Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 LTC mi BTC mi? Edit: Peşinen vereyim ya, difficulty'i kendi getiriyo bunlar, düşünmene gerek yok sdf BTC: http://www.alloscomp.com/bitcoin/calculator LTC: http://www.litecoinminingcalculator.com/ FTC: http://www.feathercoin.com/calc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 üretici kazansaydı şu dünyada çiftciler yönetiyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 650 mhash ne ya, ney var birader sende ? 8 tane nvidia m2070 tesla ile bile 1mhash i ancak yakaladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu arada ltc mtgox'a geliyormuş sanırım bugün. baya pool genişler gibime geliyor. btc'den sonra ilk kabul görmüş crypto olacak, umarım diğerleri giremez ltc'den sonra. cılkı çıkmasın 12389012 tane currency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fizban said: 650 mhash ne ya, ney var birader sende ? 8 tane nvidia m2070 tesla ile bile 1mhash i ancak yakaladım ben. ıyy pardon ya khash olcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ya ben ltc mine işine gireyim aslında ya. günde 0,52 ltc çıkarabiliyormuşum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kojiroh said: LTC mi BTC mi? LTC pool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 imamizer said: ya ben ltc mine işine gireyim aslında ya. günde 0,52 ltc çıkarabiliyormuşum şu an. 0.52 yüksek bi rakam 650kh/s için. 700k/hs 0.4 ltc vermekte an itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 OKPAY şimdi sıkıntı çıkardı parayı w1'den attığın için bitcoin exchange'de kullanamazsın diye. Parayı hold'a aldı supportdan çözmeye çalışıyorum. Böyle birşey başına gelmiş olan var mı? Nasıl çözüldü? En kötüsü verification'ım bitsin withdraw ederim diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bombilo said: imamizer said: ya ben ltc mine işine gireyim aslında ya. günde 0,52 ltc çıkarabiliyormuşum şu an. 0.52 yüksek bi rakam 650kh/s için. 700k/hs 0.4 ltc vermekte an itibari ile. hangi poolu kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 payeer ile %8 gibi bir komisyonla alınıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 wemineltc'deyim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sitesinde gpuminer indirmeye çalışırken deli gibi trujün alarmı verdi. huylandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 cok normal. milletin bilgisayarlarına cgminer ve bfgminerı saldıkları icin sureklı habersiz kassın diye, antivirusler cgminer ve bfgminerı görünce alarm veriyor. kaynak kodlardan derleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ltc ile btc chartlarını yan yana açın birebir paralel neredeyse asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 imamizer said: ya ben ltc mine işine gireyim aslında ya. günde 0,52 ltc çıkarabiliyormuşum şu an. kartın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 havuzun beta testıne katılmak ısteyen varmı? said: http://ltc.cointurk.net/ Adres: stratum+tcp://ltc-pool.cointurk.net Port: 3333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 applev0dka said: imamizer said: ya ben ltc mine işine gireyim aslında ya. günde 0,52 ltc çıkarabiliyormuşum şu an. kartın ne msi 5970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Dünden beri 24change'in BTc-e linkinin açıldığını gördünüz mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Tokasra said: payeer ile %8 gibi bir komisyonla alınıyor arkadaşlar.payeer benim kartımdan para çekmek için 3dsecure'a kadar geliyor, orada bamlıyor ya. processing aşamasında diyor, ama ne hesaptan çekilen para var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 amerika 4 saate kadar uyanmaya başlıyor, merak ediyorum piyasa üzerindeki tepkisini. 15 dk'da 50 btc trade olduğu oldu. 50 btc ne len koca markette. aynı şekilde ltc pazarı 15 dk'lık dilimde 500 trade falan gördü. bakalım amerika kalkınca da bu böyle mi seyir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mtgox'a bugun gelecegi kesinmi? Link varmi? Bugun gelecekse tutim bari elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bingildak said: amerika 4 saate kadar uyanmaya başlıyor, merak ediyorum piyasa üzerindeki tepkisini. 15 dk'da 50 btc trade olduğu oldu. 50 btc ne len koca markette. aynı şekilde ltc pazarı 15 dk'lık dilimde 500 trade falan gördü. bakalım amerika kalkınca da bu böyle mi seyir ediyor. btcturk'te bile daha çok dönmüştür :D @fizban 24change'den direk btc-e'ye yatırırken oluyor muydu? liqpay support'a bir sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sorunsuz oluyodu oyle. 3d secure'u bile gecti, sonra status sayfasina dondu ama isin enteresan kismi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 okpayi niye kapamis 24change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar