yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Görecek tabi len, adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ahaha bigpara.com BTC kurlarını da eklemiş. http://www.bigpara.com/bitcoin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya o degil btcturkte hala kipirdanma yok :) turk yatirimcilar tedirgin asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 donanımhaber e fln mı gitti şu arbitraj olayı acaba ben daha bir kere yapamadan bitti ya ona yanarım ya cuma kar 600 liraydı şimdi 100 lira ajhashfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Btc-Turk'un kaymağını yiyenler : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Cuma benim kar 1700 dolar falandi ona kalirsa eheh. dh forumlarinda hicbisey yok adamakilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bu arada nasıl biliçaltıma girdiyse; sabah kalktım 38 e tırmanıyo korkudan düşcek yine diye sattım, yattım tekrar ,rüyamda 19 a indi uykudan uyandım acil almam lazım diye tabi ekranda 39 gösteriyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 btcturk un alternatifi var mı btcedeki paracıkları tr ye rahat atmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 worldcoin demiştimm demiştim! ben dediğimde 0.00008 bitcoin idi şu an 0.0068 oldu gerçi mineladıklarımı dün sattım ben de dsfsd hoş stablecoin farmladım o süre zarfında o da 0.0000030'dan 0.00048'e çıktı bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 world coin okadar yukseldimi lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Doruk sen neyden bahsediyorsun dostum, dediklerinden hiç bir şey anlamadım, tamam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 vay anam vayyyyy marketcap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DoruK said: worldcoin demiştimm demiştim! ben dediğimde 0.00008 bitcoin idi şu an 0.0068 oldu gerçi mineladıklarımı dün sattım ben de dsfsd hoş stablecoin farmladım o süre zarfında o da 0.0000030'dan 0.00048'e çıktı bugun 50coin de bırakmıştım ben dfgfd artar mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 quarkcoin ne ya böyle scam görülmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bitcoin : gold litcoin : silver dengesi/mantığı oluşacak bence 1-2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bingildak said: bitcoin : gold litcoin : silver dengesi/mantığı oluşacak bence 1-2 aya ben de öyle diyordum ama öyle olması için şu anki değerlere göre ya btc'nin 2500$ ya da ltc nin 16-17$ olması lazım 0,04-0,06 arası bi yere oturcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yildirimokur said: Doruk sen neyden bahsediyorsun dostum, dediklerinden hiç bir şey anlamadım, tamam mı ? şu http://forum.paticik.com/read.php?27,7003330,7282209#msg-7282209 Doruk § 10 Nov 2013, 15:42 said: worldcoin denen şey patlayacak demedi demeyin o tarihte 1 worldcoin 0.000097 bitcoin'e tekabül ediyor. bugun 0.0015'i gördü şu an 0.00068'den seyrediyor daha basitçe söyleyeyim, o gün oldukça dandik bir ekran kartını mine'a bıraksan günde 120 worldcoin farmlıyordun, şu anki ederi 187 tl. 1000 tane alıp kenara atsan katlamıştı mesela. bir sonraki hedef de stablecoin diyorum, atın kenara unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 btc e den mi alınıyo stable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kaç yüz sayfadır yorum yapılıyor hepsi yalan, kimse bi şey anlamadı. Sistem diye bi şey yok. FUCK THE SYSTEM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi her altcoinin o potansiyeli var ama iste scamleniyo, 1mi olan ibnenin biri gelip 100k dolar basiyo cat artiyo millet saniyoki firladi. Giriyolar, bi sure yukseliyo market cap. O sirada 100k basan ibne degeri 500k olmus olan coinlerini bi cikariyo, hop arkasindan panic sell, balon gibi kaliyo. Sonra satacak adam bulamiyosun degeri duse duse paran eriyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 şu an satsan deli gibi kardasın 20 günlük periyotta belki tekrar düşer ama ben elimde tutmayı tercih ediyorum. hacmi arttıkça stabil bir şekilde değer kazanıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bi 100 dolarlık alsak olmazsa Stablecoin ama nereden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 cryptsyden alabilirsin yalniz siteleri ökuz gibi yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Korax said: abi her altcoinin o potansiyeli var ama iste scamleniyo, 1mi olan ibnenin biri gelip 100k dolar basiyo cat artiyo millet saniyoki firladi. Giriyolar, bi sure yukseliyo market cap. O sirada 100k basan ibne degeri 500k olmus olan coinlerini bi cikariyo, hop arkasindan panic sell, balon gibi kaliyo. Sonra satacak adam bulamiyosun degeri duse duse paran eriyo lol ltc'de bile panic sell oluyor. 90k coini olan bi adam var mesela sell wall çekip duruyordu pazartesine kadar. ki böyle 3-4 kişi daha vardır üst üste bunlardan 2 dump gelse tepetaklak aşağı iner gene. 25-30 dan toplayanlar bize bu kadar kar yeter diyip inişe destek oluyor. baya volatil şuan btc gibi değil. zaten bence bu diffuculty'de 40+$ direk overpriced şuan için. 30-33 normal değeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 altcoinlerin güzelliği mevcut difficultysinden 1 aylık zaman diliminde fiyatı nereleri bulur nerede kalır onu kestirebiliyor olmanız. şu an sbc azıcık overpriced mesela, ama böyle giderse yakın zamanda çok değerlenecek. mine endeksi 100 coin/day / 1000 kh/s altına düştü bile çünkü. difficulty artacaktır bu da coinin değerlenmesi demek. coinin değerlenmesi de minerları yönlendirecek difficulty daha da artacak. sonuç olarak değerlenmesi kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar