Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi siteleri, dergileri vs takip ediyorsunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dergi yıllardır almadım. site olarak da gamespot'ta haberlere bakıyorum, orada link oluyor esas kaynağa zaten. incelemeler için de metacritic'ten linklere gidiyorum.
Mesaj tarihi:
Öyle zaten. Tr'de düzgün içerikli oyun incelemesi/haberi yapabilen bir dergi - site görmüyorum ben. Tüm haberleri ya paticik'den ya da polygon, kotaku, metascore yorumlarından falan takip ediyorum.
Mesaj tarihi:
Gerçekten daha önce pek fark etmemişim ama benim için de Paticik kesinlikle ilk kaynak.

Türkiye'de bu konudaki açık meselesinde de katılıyorum ne yazık ki.
Mesaj tarihi:
patiyi nasıl referans alıyosunuz ya
daha betası çıkmadan allah gibi hype yapan 2-3 kişi var
bide shitstorm flamer tayfa var herhangi bi oyunda arenaya koysan 3 basamak rating endgame boss görmemişle full flame lel
Mesaj tarihi:
Bir donemler(internetin yaygin olmadigi zamanlar) cok dergi(level, pcgamer, etc.) aldim. Kanimca dergiler Pati tayfasindan daha cok hype yaratiyor. Simdilerde sadece patiyi takip ediyorum. Nasilsa forumda fanboy adeti kadar shitstorm master var:)))
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dergi olarak:

Wired (yıllardır okuyorum)
Pure Nintendo Magazine
EDGE (ara sıra)

Site olarak:

Burası
Nintendo Life
RPGFan

Temel olarak bunlar. Eleştiri okuyacağım zaman genelde Metacritic'e gidiyorum.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

4chan ya
önemli en ufak bir şey olsa direk shitstorm olduğu için bir çok kaynak takip etmek için ideal asdfad

bu ama /vg/

/v/ nintendo circlejerking 7/24 uzak durulasi hele ki janitor/mod sevdigi bir oyunu vs bir elestir kosu yoluna ban ahahah
Mesaj tarihi:
www.paticik.com
www.gamespot.com
bazen www.mmo-champion.com

Dergi olarak da PCnet almışımdır bir-iki defa. Popular Science dergisi alıyorum, teknoloji haberleri için.
  • Yeni Oluştur...