BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 nasıl 89 tl? ben blizzardın kendi sitesinden aldım 45€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bliz en pahalısı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 insta gaming 31,89 euro ama kapatmıslar satısı yogunluk nedeniyle. bi daha da acarlar mı bugun bilinmez. hay sigeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 toggie said: Evet sadece MOP dvd kutusu ile geldi. Digerleri ozel cırt cırt kapaklı kutu. Instant gaming'den patlatayım bari, gelir di mi geceye kadar key? said: Hello, Yes we will deliver the key later today dediler bana =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ravencrest horde gold lazım ya. yok mu satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 hee o zaman bilemem abi tühh kötü olmuş.. ben 10 kasımda almıştım aynen.. o yüzden demek ki talep kadar key alıcaklar .. kötü olmuş.. başka siteleri deneyin abi.. bissürü ucuz site var aralarında 75 cent 1 euro falan oynuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ravencrest' te horde aramak twisting de ally aramaya benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wow-warlords-of-draenor-cd-key-compare-prices/ şurdan başlayın denemeye sırayla keyciler oha heryer 2-3 euro zam yapmış abi.. gider ayak kitleme yapıyolar millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 exp açıldığı anda garrosh heirloomlar çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a'dan aldım ben 100liraya KTV yazın bide indirim koduna 3% geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 85'e g2a'den aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kadınların günlerde en ucuza ben aldım yarışı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 servarlarda sıra başladımı hehe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Şu saatten sonra giren varsa çıkayım demesin .. öle oturun abi oturdugunuz yerde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 rfc'ye girin, combatta girdikten sonra afk olmadan alt tab falan yapabilirsiniz. mobları öldürebilecek spelleri eşyaları falan çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 releaseden 1 saat once falan kapanir serverlar birden vahiy gibi gelmiycek ekspansiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 G2A keyi bana da gelmiş, aktive ettim şimdi baktım lvl90 boost da gelmiş. Nayss, ama işte en erken yarın akşam girerim dreanora =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aynen vahiy gibi gelicek :D Blizzard said: We are expecting a smooth transition from Mists of Pandaria into Warlrods of Draenor, no server restarts are planned and there will be no patch on launch night. If you are already ingame before midnight, you do not need to restart your client or log out of the game to activate Warlords of Draenor content. Simply keep playing and you should be able to head straight into the fight against the Iron Horde in Draenor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Adamlar 2 sene önce hiç kapamadan insanlar oyun içindeyken direk aktif etti. Üstüne 2 sene daha geçtiğine göre daha bile rahat geçiş olur artık. Saat 01:00 olunca direk questi alır başlarız oyundan falan düşmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 axedice said: G2A keyi bana da gelmiş, aktive ettim şimdi baktım lvl90 boost da gelmiş. Nayss, ama işte en erken yarın akşam girerim dreanora =( bu akşam quest filan yapılmaz zaten yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 catacalysm e geçerkende reset fln gelmemişti lich king öldürmüştük 8 dk önce, first kill hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sylvanas da oynayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a mı geldi şimdi diğer o dediğiniz site noldu keyler gelmedi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 instant-gaming'den az önce geldi bana key.. ama malesef yogun talepten dolayı suan kapatmışlar preorder'ı.. ben 10 kasımda almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar