DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 önceki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Second o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yok mu şöle güzel bir turnuva izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gece bi oyun attım da, karşı takımda pudge var ben warlock'um. pudge kafasında bi plan kurdu ama mükemmel bi support olduğum için planı yaptığı yerdeki ward ile herşeyi gördük ve sonuç: bizim için win, onlar için epic fail. http://www.youtube.com/watch?v=Hc_BUePr6sA&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 anti wardsız oraya dikilen adamların nooblugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aslında adamlar baya yeto. nature's prophetin ultisini yedi adamlar, orada ward olduğunu anlamaları gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gg mi network ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bilmiyorum verildi mi ama ben bundan sonra korean caster istiyorum ulan. http://www.youtube.com/watch?v=wkHVLeR72b4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bu ne ya dk başı network gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 @xenoicide dostum replayi nasıl youtbea yüklüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xenocide said: gece bi oyun attım da, karşı takımda pudge var ben warlock'um. pudge kafasında bi plan kurdu ama mükemmel bi support olduğum için planı yaptığı yerdeki ward ile herşeyi gördük ve sonuç: bizim için win, onlar için epic fail. http://www.youtube.com/watch?v=Hc_BUePr6sA&feature=youtu.be abi sag üstten kendimi online oldu diye görünce affalladım bi anda asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 lel http://www.youtube.com/watch?v=D1Ts_7oR66A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xenocide said: gece bi oyun attım da, karşı takımda pudge var ben warlock'um. pudge kafasında bi plan kurdu ama mükemmel bi support olduğum için planı yaptığı yerdeki ward ile herşeyi gördük ve sonuç: bizim için win, onlar için epic fail. http://www.youtube.com/watch?v=Hc_BUePr6sA&feature=youtu.beprophet ulti geliyo gorulduklerini biliyolar hala orda fantazi yapıyolar falan aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 +2 lazım sfsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ranked mm http://blog.dota2.com/2013/12/matchmaking/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 umutluyum adam gibi oyunlar oynayabilicez bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dota2de tek tuşla kendi heromuzun kamerasına geçebiliyor muyuz ? yani onun kısayolu f1 diyelim 2 kere mi basmak gerekiyor illa ? bi de quickcast için left shift i atayamıyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ilk sorunu tam anlamadım ama lol oynadığın için diyorum, dota 2'de de kamerayı hero'ya kitleyebiliyorsun. Eğer sorun buysa. left shift'de aksiyonları sıraya dizme tuşu, o yüzden atıyamıyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ben hep çift tıklayarak oynadım. Tek tıkta hero seçiliyor. Çift tıklayınca hem seçiliyor hemde kamera heroya geliyor. Ayarlara gir orda bir sürü ıvır zıvır var kısa yol. Oyunu türkçe yap ingilicen yoksa daha rahat anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 tamam yani istediğim şeylerin ikisini de ayarlayamıyorum. çok güzel iş yapmış valve, waypointi bile blizzden kopyalamış bravo hem de değiştiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 shiftle komut sıralama blizzden arak değil çoğu rts de öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 onu değiştirilemez bir şekilde mobaya koymak müthiş bi fikir evet. ALT da self-cast o zaman wowdan beri onu da öyle yapsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 console'u kullanmayı öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 O kadar ciddi bir konu olduğunu sanmasam da tuş customization'ı artırılabilir bence de. Özellikle başka türlü alışmış biri için zorlayıcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar