. Daha yeni yeni düzelttiler. Olacak iş mi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 frostfrie ridge'te oynanabiliyor şu an oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 12ye kadar maintanance belki lag sorununu çözerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ulan sabahın 8'nde oyuna giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 koskoca warlord oldunuz hala giremiyorsunuz oyuna, bide böyle düşünün :O sizle dağdaki panda bir mi arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Genel bakım yapıyorlar. 4 saat girmeyelim de düzeltsinler en azından şu sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Sanırsam 12'de açılacakmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Adamları dungeon a göndereydik iyiydi .B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Dungeon expleri boku yemis. Hele bitirmeden dc fln yersen direkt vakit kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bingildak said: Dungeon expleri boku yemis. Hele bitirmeden dc fln yersen direkt vakit kaybi. Aynen. Sadece tank item dizeyim diye girdim sürekli bir dönem de patlamıştı tek yer dungeon du. Birde sıraya giriyorsun dungeona almıyor seni... Gece 1.30 a kadar kastım yine lag başlayınca güzel bir uyku çekeyim de sabah oynarım dedim fakat bakıma almıslar neyse :) Bug's of Dreanor olsun paketin ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Açılmış dalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 hasmetbeybi said: Bashiok Community Manager In attempts to pinpoint latency related issues we’ve temporarily lowered the maximum number of people allowed in each realm. This will result in higher queue times as realms who have populations above the cap will not allow any new players in until it decreases back down below the new player cap. We’re continuing work on this and other issues impacting game latency. Benim dedigimi yapmak yeni akıllarına gelmis. Release'den once yapsalar en azından oyuna girebilenler mutlu ayrılacaktı. Bu sekilde hem oyundakiler, hem de sıra bekleyenlere yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bladesfistte oynayan var mı ? free migrate var benim serverdan oraya atsam mı acaba , bu şekilde devam ederse zor oynanır tarren millde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Şu an çok güzel gecikme yok hiç bir şey yok. Umarım bozulmaz bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Heryer ıslanmış yine pefff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bir saat rahat oynadık sonra yine cortingen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 http://i.imgur.com/dcL48TM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bu gun nasil? Establish your garisson a fix gelmis mi orda kalmistim, bi yerde ise gitmek gerekiyor eheuh aksam ve haftasonu oynayabilme potansiyeli var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar