Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 hehe geyik just say the word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 heroic garosh yalanmı oldu anlamadım kimse yapmıyo la son gün dünmüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 normal lazim bana da ama yok hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Darksun said: MUH TE ŞEM Keşke releasede de böyle bıraksalar. Düşünmeden tıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sirket takviminden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kermit said: heroic garosh yalanmı oldu anlamadım kimse yapmıyo la son gün dünmüydü TN'de satıyolar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Darksun said: Betada prequest felan yoktu direk org'dan geçici npc koymuşlardı eşşek gibi Khadgar. Muhtemelen thrall yada vol'jin hadi git diye quest verir hehe. Khadgar ıda koyabilirler tabi ufak versiyonunu =p bu ne ya gökhan zan mı koymuş bu npc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ulan su espriyi kendi dilimizde yapsak "aboo kac lan kac" dersiniz. Blizzort yapınca auuuww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 S-H said: kermit said: heroic garosh yalanmı oldu anlamadım kimse yapmıyo la son gün dünmüydü TN'de satıyolar hala. eet duruyomuş. kimse ne grup kurmuş nede boost satıyolardı acaba dedim kaldırdılarmı bugün garoshu diye şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 BioHazarD said: sirket takviminden :D link bozuk. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 baska yere upload ettim, benim hosta tr'den ulasilamiyo nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Valla o kadar çok karakterin üzerinde durduğu npc varken hepsini ilk günde dev yapsalar yeridir yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 hmm ben de aral'dan alayım bari en ucuz öyle oluyor asdfads bir de pre-paid i var pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aralda 144 tl degil mi? g2a'da 113 lira (google fx rate) ben preorder yapmistim, dun gece yolladilar keyimi boostu bastim mage'e :D bu da 2 ay gametime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 instant gamin 89 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 16tl için arala para kazandırmak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aral (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aral özel http://i.imgur.com/2UR3hzs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 lan ben de kutusuz mu alsam acaba ya. tum oyunları kutulu aldım kitaplıgımda duruyor guzel bi koleksiyon olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ben ce alıcam abi bide kutusuz yaşayamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Araldaki kutu dandik yanlız sanırım, MOP da kendileri mi basmışlardı millet bayağı şikayet etmişti. CE almayacaksanız araldan felan tenezzül etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 İlla kutu istiyorsanız amazondan falan alın, arala para kazandırmaya ne gerek var. Ki kutu hastası olmayan gogo instagaming ya da g2a. 90 liraya falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Evet sadece MOP dvd kutusu ile geldi. Digerleri ozel cırt cırt kapaklı kutu. Instant gaming'den patlatayım bari, gelir di mi geceye kadar key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ben sadece blizort oyunlarını kutulu alıyom ya niyeyse. çok güzel oluyo ipnelerin kutuları. panda hariç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 şimdiden yalan söyledim ya yarın doktora gitcem diye sdffdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar