aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 peygamber efendimiz de hep comelerek atarmis lightning boltu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Asıl meslekler ne olacak wod da yahu.. gitti her şey transmute yok falan dendi.. dur bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 oyunda bi bokluk var lan diğer karaktere hc garosh boost satın aldığım adamlar şamanımı boostladı tekrardan nasıl locklanmıyo bu ibneler bi kere kestikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Hc de eski flex gibi kestiğinde o hafta bir daha item alamıyorsun ama tekrar girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 vay anasını ben direk giremiyosun sanıyodum o zaman mythice giremiyon artıkın iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ben de 1 tane 2h aldım, warrior/pala/Dk kurtardım gibi, bir tane de staff alıp healer + lock/mage kapatayım diyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a'den wod key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 TR saati ile 01.00da mı aksiyon başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 12 den sonra olur sanırım. Ben sabah girerim ya büyük ihtimal sunucular çökebilir zaten sabaha anca düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 exp bugun geliyormuş evet de, garroshdan heirloom loot falan bugunmu kalkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ben de 1 tane 2hander bide caster staff alayım dedim bütün oynadığım classları kapatırdı ama frostmane horde tarafında premade satan yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aquila said: peygamber efendimiz de hep comelerek atarmis lightning boltu. ahahah sabah sabah cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Heirloom loot hiçbir zaman kalkmıyor da, sadece level 90'lardan oluşan bir grupla kestiğinizde düşebiliyor, öyle 95-100 adamlarla gidip farmlarsanız düşmüyor diye biliyorum. E komple 90'lardan 540+ 10-15 kişi toplayıp heirlooma gitmek de çok gerçekçi değil, ondan "son şanslar" lafı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ya ben kutulu almak istiyorum, aral ne kadar geciriyo yarın oglen gidip alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Sadece silah heirloom bu değil mi? Baggio said: Heirloom loot hiçbir zaman kalkmıyor da, sadece level 90'lardan oluşan bir grupla kestiğinizde düşebiliyor, öyle 95-100 adamlarla gidip farmlarsanız düşmüyor diye biliyorum. E komple 90'lardan 540+ 10-15 kişi toplayıp heirlooma gitmek de çok gerçekçi değil, ondan "son şanslar" lafı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 heirloom silah olayı biraz gereksiz büyütülmüyor mu ya? heirloom'un verdiği ilvl kendi levelındaki bir mavi silahın verdiği ilvl değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 slacker lığa çözüm işte yoksa bir alex değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Kaçta launch olacak eu'ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Gece 1. Millet 100 olacak, ben perşembe akşama anca oyuna gireceğim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bende haftaya pazartesi başlıycam aksdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 launch sefilliğinde yer almamak çile değil lütuf bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Cumartesi pazar için eve tavuk döner köfte möfte hazır yemek stokladım ben. Tam bir leş no-lifer olmak istiyorum 2.5 gün boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 yemeğin üstüne bide erkek siparişi verirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Siparişe ihtiyacım yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bingildak said: heirloom silah olayı biraz gereksiz büyütülmüyor mu ya? heirloom'un verdiği ilvl kendi levelındaki bir mavi silahın verdiği ilvl değil mi? değil mesela 90-92 arası yapılan instancelardan 530-550 arası item düşerken mc loomlar 582 mesela. ama lvl 100 de hepsi 620 ilvlde olucak. ha gereksiz büyütülme olayı doğru loomsuz da rahat lvl kasılır sonucta quest yapılacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar