Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc türkte de hacim düşüyor iyice; dikkatli olun
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 abi al-sat yapmayın çok sakat. perşembe 28'den girmiştim en başta. al-sat yapıp coinleri arttırayım derken pump götüme girdi bi anda 28 den 38'e fırladı. al-sat yaparken sell order koymayın sakın. sonra şansa 30'a bi spike yaptı ama gerizekalı gibi buy order koymamışım, alamadım derken 34'te sabitlediler. sabahta inat ettim 34'ten almadım 38+ göreceğime emin olmama rağmen işte. bütün hafta boşa gitti üstüne şimdi sıfırdan 38'den girmiş gibi oldum. ama akşam 42.5'ları görecek sanırım o yüzden aldım.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Skyfire said: btc türkte de hacim düşüyor iyice; dikkatli olungecmiste de cts pazarlari hacim dusuk btcturk'te.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 1005e dussun su coinlerde cikayim artik yeter
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc türkün limitleri düşürmesi çok kötü oldu.... Kanımca cuma parası yatmayan birçok kişi oldu ve alım satım çok hareketsiz kaldı. Limitlerin artırılması en azından aylık limitin artırılması konusunda supporta topluca mail mi atsak acep?
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yetisemiolar abi, hizmet kalitesini dusurmelerinden iyidir. Yeterli altyapiyi saglayinca arttirirlar tekrar
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Skyfire said: btc türkte de hacim düşüyor iyice; dikkatli olun Haftasonu oldugundan olmasin? Arbitrajcilar yok, giris yapilamio, cikis da yapilamio. Adam para yatirip alim yapamadiktan, satis yapip para cekmedikten sonra hacim nasil olsun
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 1-2 fazladan eleman alınırsa sorun çözülür diye düşünüyorum eğer başka bir sıkıntı yoksa bilmediğimiz. Sadece şu para yatırma çekme işlemlerini hızlandıracak elemanlar.Kaldı ki nekadar hızlı yaparlarsa para sirkülasyonunu kendilerinede faydası dokunacaktır. Yani enazından dışardan konuşuyorum bilmeden,belki daha farklı sıkıntılar da olabilir.Düşündüğüm gibiyse çözümde söylediğim gibi olabilir belki. xaty said: Yetisemiolar abi, hizmet kalitesini dusurmelerinden iyidir. Yeterli altyapiyi saglayinca arttirirlar tekrar
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Teknik sorunlar da olabilio ufak tefek. Tek onlar degil, bi suru exchagnde ayni durum
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Ben limitle ilgili mail atacağım ya btcturke valla. Daha önceki mailimi dikkate aldılar adamlar. En azından topluca böyle bir talep gelirse belki dikkate alırlar. Hani sınırsız olmaybilir ama 150-200 bin olması lazım. Bunun yanınd haftasonlar hareket olmuyor pek cidden.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Btcturk'un hizmet kalitesi hakkaten iyi yalniz. Limit falan olmasi hikaye abi, iyi calisiyo adamlar ve enazindan insanlari muhattap olarak alip dinliyolar
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yandex hala kapalı mı? abi tüm sayfaları gezdim yarım yamalak anlatılan para yatırma tutolarına rağmen yatırmaya çalıştım hiç bir yer olmuyor :( ekşi de bi adamın yorumu vardı kaybettim amk bulamıyorum onu da
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Korax said: Btcturk'un hizmet kalitesi hakkaten iyi yalniz. Limit falan olmasi hikaye abi, iyi calisiyo adamlar ve enazindan insanlari muhattap olarak alip dinliyolar Aynen abi. Her mailime hızlı biçimde ve düzgün bir cevap alıyorum. O yüzden kibarca yazıyorum adamlara fikir beyan ederek.
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btcturkteki fiyat uçurumu bi süre daha kapanmasa bari
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc-e'den btcturk'e withdrawl emri verdim, confirmed dedi, ama hala btcturk'ten ses yok?
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 3 tane minerdan onay gelmesi için bekletiyordur; 1 saate gider max heralde
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ama o daha once cikan onay sayisi 0, 1 falan hedesi cikmadi hic.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc e deki metatrader demo hesabimi 10k dan 62k yaptim sonuç 0 ahah
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 fizban said: ama o daha once cikan onay sayisi 0, 1 falan hedesi cikmadi hic. burda search kısmına transfer ettigin kendi btc hesabının adresini yaz kac onay aldigini gorebilirsin ordan https://blockchain.info/
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Fistan said: burda search kısmına transfer ettigin kendi btc hesabının adresini yaz kac onay aldigini gorebilirsin ordan https://blockchain.info/unconfirmed yazio hala, bekleyelim bakalim.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Btcturk'e geldiyse onay bekliyor olarak geçer abi elbet. Yani onaylanmayan görmedim şahsen :)
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 iste btcturk'te gorunmuyordu, ama simdi gecti. tisikkirlir biticitirk.
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Pazartesi herkesin parasını yollayacaklar mı şimdi bu adamlar ?
Öne çıkan mesajlar