Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Gallant said:

asdasd4441 said:

Abi siz captain draft oyna dediniz giriyorum ful aptal adamlar dolu hem benim takımda hem karşıda all pickte daha az aptal var en azından bu ne abi 0-13 vengeler 2-8 ns'ler

Hocam kaptanin kim oldugu onemli. Bazi salaklar atliyor kaptan olucam diye, sonra abuk sabuk pick ler yapiyorlar. Haliyle daha dengeli olan takim kazaniyor. Bilmeyen adam kaptan olmayacak arkadas.

Abi öyle diyosunda ben daha captainlık seçme ekranını göremiyorum bile çat diye biri captain oluveriyo zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

abi çok mutluyum şuan ahaha

30. dakikada "ez ez ez ez easy" diye spam yapan all chatten sataşan invokera çok güzel ayar verdik.durmadık kastık,koordinasyonu çok iyiydi takımın.

ancient yıkarken sıra bana geldi "ez" ve "QQ invoker" spamladım.
"low doom :(" diyip ağlayarak çıktı

işte moba oyunlarını bu nedenle oynuyorum abi ben en çok keyif veren şey şu olayı yapmak MMMHPS

bi keresinde bütün oyun bizimle dalga geçtikten sonra yenilen adama "bütün sölediklerinden sonra yenilmek ağır gelmiştir" dediğimde evet diyince çok mutlu olmuştum
Sosyal ağlarda paylaş

bir daha da ranked girersem şerefsizim

4 tane rus geldi.iletişim kurmayı reddetmelerini zaten biliyorsunuz.speak english dediğimde speak russian falan yazıyorlar kafayı kırıyordum.

kimse almamış.courier alır mısın diyorum furiona yazdığı şey ".!."

riki soloda zorlanıyor diye yanına gidiyorum sen bottoma git diyorum rusça bir şeyler zırvalıyor.

öf öleceğim ya cidden adamı ırkçı yapıyorlar.hepsinin götüne vodka şişesi girsin
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

bir daha da ranked girersem şerefsizim

4 tane rus geldi.iletişim kurmayı reddetmelerini zaten biliyorsunuz.speak english dediğimde speak russian falan yazıyorlar kafayı kırıyordum.

kimse almamış.courier alır mısın diyorum furiona yazdığı şey ".!."

riki soloda zorlanıyor diye yanına gidiyorum sen bottoma git diyorum rusça bir şeyler zırvalıyor.

öf öleceğim ya cidden adamı ırkçı yapıyorlar.hepsinin götüne vodka şişesi girsin

Bikaç gündür hiç girmiyorum dotaya resmen ruh halim düzeldi tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Keeper of the Light
Added Aghanim's Scepter upgrade: Provides permanent Spirit Form. Additionally, the following effects are active during the day: Keeper of the Light gains unobstructed vision and Illuminate heals allies for 75% of the damage values

SAY MY NAME BITCHES!!!!!

Bir de sayfalar dolusu bugfix var. Takdir ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...