toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 The Road mesela istedigim tarza ornek. Survival da olur; Cast Away, 127 Hours. Zombie de olabilir; World War Z. Korku filmi olmasın ama. Olmaması gerekenlere ornek; Resident Evil, Buried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 book of eli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Post-apocalyptic_films burdan bakip izlediklerinizden tavsiye edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iyi olanları seyretmişin hep zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aquila said: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Post-apocalyptic_films burdan bakip izlediklerinizden tavsiye edin. Bad title cıktı sukrucum. Guzel mi bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mad Max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/87d/d90/e04/90f/188/b4b/765/945/f3e/46e/b2_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 liste abi o. aklina direk film gelmiyo insanin oyle sorunca, ordan bakip izleyip begendiklerini tavsiye etsin millet iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ya liste iyiymis de, matrix, terminator falan aramıyorum. the road cok iyi mesela benzeri var mıdır diye sey ettim baslıgı aslında. world war'ı da gecen gun izledim o da hosuma gitti. ama post apo olsa daha iyi. book of eli da cok iyiydi, incil propagandası olması dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Red said: book of eli var shit tier bir film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 children of men. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gary oldman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 children of men baya iyiydi bak. baya underrated ya o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 the road gibi bir ailenin perspektifinden post apo bir dünyayı gösteren film yok. o yüzden the road güzel geldi insanlara. olsa da izlesek öyle filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 toggie said: gary oldman yeter. yardımcı olmak istemiştim. sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 oblivion sci-fi post apo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 the road sadece aile dramı olması nedeniyle değil özellikle işlenişi nedeniyle çok başarılı ve çarpıcıydı bence. bu tarz filmler arasında en başlara oynar direk. the book of eli izlenebilir bir film ama ben beğenmemiştim. children of men de çok iyi çekimlere sahip bir film, biraz aksiyona kayan bir tarzı var o da izlenir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi izledim zaten o filmi. shit tier olması bisi fark ettirmez su asamadan sonra. ama bence degil. benzer film varsa olur yani. childeren of men'i aldım listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 the road baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 the road'un dramını çok sevmiştim ben. ağlıcaktım emene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Şu var mesela. Daha drama kaçıyor gerçi biraz da farklı atmosferi bir bak yine de. http://www.imdb.com/title/tt2125435/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 children of men bebekli book of eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yanıldım yenildim de buradan görüp aldandım, the road izledim. 1:51 saat nasıl heba oldu belli değil. çocuğu yeselerdi de mutlu son olaydı, of moron çocuk. children of men ve book of eli tavsiyelerine katılıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mad Max serisini komple indir izle baya idare eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar