DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 rep itemı var bi dene http://www.wowhead.com/item=128315/medallion-of-the-legion
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kermit said: inspect bugının çözümü ne bilen ? healbot yüzündenmiş çözdüm
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 alliance oynayan kimler var şimdi? yoksa 10k daha kasıp horde açacağım boost hakkımla çoğunluk oradaysa asdfasd
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 twisting netherde 1 gold yollayabilcek var mı Dee'ye
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 nagrand da 5 tane talbuk keseydin. içindeki çer çöpü vendora satınca 1.5-2g ediyor.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 level 6ydim lan level 100le 1 gold mu istenir
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Evet, Nagrand'a yeni geldim. Yeni dediğim 2 saat oluyor da işte yeter yatacağım. Geldiğimde flight için full quest yapa yapa geldiğimden daha hiç dungeon girmeme rağmen 100 oldum. Gerçi pandaria'ya da geç başlamıştım onda da aynısı olmuştu. şu sol alt kısımdaki mekanı hiç yapmamıştım bile sasdf (ki lore için en önemlisiydi sanırım :( ) harika olmuş ya nagrand. bayık, karanlık, sürekli kaotik draenor yerine nagrand resmen cennet gibi olmuş. daha mekana girişte wolfpack'lerin falan üstüne gelmesi ve götüm götüm kaçman falan. sonra arena geyikleri, questline vs. derken... Outlandde de oynamayı en çok sevdiğim yer Nagrand'dı. Bir tek orada adam gibi questing yapar ve karakteri kasardım. Burada da full level olmama rğamen yardıracağım belli ki. Sonunu bilmesem iyi olacaktı da neyse :( Tek sorunum aşırı karışık. Ben sırayla questleri yapa yapa gitmeye alışkınım. Yani bir bölgeyi komple bitirir diğerine geçerim ama sürekli bir yerlre gönderip çok fazla şey toplattırıyor. Onu da yavaş yavaş yapacağız bakalım.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 quest yapmaktan gina gelmis olmasa mekanlar falan hatta questler bile iyi
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 emre3877 said: lazımsa atabilirim? al akir'e gectim artik cok gec
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sonunda dün aşivmenti tamamladım artık draenorda uçabiliyorum. ne büyük rahatlıkmış arkadaş ya. kodumun draenorunda zaten bi yerden bi yere gideme diye tasarlamışlar heryeri
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 çok geç geldi uçma olayı oyundan feci soğuduk. Gel şimdi 1 sene bekle, kasımda blizzcon var herhalde çıkış tarihi açıklanır artık.
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Valor has returned! IT is earned from Heroic and Mythic Dungeons, various Bonus Events, and your first Raid Finder run each week. 8-) patch 6.2.3 http://www.mmo-champion.com/content/5196-Patch-6-2-3-Preview-Patch-6-2-3-Preview
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 order of awakened kasmanın başka yolu yok mu? sadece şu taşları toplayarak daily mi yapacağım? bir tek o kaldı gibi şuan, o da %32.5 mi ne. sub bitmeden yapayım diyorum.
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 goldun varsa madaillion of legion la kasacaksın. tanesi 4k civarı. bütün rep lere 1000 veren bir item. genelde uçmayı onla hallediyorlar. edit: gerçi bir tek o kaldı demişin. değmez legion almaya. daily ile halletmeye çalış bence
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Günde 1500 rep geliuor o questten bence kasmaya değer. Zaten 6 tanesini hemen alıyorsun 3 tane arenadaki mobu çağırıp keserek geriyede havada boş boş uçarken göreceğin rarelerden alıyorsun. Max 15 dakikalık bir iş hatta diğer questleri yaparken bile tamamlanıyor genelde.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 abi o rarelere denk gelmek için önce havada boş boş uçabilmem gerekiyor ama :(
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iron fronta git, en verimi rare kesme mekanı orası.
Flam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Absolut said: ...havada boş boş uçarken göreceğin rarelerden alıyorsun... Absolut said: ...boş boş uçarken... Absolut said: ...uçarken... http://www.nooooooooooooooo.com/vader.jpg
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 rare için şunları yapıyorsun abi bilmeyen için yazıyım dursun: Premade grp dan custom u seçiyorsunuz. her bir rare için şu kısaltmaları yazıp search diyorsunuz dakikada bir Doomroller- doom vengance- ven deathtalon-death terrorfist- ter bunları yazıp aratman yeterli 10 dakika beklemeden bir gruba girersiniz. bazı manyaklar var vengance için 'v' falan yazıyorlar. onlar kaçabilir ama çıkan sonuç çok olduğu için yukarda yazdıklarım istediğiniz rare ler için yeterli Ve kesmek istediğiniz rare in yanında durun ve sadece onu aratın. diğeri spam olunca ona gitmeye kalkıyorsunuz ve kesilmiş oluyor. hemen ardından az önce beklediğiniz spam oluyor ve onada yetişemeyip ortada sçan olabiliyorsunuz. Pff ne anlattım gereksiz oldu az kusura bakmayın artık
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ya onlar kaç dk'da bir spawn oluyorlar? Ben ne zaman Terrorfist falan gitsem mesela hep ölü oluyor. iki kere falan orayı boş gördüm sadece
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hehe boş boş uçma kısmı yanlış olmuş hehe
Öne çıkan mesajlar