yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Töbe bi daha NMC almam. Anasını ağlattı paramın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 800 btc 25 ltc bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 BTC-Turk'ü tısslatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 btcturk üzerinden yatırım yapıp btc-e ye aktarırsak çok mu kesilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 btctrk patates ya. yaprak kıpırdamıyor adam gibi. ama allahı var adamların sitesi arayüzü iyi, gayet kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 imamizer said: btctrk patates ya. yaprak kıpırdamıyor adam gibi. ama allahı var adamların sitesi arayüzü iyi, gayet kullanışlı. Şu an BTc Turk'e masaj yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 NMC almaya devam ediyorum 13.1'den almistim. su an 6.9 (6 - 6.5'i beklicem almak icin) bu civarda butun parami gommek istiyorum (2 haftaya 15 seviyesine gelir umidiyle) rub / us olarak yatirsam parami herhalde en karli olur? (elimde btc yok halihazirda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi btc'nin altı delik yalnız 799 altına bir bıraakırsa nerede duracağı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hiç adetim değil ama biraz daha btcturkde fiyat düşerse toplayacağım btcleri çoluk çocuğun elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bende alırım 1800 falan düşerse btcturkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 PPC, NMC asagi yonlu guzel fiyatlandi su an. gece asya acilinca yukari roketlenebilir, takip etmek lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ppc nmc hangisi mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 PPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPCPPC (5,2) Hem de daha popüler son zamanlarda. Hafta içi 7-8 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 btcturk tam tıkladığım an arttı alamadım şansıma böyle ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 1900ü de gördük btcturk'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ppc 7.6dan aldım ztn 8 olcaksa hiç olmasın ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aha kırıldı, bakalım 600 leri görecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi cok fena şeyler oluyor suan ya. ltc'den 41 de cıkmadıgım için öldüresim var kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ÇOK EĞLENCELİ OLM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hadi ltc 25 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ahahaha olm süper ya PANİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 24Changes açılırsa haber verin pls. Çoluğun çocuğun rızkını, ananemin emekli maaşını falan yatırıcam ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aldım 25.65'den ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ne zman bu olsa 24change de btc-e yok ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 3-4 olunca PPC-NMC almak istiyorum deliler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar