Soris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Belki bilen vardır Robert Lustig in Sugar the Bitter Truth diye bir konuşması vardır şeker tüketimi bunun metabolik yükü obezite vs ilgili. Baya da popüler bir konuşma. O konuşma yenilenmiş. Obezite sorununu mükemmel anlatıyor. Forumda da şişman arkadaşlar var zaten herkes ingilizce biliyor. Obezitenin kimsenin suçu olmadığını sadece biyo kimyasal bir süreç olduğunu mükemmel bir şekilde anlatıyor. Biliyorum bu bölümdeki çoğu insanın ihtiyacı yok ama yağ oranı yüksek ve obeze doğru giden arkadaşlarda var bu forumda görünen o ki. İştahım kapanmıyor Sürekli acıkıyorum Yedikçe yiyesim geliyor Spor yapmam bir işe yaramıyor Hiç bir diyeti başaramadım Gibi şeyleri söylüyorsanız adam dümdüz hormonlar üzerinden anlatıyor neden böyle durum diye. Sağlığınız ile ilgili bir şeyler yapmak istiyorsunuz oturun izleyin abi. Şunu 1 kişi bile izleyip olayı anlayıp yağlarından kurtulsa kardır.
Soris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 İşte o video geliyor http://www.youtube.com/watch?v=ceFyF9px20Y
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bira, cerez falan alayim yanima. baska turlu izlenmez 1 saat 26 dakka
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Soris said: İştahım kapanmıyor Sürekli acıkıyorum Yedikçe yiyesim geliyor Spor yapmam bir işe yaramıyor Hiç bir diyeti başaramadım İnsulin direnci
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Türkçe altyazı ekle izleyeyim. İngilizcem yok değil Türkçeyi seviyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fastfood alışkanlığım yok. Kahve hayatta içmem. Kola falan hayatta içmem, sadece sade soda içerim. Şekeri 3 ay kadar bıraktım (çaya şeker atmadım, tatlı yemedim, içinde şeker olan hiçbişey yemedim) 1 gram veremedim, göbek erimedi. Ateistler bunu da açıklasın.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nası veremessin abi kafam almıyor ya vucudun enerjiyi nerden buluyor havadan bişileri absorbe mi ediyor yada yemeden nası kilo alabilir bi insan yoktan kütle mi var ediyosunuz vucudunuz simbiyot falan mı siz fark etmeden etraftaki kırıntılarla çeşitli şeylerle falan mı besleniyor nedir was ist das mannnn
Soris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aktiftablet said: Fastfood alışkanlığım yok. Kahve hayatta içmem. Kola falan hayatta içmem, sadece sade soda içerim. Şekeri 3 ay kadar bıraktım (çaya şeker atmadım, tatlı yemedim, içinde şeker olan hiçbişey yemedim) 1 gram veremedim, göbek erimedi. Ateistler bunu da açıklasın. Genel olarak yediklerini yazsana bi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Jaegerjaquez said: nası veremessin abi kafam almıyor ya vucudun enerjiyi nerden buluyor havadan bişileri absorbe mi ediyor yada yemeden nası kilo alabilir bi insan yoktan kütle mi var ediyosunuz vucudunuz simbiyot falan mı siz fark etmeden etraftaki kırıntılarla çeşitli şeylerle falan mı besleniyor nedir was ist das mannnn eeuheuhe güldüm
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 rakı içerek 10 kilo aldım ben ne yapacam lan
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 1.83 86 kilo oldum spor yapasım yok.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Soris said: aktiftablet said: Fastfood alışkanlığım yok. Kahve hayatta içmem. Kola falan hayatta içmem, sadece sade soda içerim. Şekeri 3 ay kadar bıraktım (çaya şeker atmadım, tatlı yemedim, içinde şeker olan hiçbişey yemedim) 1 gram veremedim, göbek erimedi. Ateistler bunu da açıklasın. Genel olarak yediklerini yazsana bi bu dediklerinden daha az bi cabayla 92 den 75 e indim. sekeri bıraktıgın an ayrıca yediklerine de dikkat ettıgınde rahatlıkla kilo verirsin. ama 1 haftada incelmeyi bekleme. 1 ay gibi bir surede gozle gorulur fark ortaya cıkacaktır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Jaegerjaquez said: nası veremessin abi kafam almıyor ya vucudun enerjiyi nerden buluyor havadan bişileri absorbe mi ediyor yada yemeden nası kilo alabilir bi insan yoktan kütle mi var ediyosunuz vucudunuz simbiyot falan mı siz fark etmeden etraftaki kırıntılarla çeşitli şeylerle falan mı besleniyor nedir was ist das mannnn Şöyle söyliyim. Yemek yeme alışkanlığımı hiç değiştirmeden sadece şeker ve şeker içeren şeyleri bıraktım. Yani günde içtiğim 4, 5 fincan çaya şeker atmadım. Yemekte yediğim tatlıları, arasıra yenen aburcuburları falan bıraktım. Onun dışında yediğim yemeklerin porsiyonları falan değişmedi. Hiçbişey değişmedi. Yani günde 500 kalori civarı düşürmüş oldum kendi kabaca hesabıma göre. Bu videodaki adamın hesabına göre de direk fruktozu falan kesmiş oldum yani. Ama değişen birşey olmadı. Sonra ufaktan yeter artık diyip yine tatlı falan yemeye başladım, başlayınca da kilo almadım yine.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vivavale said: Soris said: aktiftablet said: Fastfood alışkanlığım yok. Kahve hayatta içmem. Kola falan hayatta içmem, sadece sade soda içerim. Şekeri 3 ay kadar bıraktım (çaya şeker atmadım, tatlı yemedim, içinde şeker olan hiçbişey yemedim) 1 gram veremedim, göbek erimedi. Ateistler bunu da açıklasın. Genel olarak yediklerini yazsana bi bu dediklerinden daha az bi cabayla 92 den 75 e indim. sekeri bıraktıgın an ayrıca yediklerine de dikkat ettıgınde rahatlıkla kilo verirsin. ama 1 haftada incelmeyi bekleme. 1 ay gibi bir surede gozle gorulur fark ortaya cıkacaktır. 2buçuk, 3 ay kadar sürdürdüm bunu bu arada. Değişen bişey olmadı.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi o zaman isin uzmanına danısacaksın. diyetisyen vs. normal olmayan durum soz konusu
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Şeker denen nane yağdan fazla yağ yapar. Suni şekerle üretilmiş herşeyden uzak durmak beden için süper bir olaydır. Günümüz diyetlerinde ne yazık ki şeker bombardumanına tutuluyoruz. Bukadar şekeri beden ne yapacağını doğal olarak bilmedeğinden yükle göte göbeğe yağı yapıyor. Aynı şekilde tuz ve beyaz ekmek de diyetten fix oalrak çıkarılmalı. Zeytinyğaına yönelim de güzel bir adım olur. Tereyağ sağlıksız değildir, öküz gibi abartmadığın sürece. TEreyağ yiyeceksen onu yakabilecek kadar da hareket ettiğinden emin olmalısın.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu arada spor yapıyor muydun bilmiyorum ama dietinde yaptıgın degisiklik + sporunda yaptıgın degisiklik (ve bi de su icme alıskanlıgın degistiyse) ile verdigin yagların aynı miktarını kas ve su olarak vucuda depolayabilirsin. ki sudan kurtulmak da cok kolay degildir. ki 3 ayda vucudun cok rahat 5-10 kilo su depolayabilir eger buna karsı yaptıgın bi calısma yoksa. bi ara cok agır spor yaptıgım bi donemde diyette yapıyodum 3 hafta boyunca hic kilo verememistim ama su dandik vucut kontenti olcum aletinde surekli olarak yag miktarında dusus kas ve su miktarında yukselis oluyodu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 O dönem spor yapmıyordum, hatta genelde hareketsiz hayatım var, ofis vs.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dedigim sey yine de gecerli olabilir soyle de olabilir gunde 300-500 kalori arası kayıp ayda 4 - 5 kiloya falan denk gelir. cok rahat her ay 2 3 kilo vucudun ekstra su tutup sana sanki sadece 1 kilo vermissin hissiyatı goruntusu yaratabilir.
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Su içsem yarıyo diye bişey yok ya o tamamiyle kendini kandırmaca. İnsan gibi güzel yemekler yiycen, ucuz diye içinde ne olduğu belli olmayan yemekler yemiycen.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 su icsem yarıyo diye bisey var. vucuttan vucuda cok degisiyo bu isler.
Öne çıkan mesajlar