eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çan eğrisi ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bir target seçiyor, diyelim 4k MMR. Bu 4k'lık MMR'a senin 2 kişilik team MMR'ın 5k'lıksa 3k team MMR'lı 3 kişilik team giriyor. Bu team MMR'daki adamların solo MMR'ları, bireysel kaliteleri 2k-3k-4k da olabilir. Haliyle oyunlar bu hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 fizban said: niye kimse hakettiği ratingde olduğuna inanmıyor bu oyunda ya? benim 3500 ama 4k lazım, 4k ama 10k olması lazımlar uçuşmuş. olay mmr değil ister 1 mmr im olsun bana ne attığım her oyunun kaderini hangi takıma daha çok feeder/noob denk gelmiş o belirliyor 10 oyundan 1i belki 2si dengeli geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çok yüksek ratingdeysen belki 4500 ile falan eşleştirebilir de düşük rating adam kaynıyor 4k'dan 2k'ya kadar da düşürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 he party girdiklerinden mi bahsediyosun 4k ile 2k adam beraber girerse vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Jaegerjaquez said: inşallah takımınıza denk gelmez :D http://www.twitch.tv/twitchplaysdototakımının gıkı çıkmıyo heal mana falan basıyolar adama hatta bu nasıl bişey ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Flassh said: fizban said: niye kimse hakettiği ratingde olduğuna inanmıyor bu oyunda ya? benim 3500 ama 4k lazım, 4k ama 10k olması lazımlar uçuşmuş. olay mmr değil ister 1 mmr im olsun bana ne attığım her oyunun kaderini hangi takıma daha çok feeder/noob denk gelmiş o belirliyor 10 oyundan 1i belki 2si dengeli geçiyor dengeli oyundan kastın ne, çekişmeli geçen pro oyun oranı da aşağı yukarı o kadar zaten. Bir de atıyorum sen 10 oyundan 1'inde kötü oynuyorsan, herkes için benzer bir oran olsa neredeyse %40 ihtimalle her oyununda takımında bir kişi kötü oynuyor olur. Benim oyunlarımın kaderi dediğin gibi belirlenmiyor bu arada. Dediğin evrensel bir doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 evet zaten pa ile 200 oyun atıp her oyunda sadece mom ve 5 slot fly farmlamaya calısan adam 10 oyundan 1in kötü oynuyordur o da bana denk gelmiş şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 panpa diyelim ki 6k oldun ne olacak. madalya mi takacaklar. eglenmene bak salla gitsin. niye bu kadar dert ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ben de bıraktım artık zaten kendim seçiyorum heroyu gidiyorum ortaya oyunumu oynuyorum kazanmak kaybetmek umrumda bile değil artık. Geçen notail stream yapıyodu bu adam en az 5500 mmr ve bu adamın takımına gelenleri görünce anlıyorum ki yükselmenin hiçbir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 techies incoming...... dönüyorum oyuna https://www.facebook.com/photo.php?fbid=731191573582097&set=a.154067611294499.33268.149350985099495&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 50dklık oyunda rubick bile main carry den daha çok damage vermiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=l3tminWOrRk old invo 27 spelli var invis aura harikaymış keşke yine olsa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 oha o ghostwalk un aoe debuff ı yok mu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yok videoda ki invis aura başka yanındakileri invis yapıyor dota1 invonun ilk hali işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yuh hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 10 dkdır maç arii yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rewJeerVYdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 aylardan sonra ilk defa bloodseeker oynadım bi kere daha hatırladım neden oynamadıgımı shit tier ve gereksiz saçma bi hero keşke oyundan kaldırsalar ya (hayır ezilmedim ezdim ve oyunu kazandık ama saçma bi hero oldugu gerçeğini değiştirmiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 puck için de yorumlarını alalım dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mantıklısı neymiş ki saçması oluyor heronun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 puck gayet güzel bi hero abi bs bildigin pub için saçma sapan bi hero az önceki oyunda aynen şu oldu terrorblade var bizde safelane gitti dk 6'da radi reciepe'i aldı (nerdeyse o paraya midas reciepe'i alıyosun) botu filan bi boku yok ezildik baya zaten sonra dk 25 gibi 800 canı varken gitti radi tamamladı üstünde 2 tane iron branch ve radi var karşıda lina var zaten hadi onu geçtim azıcık beyni olur insanın ya terrore radi nedir onu geçtim git o paraya midas al ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 puckla nasıl oynadığınla ilgili yorumları istiyoruz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ad3m said: Mantıklısı neymiş ki saçması oluyor heronun? mantıklısı team combatlarda iş yapandır heronun bs bildigin gerzek herosu herhangi bir comp oyunda alınmaz bile (yada 100 oyunun birinde filan) gerçekten saçma bi hero bloodseeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Liebe said: puckla nasıl oynadığınla ilgili yorumları istiyoruz...... off rev yazmış onu ya ahahaha abi gelin dotaya adam gibi bi oyun atıyım arada heves ediyorum oynamadıgım heroları alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar