Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 e farketmio eskiden edioduda artık farketmio pek. Tipini sevdiğine baksın işte @mithat bu kadar uzun soluklu planlar yapma abi, önünde 1 seçenek yok zamanla hepsini yapabilirsin. şey gibi değil bu, başka oyunlarda işte talent tree bellidir onu seçersin ona kasarsın falan, öle bişi yok burda, train ettiğin her skill gün gelicek bi yerde fayda sağlayacak. Zaten bi alanda ciddi ilerlemeye başladığında train edeceğin skiller 30 günlük falan, o raddeye geldiğinde - ki oraya daha var - kararını alabilirsin. örnek vereyim, taşımacılık olayında ciddiysen, bunda über süper olucam diosan, gideceğin yol freighter yolu, e geminin kendisi 1 bil. train etmesi kimbilir kaç ay. ama ona yönelim, az çok işi kotarabilecek seviyeye gelmek daha kısa. Şöyle toparlayayım, bi işten keyif alabilmek ve ne yaptığını anlayabilecek kadar tatmak için genelde train süresi 2-3 hafta. ama ciddiyim baba ben dediğinde aylara çıkıo süre. o yüzden dene, hiç bişi kaybetmezsin. Ki zaten, ben PVP yapmıcam diye bişi yok. markette pvp yapıcaksın missionda ninja looter gelicek pvp yapıcaksın biri savaş açıcak pvp yapıcaksın hep playerlara karşı oynayacaksın. Sadece şunu yapıyorum başka bişi yapmıorm diyen adam, yıllarını vermiş artık bi köşesine çekilmiştir zaten. mission yapan adam, lootları vs taşımak için kendi kamyonunu kullanır, 1-2 hafta train süresi vardır bunun mesela, contract yapmıosa kendisi taşıcak. e aynı adam aynı esnada üretimde yapabilir e o sırada biri savaş açmıştır onlar uraşır. Yaşayan bi dünya bu, oyun gibi bi path gibi bakmayın. Mümkün olduğu müddetçe zevk almaya ve o havayı solumaya bakın, zaten bakmışssınız 3-4 aydır oynuosunuz. Ondan sonrada bırakma ihtimaliniz yok, en kötü forumlara girersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Dun indirdim kurdum. Biraz oynadim. Govev yaptim. Ekran kartim eskiydi. Fazla isindi iki kere kapandi monitor tumden. Ben de gittim bugun yeni ucuz bir kart aldim (2gb Hd7750) Nvidia'dan sonra zor kurdum. Bios update edince calisti melet. Neyse oyuna girdik siyah ekran cikiyor sadece. Esc basinca menu geliyor ama oyun yok arkada. Forumlari okudum nvidia, ati bagimsiz yillardir cok kiside var bu sorun. Ise yarayan bir cozum bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kaçırmışım 0.99 cent e olanı ya. üşenmiştim üyelikle filan. simdi gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hunty said: Dun indirdim kurdum. Biraz oynadim. Govev yaptim. Ekran kartim eskiydi. Fazla isindi iki kere kapandi monitor tumden. Ben de gittim bugun yeni ucuz bir kart aldim (2gb Hd7750) Nvidia'dan sonra zor kurdum. Bios update edince calisti melet. Neyse oyuna girdik siyah ekran cikiyor sadece. Esc basinca menu geliyor ama oyun yok arkada. Forumlari okudum nvidia, ati bagimsiz yillardir cok kiside var bu sorun. Ise yarayan bir cozum bulamadim. directx 11 muhabbetinden kaynaklanıyor olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ya tam bende bu cevabı duymak istiyodum ya , ben hauling falan istiyorum ama arada şöyle bir çıkiim bakıniim bi manufacture bakiim bi pvp bakiim he sonra yine döner gelirim haulingimi yaparım diyodum. İyi olmuş. Tabii internetten yine üç beş bişi buldum , hauling konusunda ne skiller gerektiği falan , baya karışık guidelar var , bi skiller anlaşılıyo heralde contract yoluna gidicem bu gidişle o açıdan ama o zamana kadar gez toz dolaş falan takılıcam zaten acelemde yok , bi minning bi hauling şuan hoşuma giden. Minningte para yok dendi buralarda ondan direk hauling aklıma geldi ama ikisinede yönelirim , ikisinide geliştiririm , zamanı gelince o aylarca sürenlere gelince hangisi hoşuma gitmişse onla devam ederim. Valla sevindim bu olaya. hatta 3-5 tane career bulur komple seçerim , hoşuma gideni sürdürürüm , ne güzelmiş lan :D öyle şu oldun artık oyun sonuna kadar busun falan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 o zaman ben de tutorial bitince kafama göre quest mi yapayım böyle. agentlardan alıcaz dimi questleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ne zor oyunmus birader. Daha ikinci mission Combat Mission'da takildim. Agent diyor ki git fuel station'i patlat sonra bir kac korsan oldur gel. Iyi bindik gemiye Fuel Station'i bulduk. Ee gemi nasil ates edecek? Nereye basacaz? Sonra invetory'de silahla kalkan koymuslar onu gordum. Gemiye takmamisiz. Tabi Merkeze donup takmak gerekiyor. Geri dondum zar zor taktim. Geri isinlandim quest yerie. Ates et diyorum etmiyor. Sonra biraz arastirinca anladim ki mermi almamasim :) Gene geri don merkeze. Marketten bisey almak ayri bir dert. Malum ilk defa kullaniyorum dun. Mermiyide aldik 100 parca yuklu bisey tuttu. Gene gittim istasyona ates ettim ama zarar vermiyor, kalkani bile delemedik 100 mermiyle. Orada takildim artik. :) Iste ilk gunun ozeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hauling e merak saran arkadas icin Hauling channel var. tasinmasi icin contract veren ve tasiyicilari birlestiren bi kanal. Bu kanalda isle ilgili herturlu bilgi kirintisini bulabilirsin oyunculardan. Ayrica mail list de var. Disine gore borsey cikinca hemen haberin olur. Gerekli skiller az ve freightera gecince bitiyor, belli bir seviyenin ustu gereksiz oldugu icin alt charina kasip kendi ana karakterinle kafana gore baska seylerle ugrasabilirsin. Industrial gemiyle de baslayabilirsin ama ona yonelik tasima contrati freightera gore az cikar. Gemi masrafi disinda collateral masrafin olur. Collateral, contrati cikaran icin sigorta miktaridir. Tasiyici contrati alinca bu sigorta miktari rehin olur, eger herhangi bir sekilde contrati bitirmezsen(gemi patlar, sure biter, contrati bilerek bozarsin) o sigorta miktari contrati veren adama gecer. Mesela ben bu tip courier contract yaparken bazen 1b collaterala 5jump icin 5m reward veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Nasil giricez Corpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 solda people and places diye bişi var ordan itemlar harici herşeyi aratabiliosun, işte şirketler, insanlar, sistemler falan filan. ordan any seçeneğini seçip memintolar tombiktoyu arat sonra ona tıkla veya sağ tıklayıp show info falan de. orda açılan pencerede başvur gibi bişi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kim alıyo beni kanatlarının altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 gel yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 memintolar tombiktoya bekleriz, memePub kanalına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 benim ilk sayfadaki linkten kim activate ettiyse accountunu bi bulsun beni oyun içinde vs bi şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Oyun guzel. Mesela oyunu oynarken cay icebileyorum. Islerimi halledebiliyorum. Dger oyunlar gibi kalvye, macro spam degil. Yeni baslayanlar mining mi yapayim?Salvage mi? Vs sorunlarla kafanizi karistirmayin. Gittiginiz basedeki agentlerin verdigi tum gorevleri yapin. 1- Gorevler oyunu nasil oynayacaginizi ogretiyor. Oynanis diger mmo'lardan farkli. 2- Gorevler, minig vb. profesionlarla kazanabileceginizden cok daha fazla ve hizli para kazandiriyor. Zamanla profesion skilleriniz artip, daha buyuk gemi alabilecek duruma geldiginizde profesion kasmanizi oneririm. Bende baslayali bir hafta oldu. Para falan gondermek isterseniz beni bulun. Aytekin Killibacak "Sen gökyüzünde dogan günes, ben uzayda çilekes" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Profession diye birşey yok abi unut wow mantığını. Uo gibi, ya madenci olursun ya savaşçı. Madenci olacaksan combat skili kasmayacaksın belli bir sp ye kadar. Pvp Pve yapacaksan da üretim maden skili kasmayacaksın belli bir sp ye kadar. Kasarsın ama iç olur karakter düşük splerde. Yoğunlaşman uzun sürer. he uzun süre oynarsın maden skillerinde olur combatta umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. Skillerini dağıtma diye yazdım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Cok alakasiz olmus bence. UO'nun tam tersine Eve'de skill cap diye bir olay yok. Ayrica yeni baslayan bir oyuncu hemen herseyi denemeli ki bir fikri olsun. Istedigin herseyi yapabilirsin ki bu zamanla sinirli. Senin dedigin tecrubeli bir oyuncu mesela Pvp icin bir karakter acmissa o zaman hedefe yonelik skill plan yapar. Hedefine en kisa zamanda ulasabilmek icin. Sundan da cok eminim ki hemen herkesin main karakteri farkli seyler de kasmistir. Sonra Alt karakterle 1 yillik plan uygulamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yaklasik 8 yil once baslamis birisi olarak ilk gunden bugune 3-4 gunluk bir maceranin sonunda focus trainin mantigini kavramis ve 3 acc ile yoluma devam karari aldim. Hicte oyle bosa train edilmis skill yok hea artik var cunku kasacak birsey kalmadi 60 gunu bir skilli 5 yapmak icin harcayincaya kadar farkli seylere kaymaya basladi karakterler 130m spden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben science tech falan takilmayi dusunuyorum. gemi imalati parca uretimi vs. temelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 üretimden para kazanmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Korkutma uretim meraklilarini. Yillardir ayni tepkiyi okuyorum uretim diyince. Hic oyle anlatildigi gibi degil. Nienna, oyun karakterin adi nedir, elimden geldigince uretim konusunu anlatmaya calisayim sana. Ben vaktiyle ogretecek biri bulamadim guide guide surundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 T'ai Lee. su an produksiyon tutoryallerine kadar geldim. blueprint ile malzeme uretmeyi biliyorum en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yillardir karar veremiyorum baslasam mi baslamasam mi diye... cokta severim hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bide suanda steamde %90 indirim var alayim mi? bi farki vesaire var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Aldım bende steam indiriminden 5 dolara bakalım. Oynamak istiyordum ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar