fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sanirim benim liqpay'le bi sorunum var, liqpay hesabima para yatirmayi denedigimde de olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 liqpay'e ben de yatıramadım hiç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btcturkte hesap onaylatmış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 süreç nasıl hızlı mı? bi e güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ne bu, fırtına öncesi sessizlik mi? btc-e çökmüş de sadece bi kaç kişi girebiliyormuş gibi herkes nolcağını mı bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 imamizer said: süreç nasıl hızlı mı? bi e güvenilir mi? 15 dk fln sürdü benim bu sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btcturk'te 2 gune cikarildiktan sonraki ilk para cekme emrimi verdim pazar gecesi, bakalim ne zaman gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fizban said: btcturk'te 2 gune cikarildiktan sonraki ilk para cekme emrimi verdim pazar gecesi, bakalim ne zaman gelecek. Yattığında buraya yazar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben cumartesi verdim bu sabah yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btcturke hesap onaylatmanın nasıl bi zararı olabilir ya onu düşünüyorum. nasıl bi riski olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 riski olacağını sanmıyorum, her türlü hesap bilgilerin belli abi yakalayacak adam seni oradan yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi kimseden saklandığım kaçtığım yok asdfasd niye öyle diyorsun. elin adamına, kim olduğunu bilmediğin adama atıyorsun bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 LTC mtgox'a aralikta gelmiyo galiba, Jan 1, 2014 diyolla. Hatta ilerleyen vakitte NMC'de olacak diyolla. said: "Trade Engine Midas Our new trading engine is finished and soon to be deployed after a couple of hardware updates. Code-named "Midas", we're currently bench-testing the engine at over 500,000 trades per second, but Midas is capable of much more than that. We're really looking forward to showing you what it can do, and are pretty certain you'll love it too. UX Improvement While we're also working on some big-picture changes, Mt. Gox is also testing some new interface designs based on lots of user feedback. Selected customers are already able to see some of the changes, and we'll be rolling them out over the next weeks. LiteCoin Update We hate to apologize yet again for the delay in implementing Litecoin, but the fact of the matter is that it depends on a variety of factors, including completing all of the above before we launch. We're looking forward to the rollout, but at this point are reluctant to speculate on when. We are sorry to keep Litecoin enthusiasts hanging." Their October statement regarding emergency maintenance: "Finally, the implementation of this new infrastructure is a prerequisite before we can initiate Midas. There is still a lot of work to be done before we can launch Midas but rest assured this is a priority project for us. Once Midas is up and running we will be able to offer the trading of other digital currencies." http://www.reddit.com/r/litecoin/comments/1rb60l/mtgox_will_start_trading_litecoin_when_their_new/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nmc 10-5 9-6 8-7 formasyonuna döndü sabah gördü sabah şimdi 7 görüp 7.4-7.6 arası kitiler kendini bir süpriz olmazsa oradan da artık yatırım gelmezse 8-6 arası gider gelir günlerce gibime geliyor 5lerede düşebilir 8lerede gelebilir ama 5 altı 8.8 üstü çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bugun son, aksama hareketlilik olmazsa zararina da olsa satmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 LTC mine işine mi girsem bende ya ma desktop pc yok ki iMac var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 imamizer said: abi kimseden saklandığım kaçtığım yok asdfasd niye öyle diyorsun. elin adamına, kim olduğunu bilmediğin adama atıyorsun bilgileri. vergi vs. den dolayı dedim abi kaçma mevzunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 7.6dan aldığım ppcleri 6.1den satcam komple zarar ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 amerika uyanmadan yine hacimsiz bir şekilde al seviyesine getiriyorlar btc hacim 80 lol ltc 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 millet nasıl şüpheye düştü ufak ufak satıyorlar yazık ya yine büyük balık küçük balığı yiyecek azcık sabretseler... insanoğlu işte hemen kıllanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 selam yoksa siz bugünlerde zarar mı ettiniz himmss himmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 işte başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btcturke bi ben mi giremiyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar