Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wdc 180 ile 10 saatte 5-7 veriyorsa iyiymis ya ben 490la litecoin kaziyorum. 0.22 dolar elektrigin kilowatti yasadigim yerde.

ben bazi dandikcoinleri de mineladim azar azar ama wheretomine.com'daki 5 dolar dedigi deger cryptsy'de 1 dolara falan geliyo garip garip seyler :P
Mesaj tarihi:
ya şu pcie riserdan bulamadım bi türlü

sanalpazarda var da oradan kargo bekle falan uzun iş

bi de çok güzel bi pool buldum most profitable farmlayıp instant ltc ye çeviriyor baya iyi gibi, eşşek büyüklüğünde kartları bağlayabilirsem beraber mine a başlıcam
Mesaj tarihi:
DoruK said:

ya şu pcie riserdan bulamadım bi türlü

sanalpazarda var da oradan kargo bekle falan uzun iş

bi de çok güzel bi pool buldum most profitable farmlayıp instant ltc ye çeviriyor baya iyi gibi, eşşek büyüklüğünde kartları bağlayabilirsem beraber mine a başlıcam

hangisi?
Mesaj tarihi:
multiminer kullanıyorum, cgminer'dan daha düşük hashrate gösteriyor ayarları aynı yapmama rağmen. bfgminer daha kötü heralde, öyle deil mi?

bu arada her coin icin ayrı bir mine, ayrı bir wallet olmalı. tüm gpu coinler icin pool tavsiyeniz var mıdır?
Mesaj tarihi:
ha bi de cgminer neden bilmiyorum, şu an HİÇ share bulamıyor. niye acaba ya, bi trlü bulamadım. 3.7.2 tabi. gpu sıcaklığı ile fan speed'i de okuyamıyor, sdk kurulu olmadığı için mi?
Mesaj tarihi:
fizban said:

multiminer kullanıyorum, cgminer'dan daha düşük hashrate gösteriyor ayarları aynı yapmama rağmen. bfgminer daha kötü heralde, öyle deil mi?

bu arada her coin icin ayrı bir mine, ayrı bir wallet olmalı. tüm gpu coinler icin pool tavsiyeniz var mıdır?

hashrate farkı ne kadar?

bu her coin ayrı mine ayrı wallet olayını bır nebze cozmek pool software yazmaya basladım: https://github.com/raistlinthewiz/coinium
Mesaj tarihi:
Evde degilim bakacagim aksam software e ama soyle diyeyim, birinde toplam
2.2 mh iken digerinde 1.2 civari.

Ama cgminer hic share uretemedi. Amd sdk kurulu olmadigi icin olabilirmis.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

fizban said:

hashrate farkı ne kadar?

bu her coin ayrı mine ayrı wallet olayını bır nebze cozmek pool software yazmaya basladım: https://github.com/raistlinthewiz/coinium

yardima ihtiyacin olursa söyle.
  • Yeni Oluştur...