madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 aynen =) koseden atlayanlar normal kosmaya calısanlar sıra gelince cıkanlar falan. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 alt kasıyordum, gnommergan lvlına geldi charı bıraktım ya sdsf Cidden işkence, gereksiz pull yapanlar, atlaması gereken yeri bilmeyenler, full run yapmaya kasanalar. zaten en kısa yoldan bile gitsen gereksiz uzun ve değmiyor xp'sine üstüne bir de dungeon questi de yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 leveling ayni yani o zaman anladigim kadariyla sadece 60-70 arasi bi hafta surer lam o zaman ben prof lari sallayip sifir warrior i 90 latayim. gerci bi yandan TBC'den sonra beri olan content'i goreyim istiyorum first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Xaenin said: Valor Points were previously used to offset bad luck in getting raid drops, but the bonus roll system now fills that role. The bonus roll system might get a little bit smarter, with less of a chance to get duplicate loot PvP currently has two currencies, and the team is trying to get rid of one of them. Randomly assigning PvP gear wouldn't make sense, but Conquest Points work well. Her boku parayla almayacakmışız götünüzden sıkıyorsunuz ya. hehe Warlords Currency Changes Honor and Conquest definitely are not going away, just to clarify a misconception - you'll still be earning those currencies through PvP and using them to buy your PvP gear. What will be going away is Justice and Valor. Over time, they've moved away from their original purpose, and given how widely available they'd become (awarded from quests, scenarios, dungeons, raids, etc.), we'd rather return to the original universal currency: gold. The final values aren't hooked up yet, but the old Valor rewards for completing your daily random dungeon or an LFR wing will be replaced with a hefty sum of gold, which should make something like the gold turn-in for a bonus roll seem far more attainable even for players who currently don't have much gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 abi questle falan hiç uğraşmayın. direk dungeon gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Darksun said: Xaenin said: Valor Points were previously used to offset bad luck in getting raid drops, but the bonus roll system now fills that role. The bonus roll system might get a little bit smarter, with less of a chance to get duplicate loot PvP currently has two currencies, and the team is trying to get rid of one of them. Randomly assigning PvP gear wouldn't make sense, but Conquest Points work well. Her boku parayla almayacakmışız götünüzden sıkıyorsunuz ya. hehe Warlords Currency Changes Honor and Conquest definitely are not going away, just to clarify a misconception - you'll still be earning those currencies through PvP and using them to buy your PvP gear. What will be going away is Justice and Valor. Over time, they've moved away from their original purpose, and given how widely available they'd become (awarded from quests, scenarios, dungeons, raids, etc.), we'd rather return to the original universal currency: gold. The final values aren't hooked up yet, but the old Valor rewards for completing your daily random dungeon or an LFR wing will be replaced with a hefty sum of gold, which should make something like the gold turn-in for a bonus roll seem far more attainable even for players who currently don't have much gold. İyi de yine parayla almıyorsun ki abi, bonus roll itemlarını goldla alacaksın, goldu dailylerle alacaksın. İstediğim itemları parayla almak yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 goldu parayla alicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Tamam da bonus roll sana random item veriyor sonuçta, istediğin itemı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bonus roll ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Boss kesiyorsun, item düşüyor, bi tane currency gibi bir şey vardı haftada 3 tane mi ne alabiliyodun, onu harcayıp bir item daha çektirtme şansı veriyordu sana. Garrosh kesip kafasını alınca bi de şansını onunla deniyodun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Darksun said: Xaenin said: miymiymiymiy hehe .... gold turn-in for a bonus roll Yapma darksun bu kadar sert girme, depresyona sokacaksın çocuğu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 axedice said: pve currencyler kalkıyor herşeyi düz goltla satın alıyorsun. Abi low-income arealarda çalışa çalışa algın kırıldı sanıyorum ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Karivar ı görmek istiyorum. Tatlı sesiyle bize tatlı tatlı boss fight anlatsın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 abi DK acinca direk lvl 55 Lich King contentinden baslatiyomus hic solemiyosunuz warrior yerine bunu kasayim ben tam benlik TBC sonrasi tum contenti gormus olurum hem pati hangi serverda oynicak oyun cikinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 patide oynayan kalmadı ki. kalsa da öyle bi VAY AK durumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Oski said: abi DK acinca direk lvl 55 Lich King contentinden baslatiyomus Xaeninden bile cahil olmayı başarabilen bu arkadaşa mansiyon ödülü veriyoruz Cross server grup raid vs. kurulabildiği için hangi serverda altları besleyebileceğin main varsa orda aç, olmadı forumlara ve realm poplara bi göz at horde u kalabalık ama totalde çok yoğun nüfuslu olmayan bi yer seç Bu arada VAY AK olarak hala frostmanedeyiz ama 1 vs 9 horde ally ratiosu olan pvp server, herhangi bi merge vs. haberi de gelmedi daha =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 askjfa ben oyunu biraktigimda daha illidan i falan kesmeye calisioduk actim benim 70 hunter in oldugu serverda bi Orc DK. gerekirse migrate ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 of oluyorum zevkten bu DK baslangic mekani bitince TBC ye yollamazsa yeni mmo oynuo gibi olcam MOP un sonuna gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ee şimdi goldu basan alıyo mu aytımları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yok abi öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Şöyle link vereyim madem, cahil cüheyla tayfası mesajlarımı baltalayınca yanlış anlaşılmalar olmuş http://stratics.com/wow/wow-warlords-of-draenor/apexis-crystals-form-function-superior-valor Apexis crystal diye yeni bi currency geliyor, mavi item 14kya alınıyor, 4kya upgrade epix1. Bi 4k daha verince upgrade epix2. Direk epixleri satınalmaca yok yani. Dailylerden world dropa kadar bi sürü kaynak var ama betada haftalık cap 5k, belki artabilir. HARHARHAR grind yapıp full set almasını istemiyorlar insanların. Parayla ekstra roll hakkı olacak pandaryadaki gibi. Daily quest grind ı kimse sevmediği için o olayı da paraya bağlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bayağı gold sink olacak yani. Dur bakalım para nasıl yapacağız :) Bende bayağı var ama yetmez tabi, insanın gözüne hep az görünüyormuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Oski said: of oluyorum zevkten bu DK baslangic mekani bitince TBC ye yollamazsa yeni mmo oynuo gibi olcam MOP un sonuna gelene kadar Yollayacak :) Simdi her serverdan adam birlikte aynı guilde dahil olup, aralarında mail alısverisi yapıp, aynı raid vb. girebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Raid e girebiliyorlarda alış veriş vs olmuyor. İstersen invite atıp adamı serverına geçici olarak transfer edip beraber oynayabiliyorsunuz. Raidlerde de limit var, en yeni raidler cross server olmuyor. Belli bir zaman sonra açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar