pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ile hangi işe girerdiniz? Troll serbest ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 al sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 borsa ufak kağıtlar ayda 10 k alırsın rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bitcoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yildirimokur said: Bitcoin of ne manipule eder ya aslında cesaret olsa işte 2 haftada 8e 10a katlarsın parayıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 patatesli börek işine girerdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Karı kızla yerdim bir daha mı gelecem dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 borsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 3 beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 300k ya danısmanlık tarzında bir is kurmayı denerdim. işletmelere danısmanlık hizmeti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 güzel bi köy bulup yerleşirdim bi arsa alıp ek biç yaşardım baydım amk şehirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ne yaparsın bilmem ama , ne yapmaman gerektiğini söylim. Bilmediğin işe girme. Biriyle birlikte birşey yapıcaksan da 100 kere düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 % hisseyle franchise işine gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 tek maça basarım bebekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Domuz çiftliği kurarım. Deli para var domuz işinde. Fareden sonra batın/yavru sayısı oranında başa oynuyor. Bok ver onu bile yer. Bakımı kolay. 10 amele ile bir sezonda paranı kesin 5e katlarsin. Param olsa kesin girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 SNA1L said: güzel bi köy bulup yerleşirdim bi arsa alıp ek biç yaşardım baydım amk şehirden +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 1k sını pontipati nickli arkadaşa verirdim kalanı martingale yöntemiyle iddaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vaperon said: Domuz çiftliği kurarım. Deli para var domuz işinde. Fareden sonra batın/yavru sayısı oranında başa oynuyor. Bok ver onu bile yer. Bakımı kolay. 10 amele ile bir sezonda paranı kesin 5e katlarsin. Param olsa kesin girerdim. domuzda nasıl para var ya. türkiye gibi bir yerde talep oluyor mu ? yoksa etten başka bişeyler mi var işin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Daha önce hayvancılık yapmış işi çok iyi bilen esınız dostunuz yoksa uzak durun hayvancılıktan. Yüzlerce yatırımcı battı kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Türkiyede çok daha iyi paralar ediyor. Türkiyede yaşayan yabancı sayısı, lüks otellerdeki piggy menüler, derisi, gerisi ve bacon... Sırf patide satsan yılda 10 domuz gider. :P İlla Türkiye olması da gerekli değil hani. Şu anda Yunanistan konsolosluğuna gitsen, domuz çiftliği kuracağım. En az 10 kişi isdihtam edeceğim dersen sana her türlü iznini kırmızı halıyla çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 pattisliborek said: ile hangi işe girerdiniz? Troll serbest ;p ersin senmisin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 gelişine vurması lazım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Masakari said: Karı kızla yerdim bir daha mı gelecem dünyaya bi daha gelsem yine kari kizla yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 µh said: Daha önce hayvancılık yapmış işi çok iyi bilen esınız dostunuz yoksa uzak durun hayvancılıktan. Yüzlerce yatırımcı battı kısa sürede Şunu ciddiye alın bence. Yemin ederim birileri çıkarmış bir tarafından hayvancılıkta iyi para var diye, millet işe giren 1 senede parasını çıkarıyor diye düşünüyor gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Göztepe Et Lokantası'nın sahibi hayvancılıkta iyi para var gazıyla 450.000 lira batırdı beyler aman diyeyim. Bilmediğin işe girme, sana şirin gözüküp abi valla 10'a katlayacağız diyen çulsuzlarla işe falan girme. Al bir tane daire, ver kiraya. Üzerine muhtemelen bir yerde çalışıyorsundur? Kira geliri + maaşın ile ve ufak bir peşinat ile morgage ile daire al, 5 sene sonunda 1 dairen daha olur. cool story bro diyesim geldi bu mesajıma (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar