Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bir cogunuz 20 gün önce 100 ltc alıp bekleseydiniz büyük ihtimalle iniş çıkış takip ederek farmlamaya çalışmanızdan daha cok kazanacaktınız 1m$ ınız yoksa boşuna ugrasmayın dilimde tüy bitti bunlar artacak, artıyorda, bi sabredin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 buy/sell order totali önemsiz duvarlar önemli duvarı biri yemedikce veya sahibi kaldırmadıkca no go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 xaty said: ltc hacminin 3te 1'i bir kişiyse diye düşünceksek hiç oynamayalım, defolup gidelim evet hiç oynamayın alın ve bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 eğlencesi oynamakta abi at yarışı gibi yiiihaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 O bu değil bu btctürkteki denyolar ne zaman uyanacak acaba yurtdışı fiyatları ile denklendiğine hatta mtgoxu baz alarak daha ucuz olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben ilk başladığım zaman alıp bekleseydim şu an kazandığımdan çok daha az kazanmış olcaktım, iyi ki al-sat yapmışım diyorum o yüzden, becerebilene de öyle tavsiye ediyorum beceremeyen alıp beklesin bi de yatırım değil ki amacım, para kazanmak da en ön planda değil, vakit geçiriyorum, eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 btcturkteki denyolar dedigin senin benim gibi adamlar falan btc-e ile eşitlenmesi de gayet doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 beceri değil o, şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ayrıca uzun vadeli al bekle yapmak için iyi bir yatırım aracı değil. yarın forbeste bir yazı çıkar coinleriniz pul olur, ülkeye geri bile sokamazsınız. bkz. btc-e'den günlerdir parasını alamayan insanlar. 40k dolar bekleyen var 20 günü aşkındır, adamlar ticketlara yanıt bile vermiyormuş. aynısı size olabilir, 20 btc ile yatarsınız accountınız silinmiş olarak uyanırsınız, ağlayacak yer olarak ancak paticik forumlraını bulursunuz başka kimse silklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Fistan said: btcturkteki denyolar dedigin senin benim gibi adamlar falan btc-e ile eşitlenmesi de gayet doğal Sen misin lo yoksa o alttan alttan satan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 uzun vadeli değil zaten tüm riskleri önüne koyup "yeter" diyebileceğin bi yerde çıkmak olay sizin yaptıgınız doyumsuzluk ve insanoglunun yaratilisindan beri tek olumsuz özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 serjuhan said: Fistan said: btcturkteki denyolar dedigin senin benim gibi adamlar falan btc-e ile eşitlenmesi de gayet doğal Sen misin lo yoksa o alttan alttan satan?! ben geçenlerde 13btc sattım 2850 ye bugunde 2310 lira ortalamayla 11btc sattım bi etkim olmadigini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 niye al bekle diyosun abi o zaman? neresi "yeter" noktası insan para kazanırken? 5 dolardan girdin 5 gün sonra 40 dolar oldu? orada "yeter" mi diyecek insanlar. yapma gözünü seveyim. boş laflar bunlar. şunu hiçbir şekilde "yatırım" amaçlı görmeyin, başından beri söylüyorum. bugün var, yarın yok. enjoy while it lasts : http://1.bp.blogspot.com/-mkw0Dx00sJ0/UY5vvxQtBXI/AAAAAAAAJZ0/jETU5HIIang/s1600/sloth-follow-your-dreams.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 5 dolardan almışsın 40 görmüşsün daha ne istiyorsun orasını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi nvc'ye girdm 10 dolardan 5dk sonra 26 dolar oldu o an cıksam deli karda olcaktım, sonra 5 dk içinde yine dibi gördü. ben 14'ten cıktım korkudan. sonra ertesi gün 25 i gördü tekrar sonra 20 seviyelerinde hep. bu ders oldu işte bana daha dikkatli girip çıkıyorum >:D< bu da böyle bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi 5'den almış adam 5 günde 40'ı görüyorsa, 60'ı, 80'ı, 100'u bekler. insanın doğasında bu var. taş atıyorda kolu mu yoruluyor. kim para kazanırken "bu kadar yeter" diyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 o senin doyumsuzlugun ve sonucu hüsranla biter genelde kim diyor dediğin için burdasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi bu olayin ben oyle cat diye biticegine artik inanmiyorum. wall streetten bile yatirimlar var bu ise artik. kanada kendi coinini yapiyor , almanya para birimi olarak tanimis durumda, bundan 1 yil once supheci davransak okay dicem ama bence su anda isin rengi degisti. ha hala risk varmi kesinlikle var, ama dedigim gibi su anki durum olumlu olduguna inaniyorum, bir suru isletme destek vermeye calisiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 risk coinden çok aracılarda bence, btc e neyin nesi belli bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Fistan said: o senin doyumsuzlugun ve sonucu hüsranla biter genelde kim diyor dediğin için burdasın zaten ne yaptığını bilmeyen insanlar için geçerli. buradasın nerden? neredeymişiz? paticik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 her türlü olumlu bence de sistemi cok saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 çok boş konuşuyosunuz ya. btc-e'de 100 bitcoin'in var. yarın site açılmadı. 0'sın. bitti. şunun güvenirliğine inandığınız için bence saf insanlarsınız veya para bağladığınız için inanmak istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 police chief asks salary in bitcoin & gets approved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 konu ne zaman exchangelere geldiki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 merkezi bir sistem yok? exchange değilde neyi konuşucaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar