Kaliko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Yeni loot sisteminden bahsediliyor, zar ararak ya da valorle degil de baska baska seylerle item alinacakmis. Ya oyun iyi olacaga benziyor da gaz veremiyor nedense, o eksik su an bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 satışa çıkmış? 20 aralık (veya biraz daha erken) diyor çıkış tarihi için. 35 pound normal 50 pound deluxe. pandaya göre baya pahalı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 20 aralik ne abi pandaren content i bitmedi mi 3. aydayiz, 12. aya release mi olur bu ne sacma sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 aynen katılmakla birlikte d3e çok gaza gelmelerine bağlıyorum, - hiç bi dayanağım yok - neyse diğer mmolara acaip şans vermiş oldular aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çok adam kaybederler aralık'a bırakırlarsa ağustosa kadar arenayla götürür derdindeler de direk iptal ettim ödemeyi d3 de götürüceği 2-3 ay yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 en geç 20 aralık diyordu sanırım, 20'sinde çıkacak kesin demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya 45 euro şimdi pre order. hesap full caster, melee oynayasım var. ama aralık diyor release. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 benim hala kafam almadı en son content çıkalı 2 ay mı ne oluyor. ocak desen - ocakta content bitti adamlar aralıkta exp getiriyor. neyin kafası acaba bu? hiç blizzard gibi değil, garipsedim baya baya. neyse wildstar'a yarar themepark olarak belki wow'da sıkılanlar wildstar'ı deneme fırsatı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yoo sıkılmayız biz pre order bile aldık 90 bile aldık kasıyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bütün ek görev paketleri son contentten yaklaşık bir yıl sonra çıkmış bir oyundan bahsediyoruz, ama sanki bu ilk kez oluyormuş gibi şaşırıyoruz. İnsan beyni çok tuhaf ya, hoşuna gitmeyen eski anıları direk siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 öyle miydi gerçekten benim aklımda sanki son contentten 3-4 ay sonra exp çıkar gibi kalmış. enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 aralık olduğunu nerede okudunuz? sitede sonbahar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 http://media.mmo-champion.com/images/news/2014/march/wodtime.jpg Reklamın kendisinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 o tarihte veya beklenen o tarihten daha önce diye bir virgül atmışlar. çünkü bu jpg de beklenen tarih olarak 2014 sonbahar yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 şu oyunu, yenisini yapıcaz, kapıtıyoruz, para verin deseler direk veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Normalde 6 ay arena sezonu yapıyorlar şubatta cıktı en az ağustosa kadar yeni paket yok ama aralıka atarsa 4 ay pve cilere ne yapıcaklar onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Abi cidden oha ya bahar diyorlardı aralık oldu şimdi, şu son content ve expansion arasını cidden beceremiyor bu adamlar. Sub ı iptal edeyim bare bu salaklara bir süre para vermeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 muhtemelen wildstar release e denk getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 aralık demişler abi, wildstar 6. ayda çıkıyor 6 ay fark var sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 diablo oynatacaklar işte, diğer oyunları taktıklarını pek düşünmüyorum wow çıktığından bu yana bi sürü oyun çıktı sonuç olarak değişen bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 aynen blizzard wildstarı iplemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Wow killer adı altında kaç oyun çıktıda battı, tabi iplemezler. Hatta dalgada geçiyorlardı bizi öldürecek oyun çıkıyor vs diye. Ama bu kaç aylık ara cidden sıktı artık, aynı hatayı kaç defa yapacaklar acaba bu sefer annual pass de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ne güzel abi işte adamlar piyasaya şans tanıyorlar asdasd bakın size şu kadar ay izin veriyoruz gidip diğer oyunları da deneyebilirsiniz biz yeni ek paketi çıkartana kadar diye. adamlar bu kadar üründen emin sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 adamlar aralıkta çıkacak demedi, en son aralığa kadar çıkar dedi. bu ne demek? gerekli pre order sayısını ulaşıldığında çıkacak demek bence. bekletmeleri için bir sebep yok, sanmıyorum ben expin hazır olmadığını vs. sakin olun. ayrıca themepark falan yalan baya bildiğin güzel wow, ha sıkmıştı biraz beni 2 yıl kadar ara verdim şuan iyi gidiyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 blizzard ın kendi oyun rotasyonu var. diablo cıkıyo bu aralar. ondan 3-4 ay sonra mobasının closed betasını baslatır. ondan 3 4 ay sonra da zaten kasım aralık. blizzard hep yaptı bunu. bi de hep content bittikten 1 sene sonra cıkardı sasırcak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar