di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Cin BTC iyi guzel ama bankanin isi parayla, bu para degil dedi. Cinliler deli gibi satiyor o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu sefer ski tuttuk sanırım, çin bu işi bırakırsa ltc 10-15$'a falan düşer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Goering said: özet geçebilecek var mı? neden düştü, 12-14 saattir düşüyor? biri konuşmuş dediler de soramadım çok işim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi btcturk'e bitcoin aktarmak instant mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 acil cevap ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 btcturkte onay bekliyor diyor ne zaman gelir onay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 iş saatlerinde onaylanıyor diye biliyorum .sabah öğlen fln onaylanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 3 miner standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Goering said: 3 miner standart btcturk mü onaylıyor nasıl oluyor işlem cidden sabahı mı bekleyecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 withdraw işlemi şuraya hala yansımamış ya. btcturkte gözüküyor ama bir sorun yok dimi? https://blockchain.info/tr/address/1EqnHkv4J3YnkCCPjXsTwWrUywHUdSBQEB bazıları 15-20 dkda 3 onayı aldıklarını yazmış derken geldi bir onay tamam 500 lira zararla çıkacam amk. çin bitirmiş bu işi kafasında belki pztsı 35i falan görür ama haftasonu 15-20'lere inerse param pul olsun istemiyorum. daha da bitcoin topağana girmem. http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/676/Melih%20G%C3%B6k%C3%A7ek%20balon%20patlatt%C4%B1/A19125850.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 çok heyecan yapmışsın kaybedersin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi 600'ü gördü btc sen bana heyecan yapmışsın diyorsun. :) bu balonu bu kadar şişiren çinden başkası değildi. okcoin'e bakmamışım saf gibi haberden sonra bump yok adamlar ltc'e yatırımı kesmişler direk. en azından btc'de durmak en mantıklısı şuan için. şöyle haberler geldikçe düşüş devam eder http://www.businessweek.com/news/2013-12-06/baidu-stops-accepting-bitcoins-after-china-ban-triggering-drop yarın btc 400'ü görürse kalan 3 bin lira param olur 1500. bırakıp çiftçisi olcam direk dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Goering said: http://dealbook.nytimes.com/2013/12/05/in-the-murky-world-of-bitcoin-fraud-is-quicker-than-the-law/?_r=1 dün saat 05:00'de bunu atmıştım 12 saat geçmeden baya bash ettiler bitcoini mainstream medyada gözüktü yani önceden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Cin suan singapur ustunden calisabilio, orda sorun yok ama kacanlarin ne kadari bunu kullanir bilmek zor. Muhtemelen ordan gelen hacim dusecek ama coinler onlar icin daha degerli hale gelecek. Toparlanmasinin cok uzun olcagini sanmam, bu dunun devami bekleniyordu zaten. Belki yarin da olur. Ama bu sabah cin dususleri bitince hizla yukselip kaldigi yerin biraz ustunden devam etcek yukselmeye. Yeniyilda ltc 50 gormek cok uzak deil ama zor, 40ustu haftaya goruruz kalici olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-PjHH1QIPI5Q/UbMQ_LDWkXI/AAAAAAAAA0g/5pc9tmHAxyY/s640/bubble-phases.jpg http://i.imgur.com/8urm2OW.png ya ne biliyim bana daha çok düşecek gibi geliyor. yani btc 500'ü, ltc 20'i falan görebilir haftasonu. btc'de kur yüksekken sattım 1k'ya falan düşerse alırım belki ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yeni yila kadar yukselir ama yeni yuldan sonra GOLD > BTC olucak. USD, QE'i bitirdiği anda altın 12xx'lerden 1600'lere uçucak. (+başka bir sürü risk: bernanke fln görevi devredicek=belirsizlik) yakalayabilirseniz yılbaşından sonra fx'den altın alın. veya kolayından EUR/USD (EUR alın düşükten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 topladiniz mi kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!! Ek: KİKİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi ben keko gibi 780den alış koymuştum, kötü olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 NOLUYO LAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Uyananlar sırayla tepki versin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ANANSKİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ahahaha rezalete bak. Dün akşam 1100den satış iyiki vermişim. İntiharlar olacak dünya genelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ahahahahahahahahsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar