RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 konusulacak neyi var anlamadim ? guvenilmemesi gerektigini herkesin bildigine inaniyorum. bir yil icerisinde zaten ulkeler kendi exchangeini kurar.o sekilde monitor ederler diye dusunuyorum bu arada. Bir olasilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi aynı sayfada yazdın, neyse gereksiz bir argüman. eğlenelim, kazanırken tadını alalım. haydi yavrum 40! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya tabiki de, bugun var yarin yok'a kadar indirgenemez durum onu kast ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bingildak said: ayrıca uzun vadeli al bekle yapmak için iyi bir yatırım aracı değil. yarın forbeste bir yazı çıkar coinleriniz pul olur, ülkeye geri bile sokamazsınız. bkz. btc-e'den günlerdir parasını alamayan insanlar. 40k dolar bekleyen var 20 günü aşkındır, adamlar ticketlara yanıt bile vermiyormuş. aynısı size olabilir, 20 btc ile yatarsınız accountınız silinmiş olarak uyanırsınız, ağlayacak yer olarak ancak paticik forumlraını bulursunuz başka kimse silklemez. FORBESTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben olayı çözdüm arkadaşlar ama kimseye söylemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sadece forbes okurum bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Xaenin said: bingildak said: ayrıca uzun vadeli al bekle yapmak için iyi bir yatırım aracı değil. yarın forbeste bir yazı çıkar coinleriniz pul olur, ülkeye geri bile sokamazsınız. bkz. btc-e'den günlerdir parasını alamayan insanlar. 40k dolar bekleyen var 20 günü aşkındır, adamlar ticketlara yanıt bile vermiyormuş. aynısı size olabilir, 20 btc ile yatarsınız accountınız silinmiş olarak uyanırsınız, ağlayacak yer olarak ancak paticik forumlraını bulursunuz başka kimse silklemez. FORBESTE telefonu açsana ufaklık yada açmazsanda gelirken 1 litrelik ice tea şeftali alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 rıza efendi iki ekmek bi süt deseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 43.5 görse de tamamen nakite geçsem ya, ölücü gibi sinsice yatsam şöyle 25-35 semalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi su ltc nin tek ve enbuyuk sorunu btc-e ya... bir exchange destegi 75 ustune patlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mtgox ocakta açacak büyük olasılıkta desteği o zaman kadar birkaç kere daha dip yapar, sonra follow your dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 evet aynen oyle cevap vermisler bir kac kisiye , ocakta diyor millet. zaten mtgox un destek vermesi demek geri kalan hepsinin destek vermesi demek API sagladiklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Katiliyorum, netekim ben de bunun bi anda patlayacagini sanmiyorum. Bi cok kurum ve ulke tanidi artik enazindan btc'yi. Su da varki, bi cok insan tarafindan bu is kolay para kazanma ya da 100 dolar atiimde 200 yaparim belki la yolu olarak göruluyor ve kurulumu itibariyle insanlar buna para yatirdikca bitmeyecek bisey. 10 milyon adam aha bitti kacin dese, diger 5 milyon bunlarin sattiklarini alip degeri yukselttiginde bu sefer giden 10 milyonun yarisi dönecek aha kar var diye, yeni girenler olacak vesaire. Devletler daha p2p paylasima engel olamiyo, kaldiki buna engel olabilsinler. Tek sorun bence de araci kurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esh said: rıza efendi iki ekmek bi süt deseydin bari çok soğuka bi dışarısı çıkamazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 RaidenXelRu said: evet aynen oyle cevap vermisler bir kac kisiye , ocakta diyor millet. zaten mtgox un destek vermesi demek geri kalan hepsinin destek vermesi demek API sagladiklari icin. Abi mtgox midas dedikleri yeni altyapiya gecerek anlik 500k olan islem sayilarini fazlasiyla yukselticekler, suan acmamalarinin sebebi o imis. Temmuzdan beri dönen mevzu bu. Enson artik 1 ocak itibariyle geciyoruz demisler artik nekadar dogru bilemiyorum. O degil diger coin'lere de yer vericez demis herifler ama ayni andami gelecekler yoksa sonrami emin degilim. Su ya da bu, 1000 dolar atip unutabilecek durumunuz varsa atin unutun bisure, altsatta keyifli illaki ama "tirt 3 gune patlar" cok bos bi arguman, btc'ye de öyle dediler herseferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 trollbox okurken gereğinden fazla eğleniyorum ya barrens chat ile kapışır çok rahat. adsasduhasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mine edilen işlemi bi yerlere satıyolar mı? araştırma kurumlarına devletlere falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 illuminatiye çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 açık kaynak kodlu zaten isteyen ulasabiliyor rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bugun 40i görur net ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hani server kiralama bedeli mi bu abi caktığımın şeyi neyin karşığı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben altın-para sisteminde kaldım emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 özel tuketim vergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 40. yetmez ama evet. 43,5. bekliyoruz. 39.8 3114.95132951 123975.06291449 WALL ATMA OÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bi çakıl da, LTC alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar