Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ben ilk başladığım zaman alıp bekleseydim şu an kazandığımdan çok daha az kazanmış olcaktım, iyi ki al-sat yapmışım diyorum o yüzden, becerebilene de öyle tavsiye ediyorum

beceremeyen alıp beklesin

bi de yatırım değil ki amacım, para kazanmak da en ön planda değil, vakit geçiriyorum, eğleniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca uzun vadeli al bekle yapmak için iyi bir yatırım aracı değil.

yarın forbeste bir yazı çıkar coinleriniz pul olur, ülkeye geri bile sokamazsınız.

bkz. btc-e'den günlerdir parasını alamayan insanlar. 40k dolar bekleyen var 20 günü aşkındır, adamlar ticketlara yanıt bile vermiyormuş. aynısı size olabilir, 20 btc ile yatarsınız accountınız silinmiş olarak uyanırsınız, ağlayacak yer olarak ancak paticik forumlraını bulursunuz başka kimse silklemez.
Sosyal ağlarda paylaş

niye al bekle diyosun abi o zaman?

neresi "yeter" noktası insan para kazanırken?

5 dolardan girdin 5 gün sonra 40 dolar oldu? orada "yeter" mi diyecek insanlar.

yapma gözünü seveyim. boş laflar bunlar.

şunu hiçbir şekilde "yatırım" amaçlı görmeyin, başından beri söylüyorum. bugün var, yarın yok.

enjoy while it lasts :

http://1.bp.blogspot.com/-mkw0Dx00sJ0/UY5vvxQtBXI/AAAAAAAAJZ0/jETU5HIIang/s1600/sloth-follow-your-dreams.gif
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu olayin ben oyle cat diye biticegine artik inanmiyorum. wall streetten bile yatirimlar var bu ise artik. kanada kendi coinini yapiyor , almanya para birimi olarak tanimis durumda, bundan 1 yil once supheci davransak okay dicem ama bence su anda isin rengi degisti. ha hala risk varmi kesinlikle var, ama dedigim gibi su anki durum olumlu olduguna inaniyorum, bir suru isletme destek vermeye calisiyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...