AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dizisrt'de aynı kaynak kullanılıyor galiba, dizi başlarında dizimag saydam watermark çıkıyor. Bari burayı yedirmeyelim lan :( Yeni diziler torrent'ten tamam da, 2000 öncesinde çekilenlerde warezlerde sürünüp indirmek için link dilenmek zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 AscAnsio said: Dizisrt'de aynı kaynak kullanılıyor galiba, dizi başlarında dizimag saydam watermark çıkıyor. Bari burayı yedirmeyelim lan :( Yeni diziler torrent'ten tamam da, 2000 öncesinde çekilenlerde warezlerde sürünüp indirmek için link dilenmek zorluyor. hacı private tracker bul eski diziler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hepiniz köylüsünüz anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 BonePART said: hepiniz köylüsünüz anasını satıyım ne dersen de abicim yerimden kalkmadan kanepede ios'dan appletv'ye vuruyorum dizileri filmleri hd md Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi tutturmuşsun bi yerimden kalkmadan yerimden kalkmadan çok mu zor bi wireless klavye mouse ayarlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Anlamadım. Dizileri yüksek kalite izlemek için illa yerinden kalkması mı gerekiyo insanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Anten görevi görüyor demek ki daha iyi çekiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hazirolda izliyorum ben dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ne kalkması ne oturması lan neden bahsediyorsunuz net olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 adamı hapise atmışlar ya gitti dizimag Dizi-Mag.com, mahkeme kararıyla kapatıldı. Dizimag neden kapatıldı? İşte ayrıntılar Dizimag sitesi tarih oldu. Warner Bros'un avukatları Dizimag'in sahibinin evini basıp tüm cihazlara el koydular. Darphane gibi para basan dizi izleme sitesinin fişi çekilirken sahibine hapis yolu göründü. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Warner Bros avukatları mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Lanet olası federaller kıçını tekmelemiş dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 MrLevie said: Warner Bros avukatları mı=) Barney ile Bambi görevde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 meksika sınırına kaçamamış lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Poposunda condom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 avukatın ev basma hakkı mı var ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 günlük 7k dolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 FromTheHell said: bugün mythbusters ararken denk geldim ben başka dizi denemedim. bulunsun en azından http://watchseries.lt/letters/A Ya buna yorum yazdıydım ama gene yazıcam. Çok sevdim ben bunu. Bir sezon The Apprentice UK izledim, tek tük seçme Hells Kitçın izledim. Random japon anime izledim 1-2 tane, iyiymiş iyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Cia evi basip adami abd ye goturmus.Sorgusu orda yapilcakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 https://eksisozluk.com/mail-ru-uzerinden-dizi-izlemek--4149548?day=2013-12-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 oha sistem iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bekleyin 1-2 gün gaboo bütün videoları botla attırtıyor siteye açılır patidizi.com diye cumaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 watchseries efsane ya. DÜn ard arda 5x top gear yabtım. Adamlar iyice bağladı kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi kaçınızın topu dizimage kaçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bu önerdiklerinizde türkçe altyazı yok tabii ki peki ingilizce altyazı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar