Gangren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Eski konu: http://forum.paticik.com/read.php?43,7266725 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Vay, birinç =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Artik realmler arasi heirloom transferi var. İstediginiz yerde istediginiz karakteri kasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Heirloom değil bind on account olan her eşya. Timeless isle daki tokenlar buna dahil. Ayrıca raid bulma zımbırtısı eklediler harika olmuş ya, OQ yu oyuna entregre ettiler resmen. Eski instancelara bile raid bulabiliyorsunuz. Tüm karakterlerimle çok kısa sürede ordos/celestial yapabildim hehe. Tek sorun şu anda biraz buglı olması, bazen sürekli server değiştirtip duruyor, bütün raid bir o servera vir bu server a kayıyor. Bizi bidip alliance raid inin ortasına attı bir kere pvp ye açıktı bütün raid bir anda duman oldu ortalık çok komikti. Celestial yaparken öldüm beni gitti başka server da rezledi raid in geri kalanı celestial ı öldürdü ben bişi alamadım hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 heirloomlarda gönderilmiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 heirloom olayı başladı mı? eğer oyleyse accountu acıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bind on account olan bütün eşyalar realmlar arası mail ile gönderilebiliyor artık. Buna heirloomlarda dahil doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Scroll cikarsinlar, bazi seyleri bind to account yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 para gonderemedikten sonra farklı realm'de alt kasmak cok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aslında biraz uğraşarak para da transfer edebilirsiniz. Pet alıp transfer edeceğiniz serverda kafesleyip satmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bunu inceliyim ben. gerci aktif etmedim daha accountu ama aklımda bulunsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Kaliko said: Artik realmler arasi heirloom transferi var. İstediginiz yerde istediginiz karakteri kasin. geldi mi bu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Evet sırf heirloom değil tüm boa eşyaları taşıyabiliyorsunuz.Zaten mount/pet lerde hesap bazlı gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Karakter adi - realm adi seklinde yollayabiliyorsun istedigin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 nasıl taşınıyor lumlar realmler arası? iyi olmuş tam tekrar başlamayı düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 mail atacagın karakterin adını yaz araya tire koy ,server ismini yaz 5555 e yolla loomlar karakterine gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 uuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Şu son tipin gözleri fazla büyük olmuş, uyarıcı almış gibi bakıyo resmen, biraz ufaltmaları lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Şu preorder yapılınca verecekleri instant 90 karakter her server için 1 tane mi yoksa ACC başına 1 tane mi ? Bilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Account başına 1 tane ve preorder ile alakası yok. WoD alan herkese ne zaman alırsa alsın gelecek bir bonus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Evet Wod alan herkese ve parayı veren herkese vericekler anında lvl 90 karakteri. Testleri başlamış patchle felan gelir yakında, parayı verip düdüğü çalabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 preorder edersen wod başlamadan da level 90ına sahip olucaksın tek fark o pre-orderla alakalı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar