JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Wod beta key bi arkadaştan alıp accounta tanımlattım ama pc'ye yüklemeye çalıştığımda initializing kısmında yarıya gelip kalıyo, forumlarda bi sürü insan bi sürü çözüm söylemiş ama hiçbiri derman olmadı. win 8.1 olması ile alakası olabilir mi? bi hevesle başladım indirmeye, 4 saattir aynı yerde sayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Oyunu nereden almalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 deluxe edition değil de, normal alsak da lvl90 boost veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 lunatari said: deluxe edition değil de, normal alsak da lvl90 boost veriyorlar mı? evet, tek charlık lvl 90 boost veriyo, karakterler lvl 60 üstü ise seçtiğin professionları 600 yapıyo, bide 483 ilvl set veriyo default. JrStorMesT said: Wod beta key bi arkadaştan alıp accounta tanımlattım ama pc'ye yüklemeye çalıştığımda initializing kısmında yarıya gelip kalıyo, forumlarda bi sürü insan bi sürü çözüm söylemiş ama hiçbiri derman olmadı. win 8.1 olması ile alakası olabilir mi? bi hevesle başladım indirmeye, 4 saattir aynı yerde sayıyo. şunun çözümü de routeri aradan cıkarınca düzeliyo, direk modemden ve kablo ile bağlamanız gerek. 6-7 saatimi yedi nalet bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 lvl 90 boost icin; zaman sınırı var mı bu olayda? wod geldikten 1-2 ay sonra class dengesine bakarak bi boost yapsam ben olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Zaman sınırı mmo-champ de gelen stringlere göre var, aralık sonu felan sanırım. şöyle birşey yazıyor ama herhalde wod çıkışı kesinleşir. FREE_CHARACTER_UPGRADE_READY_DESCRIPTION - Log out to boost your character. You can do this at any time. Expires December 17, 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Detayları içeren resmi bir kaynak yok sanırım. Wod sitesini gezdim bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Başka bir yerde görmedim bu zaten beta buildlerden data mining ile alınan şeyler, official bir yerde geçmedi zaten wod çıkınca bir yerde yazar kesin. Zaman sınırlaması bana biraz saçma geliyor, sonuçta onu kaldırırlarsa ilk çıkardıklarında arkadaşlarınız sizinle hemen oynasın geyiğini yemiş oluyorlar. Dışarıdan lvl 100 e 0 dan gelmesi gerektiğini öğrenen bir yığın adam vazgeçer herhalde ehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Valor ile honor kasmak cok kolaydı, weekly cap de olmadıgı icin rahatca honor itemlarını alıp bg'lere girebiliyoduk. Simdi bg'ye girmeden honor almanın bir yolu yoksa ben boku yedim. Horde'un kazanma oranı 1/20 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 AH' lar birleşiyormuş anladığım kadarıyla güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bir ben mi takılıyorum şu kalite farkına? http://i.imgur.com/twCBTAm.jpg yemin ediyorum fikirtepe varoşlarından farkı yok horde garrison'un. binalar bile aynı birbirinin ne ne asla anlaşılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 wod en ucuz nereden alınabiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 scorch said: bir ben mi takılıyorum şu kalite farkına? yemin ediyorum fikirtepe varoşlarından farkı yok horde garrison'un. binalar bile aynı birbirinin ne ne asla anlaşılmıo Şu çok komik gerçektende, alliance garrison direk daha iyi. Horde binalarında barracks a giriyorsun duvarlarda hamaklar var o kadar alliance a direk o bildiğimiz binayı yapıştırmışlar devasa oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Varian geldi dertler bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 WoW Up to 7.4 Million Subscribers Blizzard released the subscribers count ahead of next month's earning call. This is up 600k from the Q2 2014 call that listed WoW at 6.8 million subscribers. Bi Lich King hype yaşanmamış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://www.mmo-champion.com/content/ şurada grafiği var, lich hype dediğin paket çıkmadan önce 11m'den 11.5m'ye çıkmış. bu grafiğe göre wod, wotlk'ten daha fazla oyuncu çekmiş diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Patch sonra speech bubble'lar bi garip gorunmuyor mu size de? Font mu degismis, boyle bi strect olmus sanki karakterler. Sinirimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 abi boşta boostum var neye harcasam bilemiyorum oynamak istediğim bikaç class var ama an itibariyle herkes ağladığı için offical forumlarda, karar verecek bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ben rogue oynamayı planlıyorum WoD'da. lvl86 Rogue var zaten. Hep Shadow priest oynamak istiyordum. bi tane açtım. lvl60a kadar kasıp sonra 90 boost yapacağım. bence mainin yanında alt olarak aç. Garrison olayından dolayı alt karakter olması faydalı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 90 boost bonusu ne zamana kadar geçerli? Bu konuda bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Boost konusunda hicbir yerde detaylı bir acıklama yok. Level 90 karakter veriyoruz diyolar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 niye zamanlı olsun abi adamlar zaten storeda satıyor aynı hizmeti özel bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Aral CE yide ön siparişe açmış :) http://www.aralgame.com/beta/pc-world-of-warcraft-warlords-of-draenor-ce buda normali http://www.aralgame.com/beta/pc-wow-warlords-of-draenor-pre-sell-box?filter_name=warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 S-H said: wod en ucuz nereden alınabiliyor ? Sanırım şurdan https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-cd-key-preorder-eu.html Burda 38 dolar. Şurda 46 dolar aynı site https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-instant-lvl-90-boost-cd-key-preorder-eu.html İkisinde de lvl90 boost var diyor, bişey anlamadım. Ha bide prepaidleri blizzden daha ucuza satan yer yok sanırım. Var mı onda bi avantaj falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 aynen buradan aldım 3 gün önce, tek sıkıntısı çıkıştan 2 gün öncesine kadar bekletiyor olması, umarım bir aksilik olmadan key elime geçer. ben durmaplay'den alıyorum, 2 aylığı 60 tl. daha ucuzunu araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar