Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

Evet sadece MOP dvd kutusu ile geldi. Digerleri ozel cırt cırt kapaklı kutu. Instant gaming'den patlatayım bari, gelir di mi geceye kadar key?

said:
Hello,

Yes we will deliver the key later today

dediler bana =p
Mesaj tarihi:
hee o zaman bilemem abi tühh kötü olmuş.. ben 10 kasımda almıştım aynen.. o yüzden demek ki talep kadar key alıcaklar .. kötü olmuş.. başka siteleri deneyin abi.. bissürü ucuz site var aralarında 75 cent 1 euro falan oynuyo..
Mesaj tarihi:
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wow-warlords-of-draenor-cd-key-compare-prices/

şurdan başlayın denemeye sırayla keyciler

oha heryer 2-3 euro zam yapmış abi.. gider ayak kitleme yapıyolar millete
Mesaj tarihi:
aynen vahiy gibi gelicek :D

Blizzard said:

We are expecting a smooth transition from Mists of Pandaria into Warlrods of Draenor, no server restarts are planned and there will be no patch on launch night.

If you are already ingame before midnight, you do not need to restart your client or log out of the game to activate Warlords of Draenor content.

Simply keep playing and you should be able to head straight into the fight against the Iron Horde in Draenor!
Mesaj tarihi:
Adamlar 2 sene önce hiç kapamadan insanlar oyun içindeyken direk aktif etti. Üstüne 2 sene daha geçtiğine göre daha bile rahat geçiş olur artık. Saat 01:00 olunca direk questi alır başlarız oyundan falan düşmeden.
Mesaj tarihi:
axedice said:

G2A keyi bana da gelmiş, aktive ettim şimdi baktım lvl90 boost da gelmiş.

Nayss, ama işte en erken yarın akşam girerim dreanora =(

bu akşam quest filan yapılmaz zaten yalan olur
  • Yeni Oluştur...