BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 iPhone 6, 6 plus, galaxy s5 uyumlu yeni ürünler gelmiştir. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ek-bil/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Baal kardeşim, bende ipad air var, buna şöyle adam akıllı bi klıf arıyorum 2 ay önce falan mediamarktta görmüştüm pahalıydı alalamıştım. Böyle ipadi kitap gibi yapıyor kapatınca kapağını, dışardan bakınca kitap taşıyormuşsun gibi duruyor. Sanırım logitechindi. Var mı sende o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Sadece bu mu var? :( http://mcdn01.gittigidiyor.net/13329/tn70/133292454_tn70_0.jpg?_=1414696647 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Htc one m8 için güzel kılıf varmı elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Replica dot view sipariş verdim 7 dolara. Sende var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Orjinal olarak bulamadım ama replica dot wiew varmı acaba m7 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ben bu mesajları kaçırmışım hep ya =/ dot view case sadece m8 için var malesef. tüm çeşitlere / modele göre şuradan kolayca bakabilirsiniz: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ek-bil/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 iPhone 6/6 Plus ve Note 4 için çok şık ürünler geldi: Ekbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Zenfone 5 için kılıf getirtmek mümkün müdür acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 abi ek pilli kapak-armor tarzi birseyler getirmeyi-zerolemon- yada eksternal sarj 10800 mah vs powerbank dusunurmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Element solace replikası kaliteli mi ya? Avm standında görmüştüm de baya kötüydü, gerçi o 50 lira demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Zenphone 5, 15 gün sonra gelecek bataryalardan getirmiyorum malesef çok kalitesiz oluyorlar solace da fena değil ya, arka kısmı plastik gibi ama takınca hoş duruyor. o AVM dekiler 3. kalite onlar baya kötü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Altın rengi söylemiştim kalmamış galiba, griye çevirdin. Aradığın bendim bugün solace için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 baal ben fakir telefonu general mobile discovery kullanıyorum hala. var mı güzel bir kapağı ulaşabileceğim senin aracılığınla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ^^ general mobile için malesef ben de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Gionee Elife E3 BLU Life Play Symphony W150 Telefon Gionee üretimi. General mobile yukaridaki telefonlarin, üstüne general mobile yazilmiş hali dir.Gionee E3 diye ara bulunur kılıf bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 BaaL said: Zenphone 5, 15 gün sonra gelecek bataryalardan getirmiyorum malesef çok kalitesiz oluyorlar solace da fena değil ya, arka kısmı plastik gibi ama takınca hoş duruyor. o AVM dekiler 3. kalite onlar baya kötü zaten. Getirdiğin Zenfone kılıflarını görebiliyor muyuz, reveal hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Solace geldi, umduğumdan iyi çıktı. 2 ekran filmi + usb atmış bir de BaaL reyiz. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 BaaL bende Verus Iron Series Titanium for LG G3 alıcam. Sende varsa paramız yabancıya gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 zenphone kılıflarını atcam buraya (tu) verus titanium yok malesef ama listeye ekledim, yine de bana gelmesi 40 günü bulacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 http://www.ekbil.com site açıldı direkt siteden kolaylıklan bakabilirsiniz artık ^^ fiyatları iyice düşürdüm patiden ilgilenen ihtiyacı olan olursa 2 al 1.5 öde falan yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Benim iphone 5 in ekrani çatladı, linkteki siteye baktım ama bulamadım, burdan bir sorayım dedim site haricinde elinde bulunur mu, yada getirtme imkanın oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sat yenisini al la ekran parasi verecegine :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 6 plus için kılıflardan hangisini öneriyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bence direkt şundan bi de tempered glass ekran koruma üstüne, kingodisko. hem maksimum koruma ve şekil, minimum ağırlık. öyle abartı bi modeli de yok istemezsen: şu çok simple, çok incecik 1gr falan, hem de şarj ve kulaklık girişlerinin üzerine doğru plastik parçası var, üzerine bişey dökersen falan da korur. bir de bu çok iyi koruyor, hem ön, hem arka, hem stand, hem kemer tokası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar