Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 4win aldım hemen arkasından 4 lose geldi 2-10 mid sf falan havalarda uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 abi cidden hiiiç farkı yok mmr ın. mal mal adamlar geliyor gene. dakika 15 olmadan trilane abaddon death prophet ve lion olan lane gyro ya o kadar olduler ki 15 dakika bitmeden bkb filan vardı adamda. lion full oto atak butun oyun, 100 can kala da ulti. creeplere stun atiyo bi de. dp zaten sadece caps lock yazıp sonra ölüyo. abartmıyorum. tek bu var adamda.. sonra diyorsunuz ki kazanınca yukselirsin. nah yükselirim bunlarla. bir başka teoriniz de o mmr düzeyindeymissin belki diyebilirsiniz. toplam 10 oyunumdan 5 tanesini kaybettim (oh % 50 w/l streak??) onların da 4 tanesi oyunumdan adam cıktı. ya ilk 10 dakika hayvanlar gibi feedledi quit..dakika 1 de direk cıkan bile vardı. ee sonuç şans eseri gene %50 oranında w/l streak ilk 10 maç. neyse dedik oynar artarız. simdi 1 maç kazanıp ertesi maç kaybediyorum böyle adamlarla. resmen hiç blimeyen bile var. hala daha gelip savunmayın sunları okuyup anlayabiliyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 trilane yapan adamlardan 2 tanesi toplam 25 kere öldüler amk. 25. hala daha ama MMR soyle boyle derseniz de umarım bu adamlardan ve leaverlardan baska birsey goremezsiniz. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yakistigin bracket iste, patatesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 lan o bracet a oyun oynayamadan indim amkila. oyun oynayamadan 4 lose yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 iste herkes tarlada basliyo, diger patatesleri yiyerek yukselmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 4200 rating var hala saçma sapan feedleyenler mi ararsın offlanede 5 dkda 3 defa ölenler mi ararsın junglea girip 25 dk farm atan mı ararsın her telden adam geliyor. Ben hala anlayabilmiş değilim ben ne zaman aklı başında insanlarla oyun oynayacağım. Yani solo girersem bunlarla her zaman karşılaşacak mıyım? Bir diğer konuda solo girdiğim zaman karşımda 3 4 stack insanlar görmek o da ayrı bi oaly zaten konuşmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Zaten 4500 baslamiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 invoke suz first pick invoker da gördüm artık herşeyi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bu aralar frostivus sayesinde millet low prio cezalarını sildi, trol sayısı fazla olabilir oyunlarda. Bana allahtan denk gelmedi mmr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Olayın tek çözümü takım kurmak başka şans da yok arkadaşlarla girdiğim zaman her türlü akıyoruz ama solo halde olasılık belli ayrıca takım halinde yenilince insana koymuyor, bu açıdan da sinir stres olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yenilince kusup cikiyo benim hiyar arkadaslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Abi wraith night'e solo girip 5. wave'i geçen var mı sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bircok kez bitirdik solo girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 2. zorlukta 5'i geçemedim ben de solo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 solo bitirmedim ben de 5i geçtim diye hatırlıyorum en son zorlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=204963729&searchtext= Abi çok iyi ya, uzun zamandır workshopdan çıkan en orjinal şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Bu ranked mmr'de solo girdiğimiz zaman akrşımızda 5 stack gelmesi neyin kafasıdır ya çözebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ranked mmr'da 5 tek girenin karşısına 5 kişilik party gelme ihtimali kalktı son güncellemeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Tori said: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=204963729&searchtext= Abi çok iyi ya, uzun zamandır workshopdan çıkan en orjinal şey olabilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ne aptallar var ya cd oyun, havuzda bat var, bane var, gyro falan var herif gidiyor ta alıcam axe antisi diye, axe banlıyor first pick ezolar pickliyor tüm disabler heroları karşıya veriyor solo que niye kalktı? kanser rus kankalarla oynamak mı zorundayız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Tori said: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=204963729&searchtext= Abi çok iyi ya, uzun zamandır workshopdan çıkan en orjinal şey olabilir. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=201572660&searchtext= buda çok başarılı gelirse basıcam parayı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 solo q kalkmadi, neden pub oyunda kaptan giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ranked parti %95 win falandır heralde anca 3500 oldu. Millet 3700'den baslamıs. Olaya bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aquila said: solo q kalkmadi, neden pub oyunda kaptan giriyosun. captan mod en iyi ya solo oyun için, 10 oyundan 7si adam gibi olmaya başladı artık, cm'ye adam gibi oyun atıyım ama bekliyim diyen adamlar girdiği için ban phase katlanamayan aman hemen oyun atıyım diyen adamlarla oynamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar