Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi al-sat yapmayın çok sakat. perşembe 28'den girmiştim en başta. al-sat yapıp coinleri arttırayım derken pump götüme girdi bi anda 28 den 38'e fırladı. al-sat yaparken sell order koymayın sakın. sonra şansa 30'a bi spike yaptı ama gerizekalı gibi buy order koymamışım, alamadım derken 34'te sabitlediler. sabahta inat ettim 34'ten almadım 38+ göreceğime emin olmama rağmen işte. bütün hafta boşa gitti üstüne şimdi sıfırdan 38'den girmiş gibi oldum. ama akşam 42.5'ları görecek sanırım o yüzden aldım.
Mesaj tarihi:
btc türkün limitleri düşürmesi çok kötü oldu....
Kanımca cuma parası yatmayan birçok kişi oldu ve alım satım çok hareketsiz kaldı.
Limitlerin artırılması en azından aylık limitin artırılması konusunda supporta topluca mail mi atsak acep?
Mesaj tarihi:
Skyfire said:

btc türkte de hacim düşüyor iyice; dikkatli olun

Haftasonu oldugundan olmasin?
Arbitrajcilar yok, giris yapilamio, cikis da yapilamio. Adam para yatirip alim yapamadiktan, satis yapip para cekmedikten sonra hacim nasil olsun
Mesaj tarihi:
1-2 fazladan eleman alınırsa sorun çözülür diye düşünüyorum eğer başka bir sıkıntı yoksa bilmediğimiz.
Sadece şu para yatırma çekme işlemlerini hızlandıracak elemanlar.Kaldı ki nekadar hızlı yaparlarsa para sirkülasyonunu kendilerinede faydası dokunacaktır.
Yani enazından dışardan konuşuyorum bilmeden,belki daha farklı sıkıntılar da olabilir.Düşündüğüm gibiyse çözümde söylediğim gibi olabilir belki.
xaty said:

Yetisemiolar abi, hizmet kalitesini dusurmelerinden iyidir. Yeterli altyapiyi saglayinca arttirirlar tekrar
Mesaj tarihi:
Ben limitle ilgili mail atacağım ya btcturke valla. Daha önceki mailimi dikkate aldılar adamlar. En azından topluca böyle bir talep gelirse belki dikkate alırlar. Hani sınırsız olmaybilir ama 150-200 bin olması lazım.

Bunun yanınd haftasonlar hareket olmuyor pek cidden.
Mesaj tarihi:
Korax said:

Btcturk'un hizmet kalitesi hakkaten iyi yalniz. Limit falan olmasi hikaye abi, iyi calisiyo adamlar ve enazindan insanlari muhattap olarak alip dinliyolar

Aynen abi.

Her mailime hızlı biçimde ve düzgün bir cevap alıyorum. O yüzden kibarca yazıyorum adamlara fikir beyan ederek.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ama o daha once cikan onay sayisi 0, 1 falan hedesi cikmadi hic.

burda search kısmına transfer ettigin kendi btc hesabının adresini yaz
kac onay aldigini gorebilirsin ordan
https://blockchain.info/
Mesaj tarihi:
Fistan said:
burda search kısmına transfer ettigin kendi btc hesabının adresini yaz
kac onay aldigini gorebilirsin ordan
https://blockchain.info/
unconfirmed yazio hala, bekleyelim bakalim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...