Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 para kaldı ltc de benim ööööle bakıorum :D 41.09 dan sat, 38.90 dan al yaptım daha da tek kazancım bu oldu slakdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sanmıyorum ama MB sının böyle bir duruş sergilemesi çin hükümetinin genel olarak crypto currency'lere bakışını sergiliyor. yarın devamı gelebilir yasaklamaların : xchange'cileri engelleyebilirler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Dworgian said: para kaldı ltc de benim ööööle bakıorum :D 41.09 dan sat, 38.90 dan al yaptım daha da tek kazancım bu oldu slakdjas das 39,75'den 70% ini sattım. 37-27 bandında hepsini geri topladım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Dworgian said: para kaldı ltc de benim ööööle bakıorum :D 41.09 dan sat, 38.90 dan al yaptım daha da tek kazancım bu oldu slakdjas Moralini bozma sakın çetin ol. Ve bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Vallahi çok hızlı pump and dump oldu. Btc yine çok hızlı toparladı 1000$ oldu. Ltc'de yükseliyor. Kaçıranlara üzüldüm. Ama dediğim gibi olan yine Türk btccilere oldu. Btcturk taban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 btcturk geç tepki veriyor abi, o da düzeltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Abi ben btcTurk'te nakitimin olmadığına üzüldüm, başka bi şeye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 40'a gelişine çakayım mı ya, tam ayağıma göre geldi. tanesinden 10 dolar kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 çok süper oldu, şansıma para da anında aktı btc-e'ye, 30'dan aldım ltc'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Abi akıtamadım ya soktuğumun SMSi gelmedi :( Düşüşün başını gördüm ama bir şey yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerçekten süper oldu ya. en büyük vurgunu herhalde bugün yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şimdi bi daha düşcek sanki, çok ani inip çıkcak demiştim. 30'dan alıp 38'den sattım, şimdi yine bekliyorum, 25 çok mu uzak kalır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 potansiyelinden tanesine 2 dolar aşşağı satsamda 5 dk da 60 dolar kar iidir ya steam winter sale e para topladım asjhfkahsf sıra bir soraki crashte bugüün ii para yaparız gibi gençler :D düşüyür ltc yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 varsa şekliniz 27.10'a bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 pik yaptiginda satin dusecek yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yildirimokur said: Dworgian said: para kaldı ltc de benim ööööle bakıorum :D 41.09 dan sat, 38.90 dan al yaptım daha da tek kazancım bu oldu slakdjas Moralini bozma sakın çetin ol. Ve bekle. Zaten beklicem abi. deneme maksatlı girmiş olduğuma seviniyorum. aya gidişi kaçırdık ne de olsa. ha 3 usd iken şu kadarla girmiş olsam ağlardım ama "niye all in demedim" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: pik yaptiginda satin dusecek yine pik kaç gireyim orderı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 altcoinlerde tecrübeli olan var mı alayı dipte şuanda alalım mı almayalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 39,40 ltc için şu an 27,30 best of best alış yeri. 23,51 dibi. altı boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 çin düşmeye devam ediyor abi tutamıyorlar. çin düşerse btc-e paralel takip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: 39,40 ltc için şu an 27,30 best of best alış yeri. 23,51 dibi. altı boş. 40 görmez yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 satis yapanlar haberden etkilenenler alip yukseltenler hic biseyden haberi olmayanlar dusecek baya toparlamasi uzun surer yuksekten satin bekleyin oynamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi 60'da görebilir, bilemezsin ki. grafiğe göre söylüyorum ben sana. destek/direnç bazlı. çin 260'dan 30 gördü yani. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 çin fena düşüyor ya çin btc tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: satis yapanlar haberden etkilenenler alip yukseltenler hic biseyden haberi olmayanlar dusecek baya toparlamasi uzun surer yuksekten satin bekleyin oynamayin (tu) O değilde, BTC-Turkte 850$ şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar