Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

worldcoin demiştimm demiştim!

ben dediğimde 0.00008 bitcoin idi şu an 0.0068 oldu

gerçi mineladıklarımı dün sattım ben de dsfsd

hoş stablecoin farmladım o süre zarfında o da 0.0000030'dan 0.00048'e çıktı bugun

50coin de bırakmıştım ben dfgfd artar mı daha
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Doruk sen neyden bahsediyorsun dostum, dediklerinden hiç bir şey anlamadım, tamam mı ?

şu http://forum.paticik.com/read.php?27,7003330,7282209#msg-7282209

Doruk § 10 Nov 2013, 15:42 said:

worldcoin denen şey patlayacak

demedi demeyin

o tarihte 1 worldcoin 0.000097 bitcoin'e tekabül ediyor.

bugun 0.0015'i gördü şu an 0.00068'den seyrediyor

daha basitçe söyleyeyim, o gün oldukça dandik bir ekran kartını mine'a bıraksan günde 120 worldcoin farmlıyordun, şu anki ederi 187 tl. 1000 tane alıp kenara atsan katlamıştı mesela.

bir sonraki hedef de stablecoin diyorum, atın kenara unutun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi her altcoinin o potansiyeli var ama iste scamleniyo, 1mi olan ibnenin biri gelip 100k dolar basiyo cat artiyo millet saniyoki firladi. Giriyolar, bi sure yukseliyo market cap. O sirada 100k basan ibne degeri 500k olmus olan coinlerini bi cikariyo, hop arkasindan panic sell, balon gibi kaliyo. Sonra satacak adam bulamiyosun degeri duse duse paran eriyo lol
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

abi her altcoinin o potansiyeli var ama iste scamleniyo, 1mi olan ibnenin biri gelip 100k dolar basiyo cat artiyo millet saniyoki firladi. Giriyolar, bi sure yukseliyo market cap. O sirada 100k basan ibne degeri 500k olmus olan coinlerini bi cikariyo, hop arkasindan panic sell, balon gibi kaliyo. Sonra satacak adam bulamiyosun degeri duse duse paran eriyo lol

ltc'de bile panic sell oluyor. 90k coini olan bi adam var mesela sell wall çekip duruyordu pazartesine kadar. ki böyle 3-4 kişi daha vardır üst üste bunlardan 2 dump gelse tepetaklak aşağı iner gene. 25-30 dan toplayanlar bize bu kadar kar yeter diyip inişe destek oluyor. baya volatil şuan btc gibi değil. zaten bence bu diffuculty'de 40+$ direk overpriced şuan için. 30-33 normal değeri
Sosyal ağlarda paylaş

altcoinlerin güzelliği mevcut difficultysinden 1 aylık zaman diliminde fiyatı nereleri bulur nerede kalır onu kestirebiliyor olmanız. şu an sbc azıcık overpriced mesela, ama böyle giderse yakın zamanda çok değerlenecek. mine endeksi 100 coin/day / 1000 kh/s altına düştü bile çünkü. difficulty artacaktır bu da coinin değerlenmesi demek. coinin değerlenmesi de minerları yönlendirecek difficulty daha da artacak. sonuç olarak değerlenmesi kaçınılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...