DareJedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ben de bot almadim zere benim ayak 48-49 kaliba gore degisiyor ama askeri malzeme satan yer bulunur genelde 50ye kadar numara oluyor ama 2 ya da 3 cift olur senden once buyuk numarali adamlar giderse kapar tabii dedi kismet artik. Sabahtan Ankaradan cikacagim araba ile gelecegim zaten ben de aldim bir kac sey ozellikle camasir olarak topladim diger seyler cokta fifi yani. Ben esas sey sormak istiyorum unuttum onu beniim heyet raporum fln var belimde disk kaymasi oldugu icin bunu goturmeli miyim? Hos 2 senede bir fln yokluyor arada o kadar normalde hic engel teskil etmiyor ama isime yararsa alayim mi yanima? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 al al patates soyarsın eğitime çıkmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Herseyi ordan veriyorlar diye dusunmeyin, benim tugay 2 don falan verdi okadar. Kantinde de bisi yoktu satin alacak. Gittiginiz yere ve o yerin o anki durumuna gore degisiyo hersey. Benim safak 34 gelirken aldigim atletler bitmedi hala vernel kokulu :) hos evi hatirlatiyor duygulaniyor insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yarın gece 12de kütahyaya gitmek üzere yola çıkıyorum arkadaşlar hadi hakkınızı helal edin. bakalım askerlik nasıl bişeymiş acemilikten sonra bir yazarım artık http://www.youtube.com/watch?v=UJbqMuK1doA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Askerlige koyim, gelmeyin olum... 110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Son 2 pazartesim sonra özgürüm, evet askere gelmeyin ayrica :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 biter mi be naaptınız abi adam mı öldürdünüz hayırlı teskereler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Acaip kekmis askerlik bea kilo almadan bitse bari. 3 gunluk istirahatide aldim sanki is yapiyormusuz gibi usta birligi nasil gececek bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben mayısta 12 ay geliyorum ehah fazla kirletmeyin oraları bize temizletmesinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Atarsa 67.. 354. kısa dönemleri artık aramızda görmek istiyoruz. Askerlik çok gereksiz. Gelmemenizi tavsiye ederim. 4 ayda 400 farklı adam tanıdım gerçi farklı bi hayat tecrübesi geriye dönüp baktığında ama.. gerek yok yani. olmasa da olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 beyler yolun sonu bombok bir yere çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ş 105 aasansörle inmedik 355leri büyüük özlemle bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Aynen 105 Tam bu kadar olsaymis kararinda olacakmis aslinda. Bana yetti bu kadar hehe... Haftaya bi evciye cikayim. Ayik olun gencler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Benim 220 :) memur gibi askerlik yapıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 patide uzun dönem yapıcak olan kalmamış herhalde mayıs 2014 için başlık açmamış kimse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Yemin ederim askerim su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Havacilik guzelmis ya 10 kisilik koguslar fln acemilik temizdi bakalim diyarbakir 8. Ana jet ussune gidiorm cavus olarak eve geldim dun yarin sabahtan birlige teslim olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Ve son 1 hafta artık :). Törenci görünümlü komando olarak yaptığımız askerlik bitiyor sonunda. 353.KD güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Dun itibariyle Spark ile beraber yeminizi ettik onumuzdeki maclara bakacagiz. Adami koca alayda bulabilir miyim diye dusunurken ayni boluge dustuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Pimi çekilmemiş bomba bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Hea ya askeriye çok şey kattı bana bomba oldum, kardiyolog oldum, hightower oldum. Asker hariç her boka benzedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 353 olarak 7 gün sonra kurtuluyorum ben. Kalanlara sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Sonunda özgürüm darısı başınıza 354ler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 helal tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Luriel said: Sonunda özgürüm darısı başınıza 354ler. :) al benden de o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar