Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale Başladı - Ne Alıyoruz?

aente

Öne çıkan mesajlar

Full pack derken kastın nedir ? Bioshock infinite+ DLc ler mi yoksa bioshock 1 +2 + infinitemi?
bioshock 1 +2 + infinite amazonda14.99$ http://www.amazon.com/gp/product/B00DOD0TZG?pf_rd_p=1681357142&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1956ZPPQ1W745HKW4XPX&ref_=acs_ux_tl_1_3_t_Nov21
@serhater amazonda paypalla ödeme yok , kredi kartı kullanabilirsin.Ayrıca dead island serisi hariç diğer oyunlar steame eklenebiliyor steam keyivarsa ( origin /uplay olan oyunlarda var , o yüzden yazdım ).
Zaten biz alıp eklediğimize göre sorman gereksiz.
kami said:

korsan olarak bitirmiştim ama oyunun mükemmelliğinden şöyle full pack bioshock bundle tarzı bir şey alasım var ne zamandır bekliyordum uygun fiyatları
Sosyal ağlarda paylaş

O oyunu muhtemelen hesaba ekleyemeyeceksin aldı isen , almadı isen alma.Evet o RU/CIS fakir edition doğu avrupa bölgesi demek , eklersen banlanman büyük ihtimal .Valve artık sıkı takip ediyor bu konuyu.
gleoddyn said:

o değil de siz söyleyince kıllandım. account managment kısmında Saints Row IV (RU/CIS) diye yazıyor pislik çıkmaz herhalde di mi? rusça falan dili ise sıçtım.
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

tamam da ben azerbaycan'da yaşıyorum ve bir şey alırken buranın zımbırtısını gösteriyor bana. ne yapabilirim ki?

jagd said:

Steam hesabını azerbeycandaykenmi açtın?

nerde açtığının bir önemi olmaması lazım. ne yani, 2 hesap mı kullanacak oraya yerleşti diye? alnını karışlarım öyle steam'in ben. hasdufaasudfha.

vpn kullanarak alsa problem olabilir ama oraya yerleşmiş işte adam. steam'e ne bundan?
hayır hatta adam tatil için gitmiş olsa bile alabilir sonuçta, indirimi kaçıracak mı başka ülkede diye?
Sosyal ağlarda paylaş

ya takaslarda baya yoldum ben milleti zamanında, 5-6 mythic vardı baya güzel onlar anında kapıldı mesela 2-3 dolar civarında onun dışında 15 tane falan rare vardı güzellerinden yine. onun dışında ıvır zıvır şeyler sattım hep 10 cent 50 cent aralığında. mesela saçma sapan koleksiyon kartları vardı farklı oyunlardan hepsi satıldı 10-15 centten. ama dota itemleri süper sattı yani :D

tf2 itemleri bile 20 centten falan satılıyo 2-3 sene önce oynuyordum ordan kalma itemler ahah
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:

Full pack derken kastın nedir ? Bioshock infinite+ DLc ler mi yoksa bioshock 1 +2 + infinitemi?
bioshock 1 +2 + infinite amazonda14.99$ http://www.amazon.com/gp/product/B00DOD0TZG?pf_rd_p=1681357142&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1956ZPPQ1W745HKW4XPX&ref_=acs_ux_tl_1_3_t_Nov21
@serhater amazonda paypalla ödeme yok , kredi kartı kullanabilirsin.Ayrıca dead island serisi hariç diğer oyunlar steame eklenebiliyor steam keyivarsa ( origin /uplay olan oyunlarda var , o yüzden yazdım ).
Zaten biz alıp eklediğimize göre sorman gereksiz.
kami said:

korsan olarak bitirmiştim ama oyunun mükemmelliğinden şöyle full pack bioshock bundle tarzı bir şey alasım var ne zamandır bekliyordum uygun fiyatları

tüm oyunlar + bioshock infinitenin tüm dlcleri. hatta tüm oyunların tüm dlcleri filan ne çıkardılarsa hepsini tek paketten ucuza almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...