asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Gallant said: asdasd4441 said: Abi siz captain draft oyna dediniz giriyorum ful aptal adamlar dolu hem benim takımda hem karşıda all pickte daha az aptal var en azından bu ne abi 0-13 vengeler 2-8 ns'ler Hocam kaptanin kim oldugu onemli. Bazi salaklar atliyor kaptan olucam diye, sonra abuk sabuk pick ler yapiyorlar. Haliyle daha dengeli olan takim kazaniyor. Bilmeyen adam kaptan olmayacak arkadas. Abi öyle diyosunda ben daha captainlık seçme ekranını göremiyorum bile çat diye biri captain oluveriyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Gizli said: abi çok mutluyum şuan ahaha 30. dakikada "ez ez ez ez easy" diye spam yapan all chatten sataşan invokera çok güzel ayar verdik.durmadık kastık,koordinasyonu çok iyiydi takımın. ancient yıkarken sıra bana geldi "ez" ve "QQ invoker" spamladım. "low doom :(" diyip ağlayarak çıktı işte moba oyunlarını bu nedenle oynuyorum abi ben en çok keyif veren şey şu olayı yapmak MMMHPS bi keresinde bütün oyun bizimle dalga geçtikten sonra yenilen adama "bütün sölediklerinden sonra yenilmek ağır gelmiştir" dediğimde evet diyince çok mutlu olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://i.imgur.com/5FuhB8p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 rakibi harass'lamak aslında oyun kazanmak için uygulanan bir strateji. Tabi amelelikten yapan da var da, oyundan düşürmek için yapanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yeni nickim bu uyum sağlıyorum artık муLчеаг L yerine koyabileceğim bi harf bulursanız haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 I_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kokoreç yemeye gitmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 off bizim burda bi tane tavuk çevirme yapan bi araba var akşamları kaçak kokoreç yapıyo arkada kapalıdır bu saatte abv ya canımı çektirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 mulgear6 said: yeni nickim bu uyum sağlıyorum artık муLчеаг L yerine koyabileceğim bi harf bulursanız haber verin olmamis o . mulceag olmus nickin . мулгeap yaparsan tam bir rus oluyorsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 malcyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 кнохвилле Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 oda olmamis knohville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 дорогой лиебе Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Wasp yazdım bir sürü rusça kelime çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 suka sukaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bir daha da ranked girersem şerefsizim 4 tane rus geldi.iletişim kurmayı reddetmelerini zaten biliyorsunuz.speak english dediğimde speak russian falan yazıyorlar kafayı kırıyordum. kimse almamış.courier alır mısın diyorum furiona yazdığı şey ".!." riki soloda zorlanıyor diye yanına gidiyorum sen bottoma git diyorum rusça bir şeyler zırvalıyor. öf öleceğim ya cidden adamı ırkçı yapıyorlar.hepsinin götüne vodka şişesi girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Gizli said: bir daha da ranked girersem şerefsizim 4 tane rus geldi.iletişim kurmayı reddetmelerini zaten biliyorsunuz.speak english dediğimde speak russian falan yazıyorlar kafayı kırıyordum. kimse almamış.courier alır mısın diyorum furiona yazdığı şey ".!." riki soloda zorlanıyor diye yanına gidiyorum sen bottoma git diyorum rusça bir şeyler zırvalıyor. öf öleceğim ya cidden adamı ırkçı yapıyorlar.hepsinin götüne vodka şişesi girsin Bikaç gündür hiç girmiyorum dotaya resmen ruh halim düzeldi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ben suka ve cyka yi ayrı şeyler sanıyodum cayka diye okuyodum onu dün ögrendim 2si aynı şeymiş ahahahahahhaah iksboxt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Liebe said: malcyka buna güldüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 yeni patchle kırmışlar gene oyunu haha acaip acaip şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 huskar lich ursa necro lina silencer razor bufları haha random bazı şeyler Pseudoya geçmiş http://www.dota2.com/springcleaning/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 said: Aghanim's Scepter Chain Frost no longer has a bounce limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Keeper of the Light Added Aghanim's Scepter upgrade: Provides permanent Spirit Form. Additionally, the following effects are active during the day: Keeper of the Light gains unobstructed vision and Illuminate heals allies for 75% of the damage values SAY MY NAME BITCHES!!!!! Bir de sayfalar dolusu bugfix var. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 abav huskar ve ursa orb effectleri kalkmış Fixed some cases with Phoenix's Icarus Dive not stopping when ordered ^bugmış lan abi niye durmuyo yeaaa diye sürükleniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar