bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi tek btc-e'de durum böyle ama global ltc pazarında böyle bir sıkıntı yok. pazara 2. - 3. whale gerekiyor. bu küçük balığın baş edeceği şey değil. imkb'de olduğu gibi whalelar ne zaman birbirini silkmeye başlarsa küçükler etrafta yemlenir asdasd. şu an adam "SAHİBİ GELDİ LAN" modunda http://galeri3.uludagsozluk.com/124/ka%C3%A7%C4%B1n-lan-ka%C3%A7%C4%B1n-sahibi-geldi_212025.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 BTC komisyoncusu nasil olunuyor. İyi potansiyel gördüm o işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: http://galeri3.uludagsozluk.com/124/ka%C3%A7%C4%B1n-lan-ka%C3%A7%C4%B1n-sahibi-geldi_212025.jpg abi.... ben niye görmedim bunu daha önce sadasdfafadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi paypalla kod satıcamda. tırsıyorum yetkisiz işlem, desput falan millet parasını geri alır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 btc 998deki walldan sekti gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 imama boşver abi bu işleri gel sen tavuk çiftliği kur elinin altında sıcak yumurtan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 imamizer said: abi paypalla kod satıcamda. tırsıyorum yetkisiz işlem, desput falan millet parasını geri alır diye. Düzgün dökümente et, takibini iyi yap. Paypal'e gönderirsin öyle bi durum olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yetkisiz işlemde yok öyle bir şey, proxy paypal e gir yolla, yetkisiz işlem bas sonra usual ip ile. tek kabul ettikleri savunma, alıcı adına kargo gonderim kodu ve teslim edildiği bilgisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi koinim.com yalan dolan ya. 2495ten alış emri gördüm. btcturkten coin aktardım. 2495ten satmayı denedim olmadı, 2490'dan da olmadı. bildiğin göstermelik yüksek fiyat yazmışlar, süs gibi duruyor. http://i.imgur.com/NrZwgtj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 koinim ne ya, ismi yanlış bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ahahahskjfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Nmc sahlandi gidiyor btc 1200 gogogogo ltc krarsa sınırı 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc ördü yine duvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Somon said: yetkisiz işlemde yok öyle bir şey, proxy paypal e gir yolla, yetkisiz işlem bas sonra usual ip ile. tek kabul ettikleri savunma, alıcı adına kargo gonderim kodu ve teslim edildiği bilgisi. ödemeyi kartla almıcam. paypal hesabı olanlardan alıcam onun seçeneği var. yani paypal bakiyesinden veya paypala kayıtlı karttan ödeme yapabilecek. ürün zaten koruma kapsamında değil dediğim gibi. yani dijital ürün ve gönderi bilgisi kargo bilgisi girilemeyecek birşey. yinede işte tırsıyorum. aranızda paypal ile satış yapan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 oha yalnız 9-10 dk'da yatırdı parayı koinim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 btce 1000ken 2800 du turk simdi 2350 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yok abi paypal öttürüyor. parayı swift ile düşük fiyattan btc-e ye soksan ve %10 komisyonla satsan bile. paypal kesintisi + çekerkenki kur farkı falan 4 binlira için 50-100 lira bişey bırakıyor bırakmıyor. başımı ağrıttığıma değmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 btc pump baya sağlam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 imamizer said: Somon said: yetkisiz işlemde yok öyle bir şey, proxy paypal e gir yolla, yetkisiz işlem bas sonra usual ip ile. tek kabul ettikleri savunma, alıcı adına kargo gonderim kodu ve teslim edildiği bilgisi. ödemeyi kartla almıcam. paypal hesabı olanlardan alıcam onun seçeneği var. yani paypal bakiyesinden veya paypala kayıtlı karttan ödeme yapabilecek. ürün zaten koruma kapsamında değil dediğim gibi. yani dijital ürün ve gönderi bilgisi kargo bilgisi girilemeyecek birşey. yinede işte tırsıyorum. aranızda paypal ile satış yapan oldu mu hiç? yahu diyorum ya birkaç gün önce konu açtım, aynısı başıma geldi, dijital ürün sattım, ödemeyi bakiyesinden yaptı ve itiraz etti. hesap bloke oldu benim bakiye - ye geçti. boşuna iş alırsın bşaına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ya bişey soracam, mastercard bi kartım olursa işlemlerim ne kadar rahatlayacak? Ona göre haftaya ek hesap açıp kart çıkarıcam eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Somon said: imamizer said: Somon said: yetkisiz işlemde yok öyle bir şey, proxy paypal e gir yolla, yetkisiz işlem bas sonra usual ip ile. tek kabul ettikleri savunma, alıcı adına kargo gonderim kodu ve teslim edildiği bilgisi. ödemeyi kartla almıcam. paypal hesabı olanlardan alıcam onun seçeneği var. yani paypal bakiyesinden veya paypala kayıtlı karttan ödeme yapabilecek. ürün zaten koruma kapsamında değil dediğim gibi. yani dijital ürün ve gönderi bilgisi kargo bilgisi girilemeyecek birşey. yinede işte tırsıyorum. aranızda paypal ile satış yapan oldu mu hiç? yahu diyorum ya birkaç gün önce konu açtım, aynısı başıma geldi, dijital ürün sattım, ödemeyi bakiyesinden yaptı ve itiraz etti. hesap bloke oldu benim bakiye - ye geçti. boşuna iş alırsın bşaına neyse vazgeçtim zaten. yeterince karlı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc de kar yapan satsin 33 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc artıyor çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hiç ltc'm yok ama şu topicteki ltc'lileri düşününce mutlu oldum pump'ı gördüğümde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Koinim'e bir soru sordum: said: Merhaba, Sitenize bitcoinlerimi aktarıp, siteniz üzerinden işlem yürütmek istiyorum ancak sitenizin hacmi cidden çok düşük. Bu konuda bir planınız var mı? Bunun yanında şirket Türkiye merkezli mi? Yani eğer öyle ise bizim her türlü hesap hareketimizi Türkiye Cumhuriyeti yetkili mercileri istediği takdirde vereceksiniz demek oluyor ki, bu da bitcoin olayının mantığına ters. Saygılarımla Cevap: said: Merhabalar, Bildiğiniz üzere sistemimiz henüz tam üye alımına açılmadı. Halen sadece davetiyesi olanları üyeliğe kabul ediyoruz. Sistemimiz ve piyasa yeterli olgunluğa ulaştığında davetiye ile alım kapanacak ve herkes üye olabilecek. Bu noktada alış/satış derinliği istenen noktaya gelecektir. Evet şirketimiz Türkiye Merkezli ve Türkiye'de geçerli olan yasalar altında işliyor. Şirketimiz bitcoine geçiş aracı olarak işliyor. Zaten devlet denetiminde olan banka hesabınızdaki paranızı bitcoin'e çevirmenizi sağlıyoruz. Bu açıdan aslında Bitcoin'in savunduğu ve desteklediği felsefeye geçişi bizim üzerimizden yapmış oluyorsunuz. Bitcoin'e çevirdiğiniz değerin üzerinden yapacağınız diğer işlemlerin Koinim ile bir bağlantısı kalmıyor ve tamamen Bitcoin protokolüne geçiyorsunuz. Bu sebeple biz Koinim'i Bitcoin mantığına ters olan bankacılık sisteminden Bitcoin sistemine geçir aracı olarak görüyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz, saygılarımızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar