kami Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bioshock infinite alınır mı steamden ne diyorsunuz. korsan olarak bitirmiştim ama oyunun mükemmelliğinden şöyle full pack bioshock bundle tarzı bir şey alasım var ne zamandır bekliyordum uygun fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Full pack derken kastın nedir ? Bioshock infinite+ DLc ler mi yoksa bioshock 1 +2 + infinitemi? bioshock 1 +2 + infinite amazonda14.99$ http://www.amazon.com/gp/product/B00DOD0TZG?pf_rd_p=1681357142&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1956ZPPQ1W745HKW4XPX&ref_=acs_ux_tl_1_3_t_Nov21 @serhater amazonda paypalla ödeme yok , kredi kartı kullanabilirsin.Ayrıca dead island serisi hariç diğer oyunlar steame eklenebiliyor steam keyivarsa ( origin /uplay olan oyunlarda var , o yüzden yazdım ). Zaten biz alıp eklediğimize göre sorman gereksiz. kami said: korsan olarak bitirmiştim ama oyunun mükemmelliğinden şöyle full pack bioshock bundle tarzı bir şey alasım var ne zamandır bekliyordum uygun fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 game of the year tarzı bişey çıkana kadar bekle bence. illaki ileri tarihte tekrar indirime girer tabii ne kadar ileri tarih onu bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 onun gold edition olup da indirime girmesi 2014-2015'i bağlayan yılbaşına olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 saints row 4 10 dolara alınır mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Oha 10$ mı? Anında yapıştırıyorum. Edit: 20'ymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Nerde 10$ ? basalım paraları hemen :P gleoddyn said: saints row 4 10 dolara alınır mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 baldurs gate 2 50 cente insede alsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hakkaten nerde 10$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ulan azerbaycan'dayım diye bize gariban tarifesi çekiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Azerbaycanın nesi gariban yav,asıl o fiyatlarla tr de satması lazım steamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 o değil de siz söyleyince kıllandım. account managment kısmında Saints Row IV (RU/CIS) diye yazıyor pislik çıkmaz herhalde di mi? rusça falan dili ise sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 O oyunu muhtemelen hesaba ekleyemeyeceksin aldı isen , almadı isen alma.Evet o RU/CIS fakir edition doğu avrupa bölgesi demek , eklersen banlanman büyük ihtimal .Valve artık sıkı takip ediyor bu konuyu. gleoddyn said: o değil de siz söyleyince kıllandım. account managment kısmında Saints Row IV (RU/CIS) diye yazıyor pislik çıkmaz herhalde di mi? rusça falan dili ise sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 tamam da ben azerbaycan'da yaşıyorum ve bir şey alırken buranın zımbırtısını gösteriyor bana. ne yapabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Steam hesabını azerbeycandaykenmi açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 gleoddyn said: tamam da ben azerbaycan'da yaşıyorum ve bir şey alırken buranın zımbırtısını gösteriyor bana. ne yapabilirim ki? jagd said: Steam hesabını azerbeycandaykenmi açtın? nerde açtığının bir önemi olmaması lazım. ne yani, 2 hesap mı kullanacak oraya yerleşti diye? alnını karışlarım öyle steam'in ben. hasdufaasudfha. vpn kullanarak alsa problem olabilir ama oraya yerleşmiş işte adam. steam'e ne bundan? hayır hatta adam tatil için gitmiş olsa bile alabilir sonuçta, indirimi kaçıracak mı başka ülkede diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yoo steam hesabımı çok önceden aldım, ama bir şey satın alırken zaten bulunduğun ülkendeki adresini ve şu anda o adreste yaşadığını tikliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben türkiyede açtım şuan polonyada'yım şöyle oluyor: ilk açtığımda steami para birimi dolar oluyor ancak belli bi süre store da gezinirsem ansızın euro'ya dönüyor öyle olursa ve bişey alacak olursam kapatıp açıyorum tekrar usd'ye dönüyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 http://i.imgur.com/gzp40oG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yeni CoD eskiden autumn sale'de hiç indirime girmezdi. Yanlış mı hatırlıyorum. 17% koymuşlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yalnız ben yakarım bu steami. bi ton zaman bekledim CS:GO düşsün diye. çarş günü bir baktım yarı fiyatına inmiş (8$), aldım hemen. BUGÜN 3.74$ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 shit happens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Liebe said: böyle kesinlikle alın ddiğiniz bir oyun var mı 40 dolarlık satış yaptım dota itemlerimle sfsd abi ne sattın ne zamandan beri biriktirdin de sattın oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya takaslarda baya yoldum ben milleti zamanında, 5-6 mythic vardı baya güzel onlar anında kapıldı mesela 2-3 dolar civarında onun dışında 15 tane falan rare vardı güzellerinden yine. onun dışında ıvır zıvır şeyler sattım hep 10 cent 50 cent aralığında. mesela saçma sapan koleksiyon kartları vardı farklı oyunlardan hepsi satıldı 10-15 centten. ama dota itemleri süper sattı yani :D tf2 itemleri bile 20 centten falan satılıyo 2-3 sene önce oynuyordum ordan kalma itemler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 jagd said: Full pack derken kastın nedir ? Bioshock infinite+ DLc ler mi yoksa bioshock 1 +2 + infinitemi? bioshock 1 +2 + infinite amazonda14.99$ http://www.amazon.com/gp/product/B00DOD0TZG?pf_rd_p=1681357142&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1956ZPPQ1W745HKW4XPX&ref_=acs_ux_tl_1_3_t_Nov21 @serhater amazonda paypalla ödeme yok , kredi kartı kullanabilirsin.Ayrıca dead island serisi hariç diğer oyunlar steame eklenebiliyor steam keyivarsa ( origin /uplay olan oyunlarda var , o yüzden yazdım ). Zaten biz alıp eklediğimize göre sorman gereksiz. kami said: korsan olarak bitirmiştim ama oyunun mükemmelliğinden şöyle full pack bioshock bundle tarzı bir şey alasım var ne zamandır bekliyordum uygun fiyatları tüm oyunlar + bioshock infinitenin tüm dlcleri. hatta tüm oyunların tüm dlcleri filan ne çıkardılarsa hepsini tek paketten ucuza almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar