Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 burdan yakalım, gidiyorum ben de: bedelliye 30k gömmek yerine, gömcem 30k'yı NMC'nin dibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Goering said: burdan yakalım, gidiyorum ben de: bedelliye 30k gömmek yerine, gömcem 30k'yı NMC'nin dibine. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben de gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 15k TL olacak dendi bir ara. Yaş için de 25. İşi gücü olmayan adam gitsin bence de kısa dönem ise. 15K para değmez 5 ay için ödemeye. 30K hiç değmez. İşi olan insan için değişir durum. Geldiğinde aynı işi bulamama durumu olursa veya zaten askerlik zarfında alamayacağı maaş bedelliye denk geliyorsa gitmenin manası yok. Boşa zaman kaybı. Not: Zengin olanlar hiç düşünmesin ne olursa olsun ödesin bedelliyi. Kafayı kırabiliyorsun askerde. Riske gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nisandan beri işsizim, yatırım falan işlerinde pek mükemmel gidemedim hırsım yüzünden. gidip az köreleyim diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bende gidiyorum. bu sınıflandırma falan yapacaklarmış aralık ayı içerisinde bir gün transkript ile birlikte şubeye gel dediler. 12 ay çıkarsa gg olabilir yada o da fena değil aslında ama bilemiyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Abi moralini bozmak gibi olmasın uzun dönem direkt gg. Varsa paran 12 ay için bedelli yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Beyler işlemleri yapmak için gitmeye başladınız mı ? Merak ediyorum 1 aya yaydılarsa kalabalık nasıl olur. Ben gelcek hafta çarşamba falan bi şansımı deniycem halıcıoğlunda bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o zaman yeri gelmişken; Ben mi gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Valla hiç sıra yok biz bugün gittik ama işlemleri yapamadık haftaya almaya başlayacağız bu hafta denetim var yoğunuz dedi tabi bu gittiğimiz askerlik şubesi ile alakalı bir durum. Antalya için böyle durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ankara da 1 saatte bitirdim işimi. O da şube başkanı yoktu 20dkya yakın onu bekledim o yüzden. Yalnız kısa ile uzun arasında bana göre çok fark yok tabi işi hazır olan için kısa dönem güzel ama zaten 6 ay öldürüp para alamamaktansa bir 6 ay daha askerlik yapıp aylık 4000-5000TL maaş alıyormuş gibi düşünmek daha sağlıklı. İşi hazır olmayan için konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 4-5k alabiliyomu uzun dönem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 3.5k filan değil mi maximum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 2500-3500 arası oluyor zaten benim orada belirttiğim kısa dönemde hiç almayacağın parayı uzun dönemde de almamış gibi düşününce fazladan yaptığın 6 ay 2500-3500 neyse x 2 gibi düşünülebilir şeklinde idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DareJedi gerçekten kendini inandırmak için yapmış olduğun bu hesaba hayran kalmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Cok sukur uzun donem cikmayacaktir bana ben cikan olursa diye teselli etmeye calisiyorum. Kaldi ki gayet mantikli bir hesap kisa donem gidip donup bir baltaya sap olamayacak adam bence uzun donem gitsin en azindan elinde kendi icin bir parasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bi dakka beyler bi dakka bi dakka BEN Mİ GİDEYİM? BEN Mİ TUTAYIM? HAYIRDIR YANİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DareJedi said: Cok sukur uzun donem cikmayacaktir bana ben cikan olursa diye teselli etmeye calisiyorum. Kaldi ki gayet mantikli bir hesap kisa donem gidip donup bir baltaya sap olamayacak adam bence uzun donem gitsin en azindan elinde kendi icin bir parasi olur. 6 ay fazladan kalacağına iş bulur o sırada. zaman kaybetmez. psikolojisini bozmaz ve 100 erkekle 1 sene geçirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 O 6 aylik zaman ona 5000-6000TL maas verecek ise tabiki neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abicim ne 6000 maaşı. hayır o mantığın o kadar yanlış ki nasıl anlatsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 edirne civarlarına gideceklere tavsiyem kesinlikle vücuda yapışan içlikler ve düzgün bir kar maskesi alın, sınıra giderseniz direk donarsınız, nem kollardan içeri giriyor o derece... sınıra düşme ihtimaliniz var, düzgün, küçük, cebe girecek bir fener alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya bi kere hangi şehirde uzun dönem yapcağın belli değil. ailenden sevdiklerinden 1.5 sene uzakta, sıkıcı bir şehirde niye durasın para için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 teseka sana 6bin verecek ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 12 aylık astteğ. doğu maaşı 2400 liraydı en son. tabi ilk 3 ay acemi olduğunuz için 250 lira gibi bişi alıyosunuz. sonraki 9 ay 2400 lira alıyosunuz. bide acemilikten usta birliğine giderken 6000 lira civarı tazminat alıyosunuz. 12 aylık astteğ. batı maaşı 1500 lira civarı. aynı şeyler batıda da geçerli yine 9 ay alıyosunuz bu maaşı ve usta birliğine giderken tazminat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar