yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abooo BTC alınmaz olmuş artık.
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: mümkünse 25'e düşsün de bir dönelim 25-32 bandında saadet zincirinin akademik tanımlaması olmuş bu :) 25 den alıp 32 ye satcanda 32 den alanlar?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi bende 46'dan mal var, 32'den alanlar bana acısın
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben de kendimde yüksek var diyodum, 41 var en yüksek.. bu arada crypto-trade deneyen var mı? ltc düşük kalmış orda
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: abi bende 46'dan mal var, 32'den alanlar bana acısın yok abi, onu demiyom yane nereye kadar gider? hani bi mantığı yok, sonu yok. tamam, bende dahi herkes kazandı da şimdide 35-40dan alan herkes bekliyo, satan yok benim atladığım bişimi var, bilemiyorum
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ayrıca biri kaybedecek ki diğeri kazansın asdasd işin temelinde bu var
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hacme bakarsan 10 işlem yapılmış heralde LTCde bugün.
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 son bişi daha sorup kaçıcam totalde zibilyon çeşit coin oldu. paticoin (patentinin alan olmadıysa) uydursak ööle köşe olsak?
photographer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 btc-e'de 900 dolar iken btcturkte 2800-2950 arası geziyordu. şimdi neredeyse eşitlendi. BtcTurk farkı istiyoruz!
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi nereye gideceğini veya düşeceğini bilsen zaten para kaybetmezsin. beklenti 50 yönünde. ne zaman görür, görür mü bilinmez. ama btc ile paralellik gösterdiğini ve bu currencylere ilginin her gün arttığını var sayarsan trend artışı gösteriyor. btc bu işin altını olacaksa, ltc bu işin gümüşü olacak. yarın bir haber çıkar, major btc-e gibi bir site hacklenir veya içi boşaltılır. ltc'ler olur 5 dolar. bilemezsin.
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 photographer said: btc-e'de 900 dolar iken btcturkte 2800-2950 arası geziyordu. şimdi neredeyse eşitlendi. BtcTurk farkı istiyoruz! wow ah a döndü btc türk..
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 navyamphs said: son bişi daha sorup kaçıcam totalde zibilyon çeşit coin oldu. paticoin (patentinin alan olmadıysa) uydursak ööle köşe olsak? şimdi orçun yaptı diyelim patcoin tuttu fln niye bize hash dağıtsın ki zengin oldum ben za xd diye konu açar gider bence
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben bi kısmını zararına sattım düşüş sırasında, ama al-sat'tan kapattı zararı
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 serverı olup ufak bi kısmını p2poolinge ayırabilecek biri varsa ben destek veririm paticoin olayına, ya da düzgün başka bi isim her neyse. hatta 3-4 kişi girişsek böyle bi işe bitcointalkta yeni coin diye adamakıllı web sitesi koyup konu açan herkesin coinine ilgi oluyor. biraz tutulduğunda tek yapmak gereken demand gösterip exchange sitelerine eklemek sonra millet ya tutarsa diyip alıyor 50k 100k. öyle öyle değer kazanıyor. ama premined olmayacak. bizim tek kazancımız 5-6 kişi pool mining yapacak olmamız böylelikle sharelerle reject yeme oranımız düşük olarak en baştan düşük difficultyde bol bol coin olacak elimizde, zamanı gelince de zengin olacağız. client / web sitesi çok basit işler bir kaç kişi bir araya gelsek güzel olur bence.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 doruk ben girerim bu işe sen yetkili birine benziyosun
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 "sen yetkili birine benziyorsun" uahsdıahsdasd
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 45.saniye http://www.youtube.com/watch?v=ZPDO40yEvIA
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 31.5 - 20 bin dolarlık alış 32.0 - 18 bin dolarlık satış seems legit.
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bana da güven verdi. Bankada kredi kartı falan mı satıyor acaba? Sigortacı mı? :D
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 DoruK said: serverı olup ufak bi kısmını p2poolinge ayırabilecek biri varsa ben destek veririm paticoin olayına, ya da düzgün başka bi isim her neyse. hatta 3-4 kişi girişsek böyle bi işe bitcointalkta yeni coin diye adamakıllı web sitesi koyup konu açan herkesin coinine ilgi oluyor. biraz tutulduğunda tek yapmak gereken demand gösterip exchange sitelerine eklemek sonra millet ya tutarsa diyip alıyor 50k 100k. öyle öyle değer kazanıyor. ama premined olmayacak. bizim tek kazancımız 5-6 kişi pool mining yapacak olmamız böylelikle sharelerle reject yeme oranımız düşük olarak en baştan düşük difficultyde bol bol coin olacak elimizde, zamanı gelince de zengin olacağız. client / web sitesi çok basit işler bir kaç kişi bir araya gelsek güzel olur bence. Bombilo ugrasiyo bu isle, enazindan mining pool acildi suanda. Paticoin olayi olurmu olmazmi bilemiyorum ama mantiksiz degil hani.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ne paticoin'i abi, neyin kafasını yaşıyorsunuz sadasd amaç nedir yani?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://coinmarketcap.com şöyle bişey buldum.
Öne çıkan mesajlar