Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crypto-coin mining

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

yazık ki scamcoin miningde 1000 khs başına 10$ gibi değerlere geldi olay

bundan 1-1.5 ay önce 60-70$ civarındaydı. kaldı ki litecoinde az farkla da olsa düşükteen seyrediyor bu değer. suyunu çıkardılar iyice eski karlar kalmadı bu işte de.

hocam bu iş bu msjı yazdıgın gunde karlıydı, su an dahada karlı işkembeden sallamayın denemedeysiniz ve bu konuda tecrubeniz yoksa.

Soyle basit bir ornek vereyim, su an 2800kh/s ile doge kazıyorum gunluk getirisi sans bazlı oldugu icin ortalama 24k yani gunde 24000*0.00000170=0,0408 btc yani ayda 1.224 btc yapar oda basit bir hesapla 1,224*800usd=979 usd yapar yani sistem ortalama 4 ayda kendini amorti ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ltc biraz dusuk seyrediyor demissin de onada acıklık getireyim,
2800kh ile ltc kazarsan gunluk 25 usd civarı getirir.

2800kh ile doge kazarsan da oda gunluk 40 usd getirir, bunları acıkladım ki nerdeyse 2 katı kazanc getiren bir durumla azıcık arasındaki farkı anla diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

hadı ltc sabit block-reward veriyorda, doge icin boyle bir hesap yapmak zor, doge block rewardları 1-1,000,000 arası random. o yuzden doge icin kesin konusmamak lazım. ha ama son aldıgın performansa gore bırseyler denılebılınır tabıkı..

bu arada coinium.org poolları bana ait bılıyorsunuz 1.5-2 ay gıbı oldu acalı ve bu periyodda 170k dolara yakın coin mine edıldı poollarda.

grafigin dalgalanmasının nedeni: anlık olarak toplam mine edilen butun coin'lerin btc degeri hesaplanıyor sonra btc'nin anlık $ degeri hesaplanıp grafige dokuluyor.

buda coin'lerin btc degeri grafigi:

Sosyal ağlarda paylaş

Pascha said:

ltc biraz dusuk seyrediyor demissin de onada acıklık getireyim,
2800kh ile ltc kazarsan gunluk 25 usd civarı getirir.

2800kh ile doge kazarsan da oda gunluk 40 usd getirir, bunları acıkladım ki nerdeyse 2 katı kazanc getiren bir durumla azıcık arasındaki farkı anla diye :)
şimdi anlayamadığın nokta şu; ben çıkıp mevcut profitin 1000 kh/s'de $10 olduğunu, bunun daha önce $70 civarında olduğunu, bu durumdan duyduğum ufak hoşnutsuzluğu belirtmişim.

sen dondan fırlar gibi NE ALAKSI VAR KARDEŞİM İŞKEMBEDEN SALLAMAYIN 2800 KHS İLE BU KADAR KAZANILIYOR Bİ KERE diye durduk yere, hiç gereği olmayan ve benim söylediğimle alakası olmayan mining rig nedir bilmez, olsa olsa ara sokakta bir esnaf mining pooluna uğramıştır temalı saçma mesajlar atıyorsun.

bir şey iddia eden, bi boka yaramıyor mining diyen yok. gerçekte olan rakamları yazıp geçmişim orada. ortada bir şey yokken heyecanla bu şekilde atarlanırsan yaşın fark etmeden ergen atarı yapmış oluyorsun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

sen dondan fırlar gibi bla bla

demişsin de cevap vermeye üşendiğim halde tekrar ifade edeyim belki bu sefer anlarsın..

400 dolarlık kartla bir zamanlar gunluk 70 dolar kazanıyorduk, simdi tadı yok demişin, tabi herkes 1500 tl sermayeyle bu işe girip 10 gunde milyarlar mı kazanıcaktı ?

eski karlar dedigin sey scamın agababasıydı suanki durum gene bi nebze, ama kar hala cok guzel de sen bunu anlamak istemiyosun nedense :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...