-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 pool 60 mh/s - 80 mh/s arasında gidip geliyor. more hash, very doges! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Art said: Deneme olarak http://doge.coinium.org/ 175kh ile kazdım dün gece 5-6 saat fakat transaction kızmında orphaned yazıyor ve coinler gelmemiş.Contributor shares kısmındada bana ait bir share sayısı vardı oda yok artık.Sanırım bu orphaned sahte gebelik gibi birşey :) ve o yüzden sanırım bana coin gelmeyecek? orphan olandan sonra 2 block daha bulduk, o iki bloktan payını almıs olman lazım. sıkıntı varsa kullanıcı adını pm at goz atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu pool niye surekli work sayisini degistiriyo? LTC minelarken sabit 490-499kh/s alirken coinium dogede 300-490 arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Şu cloud olaylarına bakınmak lazım çok fazla cpu coin çıktı , dogecoinden kazanan kazandı fakat bundan sonra çıkacak cpucoin ne varsa ona çat diye yönlendirip cloud ile deli para kazanılabilir. Tabii ben hala nerde bele onlara yöneliyorum hala cex.io dışında bi tane cloud yer bulamadım. Cex.io da deli pahalı hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 BioHazarD said: bu pool niye surekli work sayisini degistiriyo? LTC minelarken sabit 490-499kh/s alirken coinium dogede 300-490 arasi. kh/s mi degisiyo? poolun websitesi cache kullanıyor ve anlık veri yanıstmıyor. cgminerda gordugunuz deger esastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yok hayir cudaminerdaki khs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 earthcoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 psu orta yerinden çatladı //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 rigi kurmaya basladım su anda 4 gpu (yarın calısmyaca baslıcak). totalde 7 gpu olacak sekılde tasarladık. detaylar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bugun sistemi 3 adet kartla devreye aldım. evde de 2 kart calısıyo. etti 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nays abv sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 allah bereket versin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ne kadar kazaniyosun gunde / elektrige ne kadar vurucak / ne kadar harcama yaptin / bu 3u bi celiskimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bombilo said: allah bereket versin: gz abi. adam 13te 750 alıyor ben 20de alamıyorum lan 7950yle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 280x hocam o sence normal degilmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 280x = 7970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gencler earthcoin gibi scamcoin mining yapan varsa poolarımıza bekliyoruz; http://www.coinium.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bombilo said: allah bereket versin: Şuna böm böm bakan tek benim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kısaca 3 adet r9-280x 50-60 derece arasında, kartlardan alabileceginiz maksimum verimde (~700-750k/s) calısıyor, bu ayarı yapana kadar kan geldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben de yapmak istiyorum da benim evdeki 1200W ws elektrik faturasını 500'den aşağı getirmeyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bombilo said: kısaca 3 adet r9-280x 50-60 derece arasında, kartlardan alabileceginiz maksimum verimde (~700-750k/s) calısıyor, bu ayarı yapana kadar kan geldi resmen. abi aynı model 2 tane 280x vapor-x var 1 gpu0 710a zor cıkardım lanet gelesiceden, digeri 750 basıyor aynı ayarlarla.. 1 tane dualx var o 740 la uzmuyor, bide toxic aldım abi 750 den assa dusmuyor namussuz edit : kh/s isnt everything bide wu degeri cok onemli, 90% oran makul sanırsam bu toxic onda da 95% lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 tabi it ci olmanın avantajı, server odasında 63 C 4ude ^^ bide bu scam isi nedir abi, ben hypernova die bi ltc pool buldum 1 aydır falan cok stabil tabi pps 0,20micro ya dusunce kazanc baya bi dustu, doge dan kacan ltc ye geri dondu sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 inyormaynd said: Ben de yapmak istiyorum da benim evdeki 1200W ws elektrik faturasını 500'den aşağı getirmeyeceğini düşünüyorum. evden yapılmaz abi, ups ister akıllı saat ister, sogutma ister vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Pascha said: tabi it ci olmanın avantajı, server odasında 63 C 4ude ^^ bide bu scam isi nedir abi, ben hypernova die bi ltc pool buldum 1 aydır falan cok stabil tabi pps 0,20micro ya dusunce kazanc baya bi dustu, doge dan kacan ltc ye geri dondu sanırım ? earthcoin fln minelıyoruz iste day0 coinler. sureklı yenı cıkan varsa ona giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 610khash ltc veriyor, 4tb data storage ve güvenlik kamerası gibi house tracking hedeleri takınca motion tracking process edebilecek cpu var. 8kg olduğu için elektriğin beleş olduğu öğrenci odasına getirebildim tee istanbuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar