jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 allahcoin var ridvan senide bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://canfo.tripod.com/Priest.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben para sevmiyorum ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 biri gelip 10bitcoin satsa btcturk, btc-e nin altına düşecek direk gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 1600 görürse patlatırım asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 olm annemin emekli maaşından çektim lan ben para AHAHAHAHAHAH EVİ KÖYÜ SATTIRCAM BİZİMKİLERE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yildirimokur said: Benim anlamadığım bi şey var: nasıl btc-e'deki kura göre hemen iniş çıkışlar başladı ? Önceden geç tepki verirdi btcturk.bizim kekolar hiç bir şeyden anlamıyor ki AHAA lan düştü düştü düşüyoooooor diyip ne var ne yok sattılar işte sonra birileri güzel kapattı orada btcleri bunlara borsada forexte sermaye versen 2 güne kalmaz kuruturlar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Fistan said: biri gelip 10bitcoin satsa btcturk, btc-e nin altına düşecek direk gecmis olsunşu an altına zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 DoruK said: sonra birileri güzel kapattı orada btcleri Ben aldım 7500 liralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aha yine düşcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hal bu asdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yalniz yeminlen önumuzdeki haftasonu 4-5 adam birlessek, icimizden mini whale olanlar btcturku hoplatsa ehauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 btcturk'e instant TL yatmıyor mu ne saçma şeymiş 1 gün sonra dediği para çıkarmak mı sokmak için mi? karttan direkt atamıyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Korax said: hal bu asdag ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 napak girek mi bitcoin işine nasıl durumlar yeni oyuncular için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bekle panpa sabaha yerde olacak zaten sdfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu saatten sonra girmeyin bence en azından kısa ve orta vadede. buradaki adamlar zaten kazanmış adamlar olduğu için az önceki gibi kayıplar kardan gidiyor. diğer türlü yeni giren adamın varı yoğu gittiği için yüreğine iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 razzRaziel said: napak girek mi bitcoin işine nasıl durumlar yeni oyuncular için? 1-2 gün boyunca detaylı olarak izlemeni araştırmanı tavsiye ederim. Sonra küçük bi parayla girip alım satımları öğren. 1 hafta sonra da varını yoğunu yatır BAT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 toparlaniyor, genç whaleler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 vize olmasa mısır patlar izlerdim şimdi hareketi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 VE KUŞ YUVAYA DÖNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 LTC 20'den aşağı düşmez bence girebiliyorsanız girin gitsin şu ara 25 civarından. da gene çıkış başladı 32.4 oldu dsdsf. çin abanırsa gene 37-38 görürüz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 1500 ken aldim 100 btc, bakalim ne olacak demek isterdim, yarım btc anca etti param Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 uç minik kuş, sky is the limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar