katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dhoward nedense çok itici geldin bana.umarım her oyunun slav ırkı tarafından baltalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi rekabet arıyorsan git takıma gir, yani 3000 mmr'lı takımlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bu itemlar neye göre düşüyo ya 73 dk oyun attık bi tane dandik chest düştü totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 HAHAHAAHAHAHAHAHAHA ilk defa taşınmamış da bir galibiyet almış oyunda onun ss ni koymuş ki supportlar süper oynamış kendi değil, onu gösterme çabaları. çok low çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ahahahaHAHAHDHASF DÜN AĞZIMIN İÇİNE BAKIYODUNUZ GÖTÜNÜZÜ KURTARIYIM DİYE o RP'nin videosunu attırtma bana buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 o rp sayesinde hepsini bi araya topladık o fightta ama belki de gang yicektik çok fena rpyi tuttursam asdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 YA BIRAK YA YETEMEDİM REFLEKSLERİM 0 DEMİYO DA BIDI BIDI DİYO ulan s4 dibinde invisden çıkıp stun atan alch'ın stunını blockluyo da sen voide rp mi tutturamıyosun peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 olm ilk başta direk atsam olmayacaktı gittim adamı bi güzel araya aldım boynuza taktım getirdim size kadar, ultiye bastım arada yağ gibi aktı tam dotacinemalık . ama daha beter oldular kaçmasa tek başına efendi efendi ölecekti, wipe yediler asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 mulgear6 said: YA BIRAK YA YETEMEDİM REFLEKSLERİM 0 DEMİYO DA BIDI BIDI DİYO ulan s4 dibinde invisden çıkıp stun atan alch'ın stunını blockluyo da sen voide rp mi tutturamıyosun peeh adam s4'ü su noobla bir tuttu ya. gözlerimden kan geliyor. keske okumasaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 mulgeara tusk verin ve kenara çekilip izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 luna ya blink alınır mı? :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 maginaya bile alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 storm spirit core item dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 goblin eklendi mi ? eklenmediyse ne zaman geliyo haber var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 goblin mi gelicek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Şu ana kadarki bence en iyi symphony of fails https://www.youtube.com/watch?v=HTL8lNxiuAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 TI compendiumu da eklendi, bi heves hemen aldım ama pişmanlık var gibi şimdi içimde. bakalım droplar iyi olursa eğer bu pişmanlığın yerini sevinç alır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bu sefer piçlik yapmışlar compendium level'ına göre drop'lar artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 başımıza bela oldu compendium. Şimdi bu compendium level'ı için puan veren görevlerden biri de random herolar veriyor onlarla maç kazan diyor. Adam almış lone druid compendium için, hiç alakası yok hero'yla. E oyunu kaybediyoruz doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 eldar said: başımıza bela oldu compendium. Şimdi bu compendium level'ı için puan veren görevlerden biri de random herolar veriyor onlarla maç kazan diyor. Adam almış lone druid compendium için, hiç alakası yok hero'yla. E oyunu kaybediyoruz doğal olarak. Taşısaydın adamı noobmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 haha, mmr'ını daha yükseltemiyorsun diye kapıldığın hayal kırıklığını hazmet bence artık :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 olur tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 key fiyatları hayvan düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 key fiyatı niye düşer-artar oradaki olayı ben anlayamadım. ama 2 tane aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar