GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc e ile aradaki fark kapansında btcturkten bitcoin transferi yapabilelim direk düzgün bir oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 lan benım nıe koadlarım gelmedı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 GENCOSMAN said: btc e ile aradaki fark kapansında btcturkten bitcoin transferi yapabilelim direk düzgün bir oranla Bizim olayımız bu ama. Btc-e den alıp btcturk'e satmak. Btc-e'ye para yatırabilenler bu şekilde daha hızlı kazanıyordu. Kazandıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paran varsa para kazanmak çok kolay valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yandex money ile btc-e'e bakiye yüklemek olan olursa, btc-e'den deposit USD ordan interkassa'ı seçsin. yandex seçeneği var ama %10 komisyon kesti birde yandex aylık 40k ruble transfer limitini sıfırlamış ay başı olduğu için. paramı kurtardım ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 10% fenaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ice aktardigim parayi cikarip biraz daha profit yaptiktan sonra nekadar potansiyeli olan alt coin varsa hepsinden 100er dolarlik almayi dusunuyorum. Cok buyuk potansiyel oldugunu dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 nabıyonuz lan keraneciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 nabalim, oyun parasiyla zengin olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aquilanın 500 bitcoin i varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 500 az mı oluyo çok mu? ona göre yancın oliyim ;) şşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ve akila 90 dakikayı bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 lan ben de 21 btc biriktirdiydim zamanında. caltech e giderim belki parasının bir kısmıyla ileride diye hayaller kurarken şu anda orada doktora yapacak paraya ulaşacağım gibi görünüyor :D çok mutluyum arkadaşlar. şükrü gerçi amırtmış yani 500 btc nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 500coinle sequoya fakir dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 estafurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bide bana facebooktan diyo ben ne anlarim la yatirimdan bilmiyom diye, kirli ciki ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 NASIL ALIYOSUNUZ LAN BUNU ALLAH BELANIZI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Somon said: şimdi yurtdısndan 3 milyon euro kadar bir miktaır ülkeye nasıl sokabilirim soruşturma açılır mı iyi para yaptık 2-3 günde o kadar kazandınız mı ya :/ :) gz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 LTC 38.5 tane 35'e düştü ama BTC fena çakıldı 1055 den 980'e. LTC'e kaçtı millet sanırım şimdi gene yükseliyor ehuehu. çinliler LTC'i 260 yuana sabitliyor son 3 güne bakılırsa, BTC-e'de 35'e tekabül ediyor, yeni girecekseniz bundan daha yüksekten almayın kesinlikle. pazartesi 40'ı tekrar aşamazsak. LTC'i cüzdana atar bi süre ara veririm herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sonunda almayı başardım yandexle, ama komisyon çok 24change'den mastercard zorlicam bi btc-e'nin üç günü geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Resmen çöküşü izliyorum şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yine yükselir sorun etmeyin. Panic sellerlar aradan çıksın 1200e vurur 2 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ya şimdi hiç incelemedim bitcoin olayını daha önce; biraz buradan okudum ve çok basic bir sorum var. btc-e de ~1000 dolara satıyorlar, btcturk'de de ~2500 liraya alıyorlar. btc-e'den ayı gibi alıp btcturk'te ayi gibi satmanı engelleyen şey ne? ya da herkes zaten öyle mi yapıyor :D btcturk'te ~2500 liradan alış teklifi veren danalar btc-e'yi bilmiyor mu nedir lan olay yardım edin okutmayın bana 200 sayfa hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://www.investopedia.com/terms/t/transactioncosts.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar