-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 canavarı 5 gpu'ya cıkardım temiz 3680 kh/s :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yazık ki scamcoin miningde 1000 khs başına 10$ gibi değerlere geldi olay bundan 1-1.5 ay önce 60-70$ civarındaydı. kaldı ki litecoinde az farkla da olsa düşükteen seyrediyor bu değer. suyunu çıkardılar iyice eski karlar kalmadı bu işte de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0321/2165/products/Get-Rich-Front-600x600_1024x1024.jpg?v=1389826089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 olm yeter lan grindingi sayenizde paraya bile soktunuz. kodumun çinlileri bunu da onlar buldu dimi lan. beyler bu arada kafam almadı. bit coinler nasıl özel olabiliyor? yani bunlar birer dosya mı nasıl uniqe olabiliyor? sistematiğini kafam almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dosyayı kopyalabiliyorsun ama başkasına yollarsam bitcoin üzerinden benim wallet'dan onun wallet'ına, elimdeki diğer dosyalardaki bitcoinler geçersiz oluyor bir nevi. bakıyor çünkü online kullanılmış mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kimler var mining yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben, psu patladıktan sonra içerdeyim ama hala dsfmsdvds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bu olay ne ya hiçbişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yapan varsa http://www.coinium.org/poolmanager/ bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben dogehouse.org da 2800kh/s la yardırıyorum, doge patlarsa muhtemelen ltcrabbit e geri donucem keza onlarda altcoin bonus yapmıslar gayet basarılı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 DoruK said: yazık ki scamcoin miningde 1000 khs başına 10$ gibi değerlere geldi olay bundan 1-1.5 ay önce 60-70$ civarındaydı. kaldı ki litecoinde az farkla da olsa düşükteen seyrediyor bu değer. suyunu çıkardılar iyice eski karlar kalmadı bu işte de. hocam bu iş bu msjı yazdıgın gunde karlıydı, su an dahada karlı işkembeden sallamayın denemedeysiniz ve bu konuda tecrubeniz yoksa. Soyle basit bir ornek vereyim, su an 2800kh/s ile doge kazıyorum gunluk getirisi sans bazlı oldugu icin ortalama 24k yani gunde 24000*0.00000170=0,0408 btc yani ayda 1.224 btc yapar oda basit bir hesapla 1,224*800usd=979 usd yapar yani sistem ortalama 4 ayda kendini amorti ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bu ergen rage nereden geldiyse, peki sen haklısın bişey demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yasımın kac oldugunu nerden biliyosun da bana ergen atarı yapıyosun ki oda ayrı bi ironi :) mining rigi sadece internette gordugun aşikar, bilmedigin, tecrube etmedigin konuda yorum yaptıgın o kadar bariz ki, soylemeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ltc biraz dusuk seyrediyor demissin de onada acıklık getireyim, 2800kh ile ltc kazarsan gunluk 25 usd civarı getirir. 2800kh ile doge kazarsan da oda gunluk 40 usd getirir, bunları acıkladım ki nerdeyse 2 katı kazanc getiren bir durumla azıcık arasındaki farkı anla diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hadı ltc sabit block-reward veriyorda, doge icin boyle bir hesap yapmak zor, doge block rewardları 1-1,000,000 arası random. o yuzden doge icin kesin konusmamak lazım. ha ama son aldıgın performansa gore bırseyler denılebılınır tabıkı.. bu arada coinium.org poolları bana ait bılıyorsunuz 1.5-2 ay gıbı oldu acalı ve bu periyodda 170k dolara yakın coin mine edıldı poollarda. grafigin dalgalanmasının nedeni: anlık olarak toplam mine edilen butun coin'lerin btc degeri hesaplanıyor sonra btc'nin anlık $ degeri hesaplanıp grafige dokuluyor. buda coin'lerin btc degeri grafigi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bunun ortalaması 50% dir yani ortalama 500k block odulunden yola cıkarak hesaplıyorum ki coinwarz turevleride bu hesapdan profiti hesaplar keza bazen daily 18k da olabiliyor 28k da. kazanc aylık bazda bakarsan 50% gibi bisey cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Pascha said: ltc biraz dusuk seyrediyor demissin de onada acıklık getireyim, 2800kh ile ltc kazarsan gunluk 25 usd civarı getirir. 2800kh ile doge kazarsan da oda gunluk 40 usd getirir, bunları acıkladım ki nerdeyse 2 katı kazanc getiren bir durumla azıcık arasındaki farkı anla diye :)şimdi anlayamadığın nokta şu; ben çıkıp mevcut profitin 1000 kh/s'de $10 olduğunu, bunun daha önce $70 civarında olduğunu, bu durumdan duyduğum ufak hoşnutsuzluğu belirtmişim. sen dondan fırlar gibi NE ALAKSI VAR KARDEŞİM İŞKEMBEDEN SALLAMAYIN 2800 KHS İLE BU KADAR KAZANILIYOR Bİ KERE diye durduk yere, hiç gereği olmayan ve benim söylediğimle alakası olmayan mining rig nedir bilmez, olsa olsa ara sokakta bir esnaf mining pooluna uğramıştır temalı saçma mesajlar atıyorsun. bir şey iddia eden, bi boka yaramıyor mining diyen yok. gerçekte olan rakamları yazıp geçmişim orada. ortada bir şey yokken heyecanla bu şekilde atarlanırsan yaşın fark etmeden ergen atarı yapmış oluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 1 ltc kaç dolar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 21 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mining yapanlar elektrik faturası ne kadar geliyor?Önceden TR şartlarına göre nasıl hesaplayabiliriz?Konuda dolaştım ama bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 DoruK said: sen dondan fırlar gibi bla bla demişsin de cevap vermeye üşendiğim halde tekrar ifade edeyim belki bu sefer anlarsın.. 400 dolarlık kartla bir zamanlar gunluk 70 dolar kazanıyorduk, simdi tadı yok demişin, tabi herkes 1500 tl sermayeyle bu işe girip 10 gunde milyarlar mı kazanıcaktı ? eski karlar dedigin sey scamın agababasıydı suanki durum gene bi nebze, ama kar hala cok guzel de sen bunu anlamak istemiyosun nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 https://bitcointalk.org/index.php?topic=438150.0 sundan haberi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 CPU Mining mi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sha3, scrypt mi ne oluyo bilmiyorum hepsi yaziyo abi linkte, max keiser'in coini diye biliom. Premined degil GMT 7.30 da kendileride 3000 bilgisayarla mine lamaya basliyolar. Ilginc, bakalim nasil olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 minelayayım 3 5 dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar