jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi o yuzden nakitte durmak lazim zaten fistanin dedigi gibi bitecegini sanmiyorum bu inis cikislardan kar ettigimiz surece problem yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ha 1200'den 150'e düşecek insanlar gelip alacak, değeri yükselicek diyorsun. 150'den 15'e düşmeyeceğinin ne garantisi var bir sonraki haberde? mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi vurgun yapamazsınız da, al-satı zorlayarak günde iyi para kazanılabilir şu saçma sapan hareketli dönemde ama kaybedilebilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ya yankı bunadamı el attın ak askjdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 borsa dinamiklerinden baya uzak abi zaten ya, arz talep noktasında borsa gibi asdasd onun dışında çoğu teknik analiz pattern'i çalışmıyor - düşüş yükselik - risk / kazanç oranları ve yükselik/düşüş mantıkları farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 22 bitcoinim var lan dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kac ltc var gokalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu öğleden sonra 33 diyorum ve günüme ekranı kapatarak devam ediyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Esh said: 22 bitcoinim var lan dur litecoindir lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 jacabo said: kac ltc var gokalp 2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nmc aldım 4'den hadi bakalım ne kadar scalp yapabilicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kermit said: jacabo said: kac ltc var gokalp 2 :D sat lan onlari yer yerinden oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kermit said: Esh said: 22 bitcoinim var lan dur litecoindir lan o giremedim ya olm , parayı iade etti btcturk sdfsd girsem elime alıyomuşum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Oha nolmuş lan buna? Biri izah edebilir mi fiyat niye çakılmış deli gibi? Gerçi hala baya baya yüksek fiyatı ama bu kadar çabuk çakılması da ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 fiyatı belirleyen bissürü etken var abi. bi kere sınırlı olması en önemli belirleyici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bir günde böyle düşüş olması ilginç olmuş :) bugun iyi al sat yapılır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 pazartesiye kendine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nefesler tutulur ve.. http://orkidemce.com/wp-content/uploads/2011/05/panik-atak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sanki ilk defa çakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 asılın, alın direk, toparladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 17 18 civarından toplayan var mı başka ? http://4.bp.blogspot.com/-VKzbMfXVz8s/T7iUGAO5cBI/AAAAAAAAAxc/ZTd-JgPPH5s/s200/Mr_Burns_evil.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben 4-4,5 arası baya nmc toparladım 7 gibi satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 inşallah - değere düşer elinizde patlar koyinleriniz. zamanım yok giremiyorum şu işe sizden tiskiniyorum, günclelemeyin amk 5dkda bir şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 - değere nasıl düşçek abi, para mı vercez üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 evet borçlu kazacaksınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar