Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300.000 tl sermaye


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Domuz çiftliği kurarım. Deli para var domuz işinde. Fareden sonra batın/yavru sayısı oranında başa oynuyor. Bok ver onu bile yer. Bakımı kolay. 10 amele ile bir sezonda paranı kesin 5e katlarsin. Param olsa kesin girerdim.


domuzda nasıl para var ya. türkiye gibi bir yerde talep oluyor mu ? yoksa etten başka bişeyler mi var işin içinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede çok daha iyi paralar ediyor. Türkiyede yaşayan yabancı sayısı, lüks otellerdeki piggy menüler, derisi, gerisi ve bacon...

Sırf patide satsan yılda 10 domuz gider. :P

İlla Türkiye olması da gerekli değil hani. Şu anda Yunanistan konsolosluğuna gitsen, domuz çiftliği kuracağım. En az 10 kişi isdihtam edeceğim dersen sana her türlü iznini kırmızı halıyla çıkartırlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Daha önce hayvancılık yapmış işi çok iyi bilen esınız dostunuz yoksa uzak durun hayvancılıktan. Yüzlerce yatırımcı battı kısa sürede



Şunu ciddiye alın bence.

Yemin ederim birileri çıkarmış bir tarafından hayvancılıkta iyi para var diye, millet işe giren 1 senede parasını çıkarıyor diye düşünüyor gibi geliyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Göztepe Et Lokantası'nın sahibi hayvancılıkta iyi para var gazıyla 450.000 lira batırdı beyler aman diyeyim. Bilmediğin işe girme, sana şirin gözüküp abi valla 10'a katlayacağız diyen çulsuzlarla işe falan girme.

Al bir tane daire, ver kiraya. Üzerine muhtemelen bir yerde çalışıyorsundur? Kira geliri + maaşın ile ve ufak bir peşinat ile morgage ile daire al, 5 sene sonunda 1 dairen daha olur.

cool story bro diyesim geldi bu mesajıma (:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...