emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu kadar keyif alarak başlayıp bu kadar çabuk baydığım bir paket hatırlamıyorum. raid in kralını getirseler nafile gibi. oyun içi ticaret leş,oyun içi iletişim leş.ortalama bir gün 20-25 kişi online friend listim dün öğlen 2 de 0 kişiydi. bunun sonu nereye gider bir fikrim yok. eski reyiz leri görecez obaaaa diyip başlayan bütün tanıdıklarım kapattılar oyunu. bunu demekten korkuyordum hep ama pandaria yı arayacağız gibi
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tectus`u da indirdik, butcher çok kasmıycak gibi kor'agh'la 6/7 de content i bitircez gibi http://1.bp.blogspot.com/-5llFT3h_5IE/UT7WvyJYNrI/AAAAAAAABcY/V5sBDYH9bTE/s400/i_m_ok_with_this__n1296497202304__super.png imperator ipnesini yapmak istemiyodum zaten ızdırapyus fight
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 yapmak istesen yapabilecen sanki amk lfr bile cok uzun suruyo lan, cok sıkıcı. bi yogg saron değil.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aaa ben bir sonraki hafta sanıyordum ya, o zaman butcher kestiğimizle kalırız 5/7
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 emre3877 said: bu kadar keyif alarak başlayıp bu kadar çabuk baydığım bir paket hatırlamıyorum. raid in kralını getirseler nafile gibi. oyun içi ticaret leş,oyun içi iletişim leş.ortalama bir gün 20-25 kişi online friend listim dün öğlen 2 de 0 kişiydi. bunun sonu nereye gider bir fikrim yok. eski reyiz leri görecez obaaaa diyip başlayan bütün tanıdıklarım kapattılar oyunu. bunu demekten korkuyordum hep ama pandaria yı arayacağız gibi Lan herkeş diyodu trade bitti artik herkes istegi materyali kendi uretiyor zaten diyede senin bu postun benim icin bitirdi wow u geri donme istegimi kalmadi.herbiseyi biriktirip bir sekilde ticarete doken beni acayip soguttu yaw.. diger oynayanlara sorarim emrenin dediklerine katiliyomusunuz hak veriyomusunuz??
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 gabledenler gabletmeyenler gabledilmiştir
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 evet fazla gecikmeden başlayayım artık diyordum da emre'nin yorum soğuttu beni de biraz daha mı beklesem dedim. ne yapayım başlayayım mı? tam zamanı mı yoksa bekleyeyim mi? bir de raid vs. yapılıyor mu? horde tayfa mı ally tayfa mı var çoğunlukta? horde'dur tahminen de öyleyse yeni karakter açayım asdfs
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DarKRideR said: evet fazla gecikmeden başlayayım artık diyordum da emre'nin yorum soğuttu beni de biraz daha mı beklesem dedim. ne yapayım başlayayım mı? tam zamanı mı yoksa bekleyeyim mi? bir de raid vs. yapılıyor mu? horde tayfa mı ally tayfa mı var çoğunlukta? horde'dur tahminen de öyleyse yeni karakter açayım asdfs hiç sarmasa bile leveling, garrison ıvır zıvır 1-2 ay oyalar seni, çarşamba yeni raid geliyor hem, başlanabilir yani.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Başlanır başlanır, ben de exp ile döndüm, 3 4 hafta önce kapadım. Farm bitmiş durumda, 2 3 100 yaptıysan hele bankada yer kalmıyor. Auction House ve Bankayı da kendi Garrison'una koyabiliyosun, hop hayatın orada geçiyor, şehre gideyim dolaşayım, insanlarla takılayım finito. Gear konusu LFR ile, daha üstü ilvllar hclerden düşen boe itemlarla tamamlanıyor. Ben LFR'den başka girmedim, 646ilvl oldu. PvP seven adam da sezon mezon gider bir şekilde ama farm falan yok yani, AH'de sadece BOE itemlar dönüyor, JC, Enchant falan aldım ben mesela bi karaktere, diğerine bs koydum baya singel player oldu oyun LFR'ler de olmasa :).
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ohooo lore için başlayacaktım sırf, bir de raid tayfa varsa lfr dışı diyordum da sarmaz böyle pandaria da zevkliydi ortam yine, bunda harbi bitmiş demek ki. neyse biraz daha bekleyeyim bari asdfs
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ağbi hahah weekly HM'den gloves gelmiş, ilk hafta almıştım zaten. gittim vendor'a satmak için tıkladım, equip etmek istediğinden emin misin dedi. ulan dedim ne alaka, bir baktım item boe. mythic boe glove gelmiş bulundu. neyse AH'de koydum 20k'a. sonra aklıma geldi geçen hafta bonus roll'dan yine bu glove gelmişti diye, item restoration'a girdim, onu da vendora satmışım, onu da restore ettim. das das
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 farm olsa begenmezsiniz, olmasa yine begenmezsiniz. hıncal uluc gibisiniz.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 amma problemli EU serverları ya, dün char not found diye diye raid i bitirdi :p Yeni instance ın bir kaç trash ini gördük sadece.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 5 boss kestik biz ilk raidde. wing bossları kaldı işte. gief set bonsu plix.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 22k'a giden eldiveni 2k'a koymuşum 15 sn'de satılmış hahahaha
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 pandayı özledim ben dungeonları dışında herşeyi iyiydi :( timeless mesela çok güzel bi yerdi atmosfer olarak. müziğide süperdi. açayımda dinliyim
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Panda da hic ozlenecek exp değil yahu.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 raidleri bok gibiydi orası doğruda atmosferini falan çok seviyodum ben ya. hatta o timelesttaki curcuna başka hiçbiyerde yoktu. 1.5 ay falan oynadım bu expi 2. haftasında garrison bokundan sıkıldım bakmıyodum bile. en son sizle bi raid yaptık onda baya eğlendim ama ondan sonra yok yani bi zevk alamadım. kapattırdım zaten
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Lore ve atmosfer açısından Panda harbi güzeldi. Ama işte gerisi yoktu. Her konuda en iyisi WOTLK'du. Hele Icecrown questline'ı başlangıçtan sonuna kadar ouuwww... Atmosfer desen var. Etkinlik desen var.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sapphiron kesmek için 1 hafta mat farmlamıştık frost resist gearlara wotlk sonrası wow eski wow olmadı, olamadı.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 DarKRideR said: Lore ve atmosfer açısından Panda harbi güzeldi. Ama işte gerisi yoktu. Her konuda en iyisi WOTLK'du. Hele Icecrown questline'ı başlangıçtan sonuna kadar ouuwww... Atmosfer desen var. Etkinlik desen var. woltk ortasına bok gibi ToC raidini bırakmasalardı keşke. ben MoP'un sonunda oynadım ama ToT raidi güzele benziyordu, kimse ToT hakkında yorum yapmıyor, kötü müydü sizce?
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 TOT değilde SOG çok daha iyiydi. Hani bazı bosslarda eski tadı aldım. İşgal havası vs. raide çok güzel verilmişti. TOT bayağı basit ve bayık atmosferli bir raiddi. Gerçi o ada vs. questler, dailyler vs. komple aşırı bayıktı.
Öne çıkan mesajlar