Churel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Gideceğin yere bağlı izin, vermezse vermez keyfine kalmış ama alırsın büyük ihtimal. 2 gün alamayabilirsin daha fazla verirler. Rütbe konusu da tamamen oraya bağlı er kalıp er de bitirebilirsin, bi dolu kısa dönem var ise. Genelde acemilik bitince onbaşı, askerlik bitmesine 1 ay falan kala çavuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 facebook grubunda sülüs alan olmuş mesela bugün said: Sülüsü aldım. Adana'dayım, kısa dönem İstanbul/Maltepe 2. Zırhlı Tugay - 03.01.13 sevk tarihim, 2 gün yol verdiler 06.01.13 tarihinde teslim ol dediler, 111 TL yol harcı verdiler. Bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 http://i.imgur.com/KvmvKdU.png şimdi benim kafa iyice gitti milletle konuşa konuşa. ben martın 19'u ve 21'i arasında gidip belgemi aldığımda kesin tarihle söyliyicekler fakat bu kesinlikle martın 19'u ve 21'i arasında olucak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqxcubEZ2zCzdDVzVUdnNmNva2dZa1ExOWhXWXduQ0E&usp=sharing 25 kisi var DH ekibinden Kastamonuya giden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 monoscope 19 undan önce alman lazım belgeni. evet 19 -21 arası olacak o tarihte yazan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kastamonu baya dolu ya ekşüsözlük falan, jandarma spamlemişler. ama çankırıya giden sayısı 1 ve o da benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ben de Mart olmasindan dolayi keyifsizdim ama Jandarma + fena yerler cikmayinca vardir bunda da bir hayir dedim suan gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 eskisehire gelen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi ben çok keyifsizim Çünkü ÇANKIRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 353. Kd havaci olarak Kütahya da tek haneli boluklere duserseniz bittiğinizin resmidir diyebilirim. 5. Bolukten 2 hafta once yemin ettim. Sikintili yani. Carsiya cikinca daha detayli yazarim. Bu arada benim usta birliginde 15 kd. var. 10 er 5 cavus, ben de erim. Er bitiricem. toplamda 2500 kisiden 600 kisi falan cavus oldu. Sinav test falan hikaye. Bosa kasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 wastyrx said: Acemilik İzmir Usta birliği Belçika shape Hadi görüşürünk gençler oha shape. mezuniyet nedir? toefl falan mi verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 monoscope said: http://i.imgur.com/KvmvKdU.png şimdi benim kafa iyice gitti milletle konuşa konuşa. ben martın 19'u ve 21'i arasında gidip belgemi aldığımda kesin tarihle söyliyicekler fakat bu kesinlikle martın 19'u ve 21'i arasında olucak değil mi ? muhafız = nöbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 farkettim onu arkadaşta söyledi 8-10 saat nöbet tutarsın dedi. o da iskenderunda yapmış askerliği benimle aynı vasıfta gerçi onu masa başına geçirmişler nasıl olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. ben bugün sülüs almaya gittim alamadım salı günü gel dedi aptallar onların yüzünden işlerim uzuyacak sevk tarihim 3 ile 7 şubat arası. ben 3 ünde filan gitsem sülüs almaya olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sülüs ne ya, almasan daha iyi sanki onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 izmir bornovaya düşen var mı acemilik 57. topcu tugayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Benim bi arkadaşa da ora çıkmış galiba, facebook'ta gördüm birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Negzel lan kimseye doğu çıkmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 HeR AnANıN OğLu AsKeR OlUr AmA, HeR KıZıN SeVgLiSi HaVaCı OLAMaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 VAY BE . mastera kanmasaydım bende şimdi oralarda olcaktım. hayırlı tezkereler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ısparta eğirdir komando birliği usta birliği hakkari yüksekova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 elesso said: olum kandıra çok kötü diyolar lan, varmı bilgisi olan asdf. yakın yer diye sevinmiştim ama bi tane iyi yorum okumadımKandıra marmara bölgesi içindeki en pis birlik, oradaki uzun dönem erlerin hepsi ayrı bela. Kendine dikkat edersen sorun olmaz ama, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Acemilik kastamonu'ya gidenler rahat eder. Bizi bir kere koşturdular o da koşmadık demeyelim diye. İstanbul İl jandarmaya düşenler il jandarma güzel gibi gelecek ama ilçelere kaçmaya bakın. İl jandarmada gündüz iş veriyorlar gecede nöbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi çankırıya türkiyede bi ben düştüm sanırım. batman gibi takılcam şehirde tek başıma adalet savaçısı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Iste bunlar hep quantum verdin evrene negatif enerjini sana geri donuyor simdi. Edit: DH de var bir kisi ama 1.celp gidiyor senden once deneyimlemis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar