yazuach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bu oyun bu kadar güzelmiydi ya. -_- Daha önce başlamıştım trialle hiç böyle eğlendiğim hatırlamıyorum. Exploration aşırı zevkli. Şaşırdım baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Burada hazır konusu var... O zaman dakki bir gol 1; HANGİ IRK? Kafadan 4 ırk gösterdi, araştırdım Minmatar gemi tipi hoşuma gitti (paslı uzay gemileri, autocannon fln) ama yorumlar genelde "Easy - Medium- Hard- Minmatar" şeklinde karşıma çıkınca biraz şevkim kırıldı. Amarr ise bir başka seçenek, lazerler ve zırh. Basit bir kafa. Bu ırk hadisesinin oyunun geneline etkisi nedir? Tavsiye bir ırk var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Irk adamının tipi dışında hiçbir etkisi yok oyuna başlayıp 3 gün harcarsan diğer ırkı açabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 O ırkın gemileri, silahları vs. herkese açık oluyor yani? Bütün 4 ırkın alanında da özgürce dolanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 başlangıç ırkı farketmez sonrasında ne train edersen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 g2a.com'da 25 euroya 2 aylık paket varmış. Alabilirim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hiç yardım almadan ilk görevleri amerikan futbolu topuna benzeyen aletle yapan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 okuma yazman yok mu? ne yapman gerektiğini söylüyor sana tutorialda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tutorial yaptın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yapmadi kesin, pod la dolasiyor ortalikta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 captan logar bana şu merkez kanalına nasıl gireceğimi söyle yeter abi. adını yazıp katıl diyorum, kanalda ismimin kayırlı olması gerektiği gibi uyarı alıyorum 50 kişilik kotasıda olablir kanalın. Kısacası kanala katılamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 SIKYAHONAW said: tutorial yaptın mı hiç? yapamadım iste sorun orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tutorial da herşeyi anlatıyor ayrıca nette zibilyon tane video var şu verdiğim gibi. Oyunu en basit haliyle öğrendikten sonra anca yardımcı olabilir insanlar. Yoksa "abi nasıl undockluyom" gibi sorular gelince baygınlık geçiriyoz artık. tutu edit: daha düzgün anlatan bir video daha koydum. googla işte, çıkıyor youtube da yüz milyon tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 eyvallah, traningi falan adamın gösterdiği gibi yapıyorum. ilk önce spaceship command gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Simdi 21 gün bedava ile basladık bi game time var birde plex var. game time biliyoruz ancak her ay bir game time birde plex mi almak zorundayız oynamak için yoksa sadece plex yeterlimi. Zaten trial baslayınca 1 ay gametime almadan plex alamıyosun. Direk beni game time kısmına atıyor plex almak isteyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tek başına plex 1 ay game time verir. ancak ilk subs'ını plexle yapamıyorsun artık. en az 1 kere para ödemeni istiyor ccp. ilk ayı kartla ödedikten sonra plexle götürebilirsn işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 nası yapamıyorsun ilk subı plex ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Evet gayet yapiliyor plex ile ilk ay vs gibi bir olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bi miner hesap denemiştim, bana yaptırtmamıştı ilk ayı. üstünden epey zaman geçti, ne uyarı vermişti hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yapılıyor ya yeni açtım daha ben dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tamam tamam tuvalete gittim geldim hatırladım :D 21 gün trialı plexle subs yapınca inviter plex alamamıştı. ben başladığımda plex veriyordu invitera ama sonradan değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 plex yerine game time alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aynen plex almaya girince direk game time linkini açıyo 1 aylık 3 aylık vs bu game time ın plexten farkı yoksa plex ne iş. plex al deyince upgrade ur acc diyor ve game ti,me yönlendiriyor game time da special diye bi olay var 3 aylık 30 dolar. şimdi bunu alsak 3 ay plexe gerek yokmu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar