Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ayrıca uzun vadeli al bekle yapmak için iyi bir yatırım aracı değil.

yarın forbeste bir yazı çıkar coinleriniz pul olur, ülkeye geri bile sokamazsınız.

bkz. btc-e'den günlerdir parasını alamayan insanlar. 40k dolar bekleyen var 20 günü aşkındır, adamlar ticketlara yanıt bile vermiyormuş. aynısı size olabilir, 20 btc ile yatarsınız accountınız silinmiş olarak uyanırsınız, ağlayacak yer olarak ancak paticik forumlraını bulursunuz başka kimse silklemez.

FORBESTE
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

bingildak said:

ayrıca uzun vadeli al bekle yapmak için iyi bir yatırım aracı değil.

yarın forbeste bir yazı çıkar coinleriniz pul olur, ülkeye geri bile sokamazsınız.

bkz. btc-e'den günlerdir parasını alamayan insanlar. 40k dolar bekleyen var 20 günü aşkındır, adamlar ticketlara yanıt bile vermiyormuş. aynısı size olabilir, 20 btc ile yatarsınız accountınız silinmiş olarak uyanırsınız, ağlayacak yer olarak ancak paticik forumlraını bulursunuz başka kimse silklemez.

FORBESTE

telefonu açsana ufaklık
yada açmazsanda gelirken 1 litrelik ice tea şeftali alsana
Sosyal ağlarda paylaş

Katiliyorum, netekim ben de bunun bi anda patlayacagini sanmiyorum. Bi cok kurum ve ulke tanidi artik enazindan btc'yi. Su da varki, bi cok insan tarafindan bu is kolay para kazanma ya da 100 dolar atiimde 200 yaparim belki la yolu olarak göruluyor ve kurulumu itibariyle insanlar buna para yatirdikca bitmeyecek bisey. 10 milyon adam aha bitti kacin dese, diger 5 milyon bunlarin sattiklarini alip degeri yukselttiginde bu sefer giden 10 milyonun yarisi dönecek aha kar var diye, yeni girenler olacak vesaire. Devletler daha p2p paylasima engel olamiyo, kaldiki buna engel olabilsinler. Tek sorun bence de araci kurum.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

evet aynen oyle cevap vermisler bir kac kisiye , ocakta diyor millet.
zaten mtgox un destek vermesi demek geri kalan hepsinin destek vermesi demek API sagladiklari icin.

Abi mtgox midas dedikleri yeni altyapiya gecerek anlik 500k olan islem sayilarini fazlasiyla yukselticekler, suan acmamalarinin sebebi o imis. Temmuzdan beri dönen mevzu bu. Enson artik 1 ocak itibariyle geciyoruz demisler artik nekadar dogru bilemiyorum.

O degil diger coin'lere de yer vericez demis herifler ama ayni andami gelecekler yoksa sonrami emin degilim. Su ya da bu, 1000 dolar atip unutabilecek durumunuz varsa atin unutun bisure, altsatta keyifli illaki ama "tirt 3 gune patlar" cok bos bi arguman, btc'ye de öyle dediler herseferinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...