Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HAHAHAAHAHAHAHAHAHA

ilk defa taşınmamış da bir galibiyet almış oyunda onun ss ni koymuş ki supportlar süper oynamış kendi değil, onu gösterme çabaları.

çok low çok
Mesaj tarihi:
olm ilk başta direk atsam olmayacaktı gittim adamı bi güzel araya aldım boynuza taktım getirdim size kadar, ultiye bastım arada yağ gibi aktı tam dotacinemalık . ama daha beter oldular kaçmasa tek başına efendi efendi ölecekti, wipe yediler asdafds
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

YA BIRAK YA YETEMEDİM REFLEKSLERİM 0 DEMİYO DA BIDI BIDI DİYO

ulan s4 dibinde invisden çıkıp stun atan alch'ın stunını blockluyo da sen voide rp mi tutturamıyosun
peeh

adam s4'ü su noobla bir tuttu ya. gözlerimden kan geliyor. keske okumasaydim.
Mesaj tarihi:
TI compendiumu da eklendi, bi heves hemen aldım ama pişmanlık var gibi şimdi içimde. bakalım droplar iyi olursa eğer bu pişmanlığın yerini sevinç alır. :D
Mesaj tarihi:
başımıza bela oldu compendium. Şimdi bu compendium level'ı için puan veren görevlerden biri de random herolar veriyor onlarla maç kazan diyor. Adam almış lone druid compendium için, hiç alakası yok hero'yla. E oyunu kaybediyoruz doğal olarak.
Mesaj tarihi:
eldar said:

başımıza bela oldu compendium. Şimdi bu compendium level'ı için puan veren görevlerden biri de random herolar veriyor onlarla maç kazan diyor. Adam almış lone druid compendium için, hiç alakası yok hero'yla. E oyunu kaybediyoruz doğal olarak.

Taşısaydın adamı noobmusun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...