Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik: Şubat/Mart 2014 Celp Dönemi

Goering

Öne çıkan mesajlar

Ben de bot almadim zere benim ayak 48-49 kaliba gore degisiyor ama askeri malzeme satan yer bulunur genelde 50ye kadar numara oluyor ama 2 ya da 3 cift olur senden once buyuk numarali adamlar giderse kapar tabii dedi kismet artik.

Sabahtan Ankaradan cikacagim araba ile gelecegim zaten ben de aldim bir kac sey ozellikle camasir olarak topladim diger seyler cokta fifi yani. Ben esas sey sormak istiyorum unuttum onu beniim heyet raporum fln var belimde disk kaymasi oldugu icin bunu goturmeli miyim? Hos 2 senede bir fln yokluyor arada o kadar normalde hic engel teskil etmiyor ama isime yararsa alayim mi yanima?
Sosyal ağlarda paylaş

Herseyi ordan veriyorlar diye dusunmeyin, benim tugay 2 don falan verdi okadar. Kantinde de bisi yoktu satin alacak. Gittiginiz yere ve o yerin o anki durumuna gore degisiyo hersey. Benim safak 34 gelirken aldigim atletler bitmedi hala vernel kokulu :) hos evi hatirlatiyor duygulaniyor insan :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Atarsa 67.. 354. kısa dönemleri artık aramızda görmek istiyoruz. Askerlik çok gereksiz. Gelmemenizi tavsiye ederim. 4 ayda 400 farklı adam tanıdım gerçi farklı bi hayat tecrübesi geriye dönüp baktığında ama.. gerek yok yani. olmasa da olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...