Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 carrefour prestij sepeti 169 lira Johnnie Walker Red Label (70cl) Smirnoff Red (70cl) Tekirdağ Trakya Serisi (70cl) Kutman Varietal (Öküzgözü-Boğazkere) (75cl) Efes Unfiltered (50cl) Parliament Aqua (3 adet) Mehveş Sultan Şırası (70cl) Doğanay Şalgam Suyu Acılı (70cl) Tropicana Şeftali (1lt) Uludağ Mandalinata (1lt) Lipton Ice Tea Şeftali (50cl) Didi Bergamot (50cl) Nestea Şeftali (33cl) Damla Minera (20cl) Red Bull Red Edition (25cl) Çağla Prestige Roll Wafer (75gr) Snickers (50gr) Toblerone (100gr) Nestle Bitter (80gr) Milka Fındıklı (25gr) Volume Antep Fıstıklı (40gr) Lay’s Kaşık Cips (34gr) Papağan Karışık Kuruyemiş (200gr) Kurukahveci Mehmet Efendi (100gr) migros prestij sepeti 179 lira Cartedor çikolata sos 118gr. Dr. oetker big muffin kakaolu 270gr. Doğadan beyaz çay portakal çiçeği 20′li 35gr. Kurukahveci mehmet efendi 100gr. Nescafe gold 50gr. Schweppes bitter limon 1lt. Burn 500 ml. Barilla tortellini 250 gr. Toblerone sütlü 400gr. Eti a.fıstıklı kare çikolata 80gr. Lays klasik aile boyu 68gr. Peyman dor leo kokteyl miz 200gr. Melen cabernet sauvignon kırmızı şarap 75cl. Johnie walker black label iskoç viski 70 cl. Tekirdağ rakı 70cl. Efes pilsen unfiltered bira 50cl. Kent switch sigara ( 6 paket ) Selpak collection peçete 33*33 20′li real 169 lira Johnnie Walker Black Label (70cl) Tekirdağ Altın Seri (70cl) Terra Şarap (75cl) Black Enerji İçeceği (250ml) Burn (500ml) Akmina Limon (330ml) Coca Cola Zero (1lt) Kilikya Şalgam (1lt) KKME Türk Kahvesi (100gr) Papağan Kokteyl Kuruyemiş (180gr) Toblerone (100gr) Ala Turca Çikolata Dolgulu Kurabiye metro 130 lira Johnnie Walker (70cl) – Red Label Tekirdağ Rakı (50cl) Tılsım Kırmızı Şarap (75cl) Bomonti (50cl) Schweppes (1lt) Damla Minera (200ml) Burn Sub Zero (500ml) Nescafe Classic (50gr) Jacobs 2′si 1 Arada (8′li) Rioba Türk Kahvesi (100gr) Peyman D’Or Leo Kokteyl Mix (200gr) Lay Kaşık Cips (Süper Boy) Pringles (40gr) Snickers (50gr) Toblerone (100gr) Neslte Kare Bitter (80gr) Doğadan GK? (25′li) Alaturca Kek Kurabiyesi (31gr) kaçırmayın vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 migros paketi...hem sigara koymuş ve hem de ETİ ürünü var B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Carrefour çok daha dolu ya güzelmiş. Gerçi migrostakinde selpak var. Dün tansaşınkine baktım. Migros ayarında 169 tl ama 3 paket sigara vardı galiba. Abur cubur daha çoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 harbiden...carfur paketinde şarap,viski,rakı,votka,bira her şey var...ama şeytan ayrıntıda gizlidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 carrefour aldım. 3 paket parliament aqua çıkıyor. benim gibi bilmeyen varsa filtresini sıkıp mentolu patlatmadığınız sürece bildiğin parliament. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Metrodan 2 tane almak daha avantajlı gibi asdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 10 yıldır hep aa ne mantıklıymı aa ne süpermiş dedim şu paketlere, hiç bir gidişimde de aradığım paketi bulamadım satışta. yalan abi inanmayın yoktur bu paketler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 az önce elledim ama alamadım, tamamen gerçek. ps: süper cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 real güzelmiş de istanbulda real var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 var fulya beşiktaş kulelerinin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 zevkler ve renkler tartışılmaz ama alkol konusunda hassas biri olarak red label paketlerinin hiç şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ve mardox migros diyoooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 fulyada var bi benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yılbaşı sepeti ne abi, napıyorsunuz siz. come to your senses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 teşekkürler bilgi için. ama carrefour daha mantıklı galiba. hele arkadaşlara gidiyorken "içki de alalım" olayı açısından. her şey var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bingildak said: yılbaşı sepeti ne abi, napıyorsunuz siz. come to your senses. ucuza içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yılbaşı paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fulya demeyin LAAAAANNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 godiva paketini alırsam benim son yılbaşı paketim olur adsasdasd böyle oturma odasında göbek tshirtün altından fırlamış, eller ağız çikolata lekeleriyle bezenmiş bir şekilde kediler üzerime sıçmış halde bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Abi öyle durduguna bakma içinde 1 kilo cikolata yok onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tanıdık mı yok mu abi içkiyi stoklasanıza evinize ucuz ucuz (duty free'li falan, yurtdışından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tanıdık varsa ballı jack daniels bulsanıza bana. bir deneyemedim. viski eliti summonlanmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 allah viski yazmışlar. :( paticikte yazılmayacak şeylerden biri. gelir şimdi paticik viski uzmanları lobisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hele jack güzel diyeni asıyorlar adamlar direk. nerede esh? bir de cempostaci galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 black label f/p açısından içtiğim en iyi viski benim gözümde real de sırf bana uzak yerlerde varmış değmez sırf jw:bl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar