Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GENCOSMAN said:

btc e ile aradaki fark kapansında btcturkten bitcoin transferi yapabilelim direk düzgün bir oranla

Bizim olayımız bu ama. Btc-e den alıp btcturk'e satmak. Btc-e'ye para yatırabilenler bu şekilde daha hızlı kazanıyordu. Kazandıkta.
Mesaj tarihi:
yandex money ile btc-e'e bakiye yüklemek olan olursa, btc-e'den deposit USD ordan interkassa'ı seçsin. yandex seçeneği var ama %10 komisyon kesti

birde yandex aylık 40k ruble transfer limitini sıfırlamış ay başı olduğu için. paramı kurtardım ehuehu
Mesaj tarihi:
Ice aktardigim parayi cikarip biraz daha profit yaptiktan sonra nekadar potansiyeli olan alt coin varsa hepsinden 100er dolarlik almayi dusunuyorum. Cok buyuk potansiyel oldugunu dusunuyorum ben.
Mesaj tarihi:
lan ben de 21 btc biriktirdiydim zamanında. caltech e giderim belki parasının bir kısmıyla ileride diye hayaller kurarken şu anda orada doktora yapacak paraya ulaşacağım gibi görünüyor :D çok mutluyum arkadaşlar.
şükrü gerçi amırtmış yani 500 btc nedir abi.
Mesaj tarihi:
Somon said:

şimdi yurtdısndan 3 milyon euro kadar bir miktaır ülkeye nasıl sokabilirim soruşturma açılır mı iyi para yaptık 2-3 günde

o kadar kazandınız mı ya :/ :)

gz ^^
Mesaj tarihi:
LTC 38.5 tane 35'e düştü ama BTC fena çakıldı 1055 den 980'e. LTC'e kaçtı millet sanırım şimdi gene yükseliyor ehuehu.

çinliler LTC'i 260 yuana sabitliyor son 3 güne bakılırsa, BTC-e'de 35'e tekabül ediyor, yeni girecekseniz bundan daha yüksekten almayın kesinlikle. pazartesi 40'ı tekrar aşamazsak. LTC'i cüzdana atar bi süre ara veririm herhalde
Mesaj tarihi:
ya şimdi hiç incelemedim bitcoin olayını daha önce; biraz buradan okudum ve çok basic bir sorum var.

btc-e de ~1000 dolara satıyorlar, btcturk'de de ~2500 liraya alıyorlar.
btc-e'den ayı gibi alıp btcturk'te ayi gibi satmanı engelleyen şey ne? ya da herkes zaten öyle mi yapıyor :D

btcturk'te ~2500 liradan alış teklifi veren danalar btc-e'yi bilmiyor mu nedir lan olay yardım edin okutmayın bana 200 sayfa hahaha.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...