BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Somon said: gtx580 zotacla 180khash 10 saatte 5-7$ çıkarıyorum hangi coinden cikiyor 10 saate 5-7? bide turkiyede kW kac para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 wdc stable , bilmiyorum elektrik beleş. diyarbakırdayım şuan. yatırım bulsam kurcam buraya bi maden. elektrik masrafı yok çok kral olacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hangi crypto karlı şu an? akşam ben bi gireyim mine işine tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 stbale icin poolun nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 wdc 180 ile 10 saatte 5-7 veriyorsa iyiymis ya ben 490la litecoin kaziyorum. 0.22 dolar elektrigin kilowatti yasadigim yerde. ben bazi dandikcoinleri de mineladim azar azar ama wheretomine.com'daki 5 dolar dedigi deger cryptsy'de 1 dolara falan geliyo garip garip seyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 stratum+tcp://stablecoin.miners-pool.eu:8353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi pc de miner çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol ederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 baslat > cmd > ctrl shift enter (baslatta cmd seciliyken)> netstat -b burdan hangi programin hangi ip porta bagli oldugunu gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 jusched.exe? var nvstreamsvc var mesela exelere mi bakmam gerek yok farklı 192.168 ile başlamayan bir ip falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://www.freeware.de/blog/uploads/netstat-a.png kardes söyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 jusched.exe - Java updater nvstreamsvc - NVIDIA Streamer Service edit: her local olmayan miner olacak diye bir sey yok ama tanimadigin program ismi gorurse googlela bak neymis diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ee nerdesiniz miningciler bende yarin 3 ekran karti ile basliyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben suan gtx 780le kaziyorum ama haftaya 3x kart geliyo, vurcam kazmayi vurcam kazmayi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yarın bende 2. kartı baglıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya şu pcie riserdan bulamadım bi türlü sanalpazarda var da oradan kargo bekle falan uzun iş bi de çok güzel bi pool buldum most profitable farmlayıp instant ltc ye çeviriyor baya iyi gibi, eşşek büyüklüğünde kartları bağlayabilirsem beraber mine a başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 DoruK said: ya şu pcie riserdan bulamadım bi türlü sanalpazarda var da oradan kargo bekle falan uzun iş bi de çok güzel bi pool buldum most profitable farmlayıp instant ltc ye çeviriyor baya iyi gibi, eşşek büyüklüğünde kartları bağlayabilirsem beraber mine a başlıcam hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 @doruk, hangi pool abi? bende 16x riser kablo arıyorum bulamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 multiminer kullanıyorum, cgminer'dan daha düşük hashrate gösteriyor ayarları aynı yapmama rağmen. bfgminer daha kötü heralde, öyle deil mi? bu arada her coin icin ayrı bir mine, ayrı bir wallet olmalı. tüm gpu coinler icin pool tavsiyeniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ha bi de cgminer neden bilmiyorum, şu an HİÇ share bulamıyor. niye acaba ya, bi trlü bulamadım. 3.7.2 tabi. gpu sıcaklığı ile fan speed'i de okuyamıyor, sdk kurulu olmadığı için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 2 günde 17 liralık ltc çıktı ya pcyi aktif kullandım hem de düşük intensityde. fakire nimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 fizban said: multiminer kullanıyorum, cgminer'dan daha düşük hashrate gösteriyor ayarları aynı yapmama rağmen. bfgminer daha kötü heralde, öyle deil mi? bu arada her coin icin ayrı bir mine, ayrı bir wallet olmalı. tüm gpu coinler icin pool tavsiyeniz var mıdır? hashrate farkı ne kadar? bu her coin ayrı mine ayrı wallet olayını bır nebze cozmek pool software yazmaya basladım: https://github.com/raistlinthewiz/coinium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Evde degilim bakacagim aksam software e ama soyle diyeyim, birinde toplam 2.2 mh iken digerinde 1.2 civari. Ama cgminer hic share uretemedi. Amd sdk kurulu olmadigi icin olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bombilo said: fizban said: multiminer kullanıyorum, cgminer'dan daha düşük hashrate gösteriyor ayarları aynı yapmama rağmen. bfgminer daha kötü heralde, öyle deil mi? bu arada her coin icin ayrı bir mine, ayrı bir wallet olmalı. tüm gpu coinler icin pool tavsiyeniz var mıdır? hashrate farkı ne kadar? bu her coin ayrı mine ayrı wallet olayını bır nebze cozmek pool software yazmaya basladım: https://github.com/raistlinthewiz/coinium yardima ihtiyacin olursa söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hemen git clone https://github.com/raistlinthewiz/coinium.git yapabilirsin :) şu anda json-rpc 2.0 client & server kodu basit olarak tamam. asıl olaya gecmıs durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi bu yazdim dedigin forklanmis kod degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar