Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

abi cidden hiiiç farkı yok mmr ın. mal mal adamlar geliyor gene. dakika 15 olmadan trilane abaddon death prophet ve lion olan lane gyro ya o kadar olduler ki 15 dakika bitmeden bkb filan vardı adamda. lion full oto atak butun oyun, 100 can kala da ulti. creeplere stun atiyo bi de. dp zaten sadece caps lock yazıp sonra ölüyo. abartmıyorum. tek bu var adamda..

sonra diyorsunuz ki kazanınca yukselirsin. nah yükselirim bunlarla.

bir başka teoriniz de o mmr düzeyindeymissin belki diyebilirsiniz. toplam 10 oyunumdan 5 tanesini kaybettim (oh % 50 w/l streak??) onların da 4 tanesi oyunumdan adam cıktı. ya ilk 10 dakika hayvanlar gibi feedledi quit..dakika 1 de direk cıkan bile vardı. ee sonuç şans eseri gene %50 oranında w/l streak ilk 10 maç. neyse dedik oynar artarız. simdi 1 maç kazanıp ertesi maç kaybediyorum böyle adamlarla. resmen hiç blimeyen bile var.

hala daha gelip savunmayın sunları okuyup anlayabiliyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

4200 rating var hala saçma sapan feedleyenler mi ararsın offlanede 5 dkda 3 defa ölenler mi ararsın junglea girip 25 dk farm atan mı ararsın her telden adam geliyor. Ben hala anlayabilmiş değilim ben ne zaman aklı başında insanlarla oyun oynayacağım. Yani solo girersem bunlarla her zaman karşılaşacak mıyım?

Bir diğer konuda solo girdiğim zaman karşımda 3 4 stack insanlar görmek o da ayrı bi oaly zaten konuşmaya bile gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...