Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Merhaba arkadaşlar, Şimdi benim sorum şu, mevcut olarak kullandığım iphoneumu birine vericem, bana ucuz bir telefon lazım. telefondan 9gag appini, nadiren whatsappi, nadiren facebook messengerı, ve iş bankası online bankacılık applerini kullanıyorum sadece, android storeda işcep var mı onuda merak ediyorum. zamanında xperia sola ile bir tecrübem olmuştu stock romla kullanıp kafayı yemiştim. şimdi bana şu işlemleri stabil yapacak baya ucuz bir telefon lazım, aklımdaki modelleri listeye yazdım, eklemek istedikleriniz olursa çok müteşekkir olurum. gerekirse custom rom falan kurarım 1 saatimi ayırıp hiç problem değil, ama telefon şu işlemlerin herhangi birini yaparken takılıp, hafızasında hiç bir şey yokken yavaş uyuz uyuz çalışırsa direk parçalarım. ha diyeceksiniz ki o paraya öyle, en hesaplı yoldan çözmeye çalışıyorum diyelim, cevaplar için şimdiden teşekkürler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Discovery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 @death +1 baslık ne abi ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 discoverye sıcak bakıyorum nedense ya, bide 650 tl falan, çalıştığım firmadan alıcam bide nakit ödemeden oda var vs. işcep var mı android storeda kontrol edebilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben okumadan komikli işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 google playe gir bak bizi yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Samsung galaxy ace 2 veya samsung galaxy s duos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu mu acabaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 evet canım o çok teşekkür ederim ^^ duygularım 975 diyor aslında hem 4" hem vodafoneu severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 arkadaşlar biraz daha ciddi fikir lazım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hani bu custom rom muhabbetine falan uzağım dediğim uygulamalardan her gün kullandığım sadece 9gag öyle söyleyeyim. 3 post olmuş kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 9gag ne ya adam 9gag'a giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 iscep androidde var. iscep eski gprsle internete giren nokialarda bile var. iscep guzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Discovery olur, Huawei P1 olur, o fiyat aralığında gidecek telefonlar. Stock Romu değiştiririm dersen s3 mini falan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Lumia'nun o modelini bilmiyorum ama üst modelleri bayağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Xperia Sola'yı beğenmiyon, Vodafone smart düşünüyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ahaha hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 eski alışkanlıktır dedim bb 9900 bold aldım memnunum ^^ whatsapp + işcep işimi görüyor, çok tatlı bide telefon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi gidip bb almış ya sgfdh. topici kafasına yıkıp kapar mısınız lütfen ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 discovery baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 aente said: abi gidip bb almış ya sgfdh. topici kafasına yıkıp kapar mısınız lütfen ahaha. 10 numero telefon. ha bide 6 aylık tertemiz çizik dahi yok, 100 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar