Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Goering said: Fistan said: nvc çöp çöp olsa ne farkedicek ki. sabahına USD'ye çeviriyosun. momentumu yakala 4-5 saat tut sat sonra? haklısın ama unutmamamız gereken risk btc, ltc ye oranla onda daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: market ne kadar daralırsa o kadar kolay kontrol edilir. kontrol ne kadar az kişinin eline geçerse o kadar tehlikeli. market ne kadar darsa demand/support eğrisini de o kadar çok etkiler. marketi etkileyecek coini (~%40) eline gecirebilmek icin o coinleri toplamak icin "tahta"nin icinden gecmesi gerekir. tahta da yok ayrica, borsa degil bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 1000 mesaj sonra şunu çözdünüz ya, valla kelimelerkifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi adam alır 10 dolardan 0.80 cent'e çeker, 2 hafta orada tutar. 1 tane alıcı bulamazsın 0.80 cent'e satıcam desen. evlendiğinle kalırsın coinle. bekler bekler durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: Goering said: Fistan said: nvc çöp çöp olsa ne farkedicek ki. sabahına USD'ye çeviriyosun. momentumu yakala 4-5 saat tut sat sonra? haklısın ama unutmamamız gereken risk btc, ltc ye oranla onda daha fazla ben ana paramin maksimum %10'unu tek bisiye yatiriyorum, bi kac kere paramin %50'sini direk batirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 neyse herkesin parası kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: abi adam alır 10 dolardan 0.80 cent'e çeker, 2 hafta orada tutar. 1 tane alıcı bulamazsın 0.80 cent'e satıcam desen. evlendiğinle kalırsın coinle. bekler bekler durursun. REALLY? abi surda topic #3'deyiz invest 101 mesajlari yazma hani cahil cuheyla degiliz 0.80 cent'e kimse cekemez 1,2,3,4,5,6,7,8,9 dolardan agir alicisi olur BTC ve LTC'dekinin farki olmaz silkroad 1.0 kapandigindaki spike olur en fazla her denediginde, tekrar yukari sonra (3-4 saat icinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tamam haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 #4 de butun bilgimi aktarcam sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 0,8 cente niye ceksin abi $10'dan aldigi NMC'yi ne kari olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tartışmıycam abi, gereksiz bir tartışma çünkü. haklısın diyorum geçiyorum. konudan şaşmaya gerek yok. benim umursayanlara tavsiyem ltc ve btc'den şaşmalarıdır. uzmanı olduğum için falan da değil, öyle tavsiye yani. ltc ve btc zaten istediğinizden fazla riski içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nvc 0,8 cente düşerse ltc 10 15 dolara falan düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 applev0dka said: nvc 0,8 cente düşerse ltc 10 15 dolara falan düşer aynen market crash / default olmadan manipülasyonla mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 OLM KONUŞUP DURMAYIN NE KADAR KARINIZ VAR ? dEYİVERİN HELE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 benim 5 sus o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 4 digit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bence herkes penis boyunu çekip koysun, en büyük olan konuşsun geriye kalanlar sussun. bu arada pazar çok iyi karşıladı haberi ben tepki devam eder dedim http://global3.memecdn.com/And-not-a-single-fuxk-was-given-that-day_o_55677.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 forumun template bozulur ben koymicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 2 kere al satla anaparadan yüzde 25 kar etmişim sabah totalde bir yarım saatte ama şimdi yükseldi girmeye yemiyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 LTC 42 olursa bu gece herkese benden bi kalem LM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yildirimokur said: benim 5 sus o zaman. sen sus gozlerin konussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 benim bitcoinler birbaşka, doyamıyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bakiim kac postum olmus futbol bölümüne yazmayı bıraktıgımdan beri herkes gecti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar